Ako je ono remplanje meni niko nikad u 16 ne bi uš'o niti iz njeg' izaš'o na nogama. Treba to dobro prije svega igračima objasniti, a izgleda i sudijama. Kakvo crno remplanje.nasborik je napisao/la:Ako smo mi loši kakvi ste tek vi, u ostalom tabela sve pokazuje.čamac je napisao/la:Borac loš do bola. Fakat sam mislio da kao nešto igraju, ali niđe veze. Za 90 minuta nisu malte ne akcije napravili. Totalna nemoć. Ne znam ko će biti prvak, ali ovaj Borac ispred Želje neće biti jer smo jači u svemu.
Željo odličan, borben, čvrst, organizovan, malo da smo hrabriji bili i imali više koncentracije zabili ga za pobjedu.
Komentator reče da sad imaju neka nova pravila da možeš ramenom raznjeti igraća u 16 i da nije penal. Nikad čuo za to, ali znam da je ono penal uvijek bio i bit će. Šta je sinoć svirano Rubinu i Barsi (po penal svakom).
Nisam plaho sluš'o šta navijači pjevaju niti me iznenađuje da su pucali, a ne pjevali. Koliki je procenat još tamo ostao pravih banjalučana (ne više od 10%) toliko je otprilike i normalne raje. Ostalo seljadija, kmetovi, krkanluk ...
Ne bitno, ali sam fakat očekivao veću brojnost. Lešinara je premalo da bi bili ozbiljnija navijačka grupa. Prvak države im dođe njih ne može 500 da se skupi. Užas. Zvezda i Partizan su in, kakav Borac.
Dalje, ako nisi kompetentan da pricaš o pravilima fudbalske igre, i ako nikad nisi uzeo knjigu neku u vezi teorije fudbala, nemoj se provaljivati i pisati netacne informacije,. Nisu to nikakva nova pravila u fudbalu guranje ramenom, vidi se ako je komentator to govorio da zna šta znači REMPLANJE - odgurivanje ramenom igrača (rame od rame) u borbi za poziciju i borbi za loptu i to se ne sankcionise! Sad mislite ako vam je sviran smješan penal u prošlom kolu, da mora u svakom. Remplanje: http://enciklopedija.lzmk.hr/clanak.aspx?id=51054
FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA
Moderator/ica: vlakanje
Re: FK Borac - Banja Luka
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
http://sportsport.ba/bh_fudbalp-44056.htm Jel' vas sramota, koliko su vam debeli ti đonovi umjesto obraza? Ovo sam postavio ovde iz tog razloga što neću da idem na druge teme ...
Šta hoćeš da kažeš? Pa zar nije bolje da se odigra ovo što prije da se Amaru skine suspenzija, da Svraka odradi jednu tekmu, a ne da nam možda prolongiraju pa da ne može igrati protiv vas ili pitara. Zar nije bolje u subotu naveče radi posjete nego nekakav radni dan. Hoćeš da kažeš da nama paše ovako?
Znaš li da je bilo sinoć belaja u Zenici? Što nisi prvo pomislio da je možda to?
Znaš li da je bilo sinoć belaja u Zenici? Što nisi prvo pomislio da je možda to?
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
MA kakvo obezbjeđenje kakave gluposti, pa dobijaju tri dana duže da osvježe ekipu, a poslije ovog kola je ionako pauza, zbog Euro kvalifikacija, mislim da ovo postaje prava lakrdija...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
hahahahahahahahahahahahahah smjesne lige! posto nisu dobili penal u BL onda su odlucili da sebi srede odgadjanje utakmice!mejdan je napisao/la:http://sportsport.ba/bh_fudbalp-44056.htm Jel' vas sramota, koliko su vam debeli ti đonovi umjesto obraza? Ovo sam postavio ovde iz tog razloga što neću da idem na druge teme ...
Jest u pravu si , naredio Željo MUP-u KS da izda saopštenje kako nemaju kapaciteta da organizuju utakmicu.RBA 1987 je napisao/la:MA kakvo obezbjeđenje kakave gluposti, pa dobijaju tri dana duže da osvježe ekipu, a poslije ovog kola je ionako pauza, zbog Euro kvalifikacija, mislim da ovo postaje prava lakrdija...
Veoma si bistar, vidi se.
a kakvi papci,stvarno ste dno dna...a sto se tice incidenta u zenici bas me cudi kako vec ne idu optuzbe na nas racun,da smo i za to mi krivi...raspalite,navikli smo 
NAŠ KLUB,NAŠ GRAD,SAMO NAMA PRIPADA,SAMO BORAC U EVROPI,NEKA SRPSKOM ODZVANJA
Za sta da osvjeze ekipu? mislim sta to ima sad da bi osvjezili ekipuRBA 1987 je napisao/la:MA kakvo obezbjeđenje kakave gluposti, pa dobijaju tri dana duže da osvježe ekipu, a poslije ovog kola je ionako pauza, zbog Euro kvalifikacija, mislim da ovo postaje prava lakrdija...
Moze biti da sam nesto propustio
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Evo doći će specijala iz Banjaluke , pa nek vam odradi to obezbjeđenje...
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
To tvoja privatna specijala, jelde...pa de pošalji, nije ti to loša ideja.RBA 1987 je napisao/la:Evo doći će specijala iz Banjaluke , pa nek vam odradi to obezbjeđenje...
o javlja se i mandrak..opet ne razmisljas,pa dokle višeMandrak je napisao/la:To tvoja privatna specijala, jelde...pa de pošalji, nije ti to loša ideja.RBA 1987 je napisao/la:Evo doći će specijala iz Banjaluke , pa nek vam odradi to obezbjeđenje...
Kako si tako ogranicen ko balkon...pa valjda ce isto to dobro doci i Čeliku...i oni su igrali Kup ko i mi...i njima ce dobro doci da se osvježe...ali jbg, pojedinci teško barataju sa logikom.
-
vjeran1987
- Kontakt:
JOOOOOJ volim sto imamo vlast nad mupom nad sudijama pa malo vas zavlacimo na prvom mjestu necemo vas dugo ostaviti na tom mjestu kao prosle godine,da se nadate malo
samo steta sto ce nas biti 7.000 umjesto 10.000 
sve vise i vise me zabrinjavas...sta mislis da malo odmoris od kucanjaMandrak je napisao/la:Kako si tako ogranicen ko balkon...pa valjda ce isto to dobro doci i Čeliku...i oni su igrali Kup ko i mi...i njima ce dobro doci da se osvježe...ali jbg, pojedinci teško barataju sa logikom.
Svaka cast komsija, reci immiky_hz je napisao/la:Za sta da osvjeze ekipu? mislim sta to ima sad da bi osvjezili ekipuRBA 1987 je napisao/la:MA kakvo obezbjeđenje kakave gluposti, pa dobijaju tri dana duže da osvježe ekipu, a poslije ovog kola je ionako pauza, zbog Euro kvalifikacija, mislim da ovo postaje prava lakrdija...sam si rekao poslije ovoga kola je pauza,tako da mogu dobiti samo foru da osvjeze ekipu za Celik isto ko sto Celik ima duze da se spremi za njih...
Moze biti da sam nesto propustio
Dobit cemo Celik bilo kad i bilo gdje jer su u raspadu.
Cuva Bog Zelju svog!
Halo malju, Čelik je igrao sa Slavijom 1-1, a mi 0-0....to što je igrao kuci ne znaci da im je bila lakša utakmica jer rezultat sve govori...aaa kome ja pricam, malj ne može da ukljuci mozak, ali baš nikako.RBA 1987 je napisao/la:Možda si ti dobar sa logikom, al sa realnošću si na Vi, pa čelik igrao kući sa Slavijom, a vi bili u Banjaluci, razmisli malo panju jedan...
Evo stvarno odgovoriću ti još ovaj put, jer vidim da imaš blaži oblik retardacije... Čelik je bio kod kuće i nije nigdje putovao, vaši igrači su u Banjaluku putovali 200 kilometara, prenoćili negdje u Banjaluci, juče igrali utakmicu, vrlo tešku i onda ponovo otputovali kući 200 kilometara, stigli vjerovatno kasno noću, možda dans popodne odrade trening relaksacije i kada da spreme taktiku za čelik, nema vremena, zato je namještena odgoda...Mandrak je napisao/la:Halo malju, Čelik je igrao sa Slavijom 1-1, a mi 0-0....to što je igrao kuci ne znaci da im je bila lakša utakmica jer rezultat sve govori...aaa kome ja pricam, malj ne može da ukljuci mozak, ali baš nikako.RBA 1987 je napisao/la:Možda si ti dobar sa logikom, al sa realnošću si na Vi, pa čelik igrao kući sa Slavijom, a vi bili u Banjaluci, razmisli malo panju jedan...
Čelik je u boljem položaju nego vi i njima odgoda ne odgovara, jasno li je sada...
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
wow ,citavih 200 km...ja konto 20.000 km pa ne mogu igraci ni hodati....a banjaluckih urođenika , u svemu nađu zavjeru, urotu i od sebe naprave žrtvenog jarca.
Mogao bi komotno poceti pisati scenaria za neke jeftine trilere B produkcije.
Vidim da sada nemaš odgovora, nešto mi nisi baš rječit, pa 200 kilometara truckanja po ovim gudurama je prilično naporan put... Ali vidim da si skontao poentu, išlo je malo teže, al tako je to, neko shvatoi prije neko poslije, drago mi je da nsii u onom postotku koji ne shvati nikada, uspjeh je to...Mandrak je napisao/la:wow ,citavih 200 km...ja konto 20.000 km pa ne mogu igraci ni hodati....a banjaluckih urođenika , u svemu nađu zavjeru, urotu i od sebe naprave žrtvenog jarca.
"TREĆI PUT ČASTIMO"
"TREĆI PUT ČASTIMO"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.