FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Rijetko kome ovo kazem, ali ti si fakat nadmasio ljudsku glupost.
Suzdrzavam se uvijek maksimalno, ali ti si se nafurao da si neki faktor ovdje, jer kao ides svima u kontru. To je najmanji problem buraz i tako se ne ispada pameta. Ti si sad ispao glup da tesko mozes otici dalje u tome.
Cuj mi odgodili utakmicu sa OlimpiCom, gdje su oni bili domaci i sa nekim jos (FK NEKI JOS ili je NK hmmm).
Moj Einsteine
Suzdrzavam se uvijek maksimalno, ali ti si se nafurao da si neki faktor ovdje, jer kao ides svima u kontru. To je najmanji problem buraz i tako se ne ispada pameta. Ti si sad ispao glup da tesko mozes otici dalje u tome.
Cuj mi odgodili utakmicu sa OlimpiCom, gdje su oni bili domaci i sa nekim jos (FK NEKI JOS ili je NK hmmm).
Moj Einsteine
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
- MU'MIN T.M.
- Kontakt:
Ti si to govorio o sebi u ovom postu.Neprilagodjen je napisao/la:. Jako ofirno,i velika sramota.
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
- Neprilagodjen
- Kontakt:
Lijepo sam rekao da pišem napamet i da nemam nikakve dokaze,ali da je ostao takav utisak,a vi se odmah ljutite.
Zadnja izmjena: Neprilagodjen, dana/u 30 sep 2010, 15:28, ukupno mijenjano 1 put.
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Daj Boze da se utakmica odigra sljedece sedmice. U slucaju da nam stave termin 13.10. onda u 10 dana imamo 4 utakmice i to: Slavija, Celik, Borac i Sarajevo.
I onda mi dodje neko i napise da je Zeljo "sredio" odgodu --
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Ugledali se na nase igrace, nema vise trpiti i primati udarce jer smo mi kulturni i fini. Nema vise, svaki udarac se odmah vraca.
-
vjeran1987
- Kontakt:
tako nesto se ne smije desiti jednostavnoStole iz Bora je napisao/la:Daj Boze da se utakmica odigra sljedece sedmice. U slucaju da nam stave termin 13.10. onda u 10 dana imamo 4 utakmice i to: Slavija, Celik, Borac i Sarajevo.
- KB-TM87
- Kontakt:
A.C.A.B 
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
e ovo ti je jedina pametna što si rekao.Neprilagodjen je napisao/la:Lijepo sam rekao da pišem napamet i da nemam nikakve dokaze,ali da je ostao takav utisak,a vi se odmah ljutite.
Prosle godine Nijaz stelio.

Ove MUP-KS

Sledece s-samo je nebo granica

Mnogo smo jaki.Niko nam nista nemoze ko nerazumije neka se zaleti u najblizu banderu i mozda pocne razmisljati.

Ove MUP-KS

Sledece s-samo je nebo granica

Mnogo smo jaki.Niko nam nista nemoze ko nerazumije neka se zaleti u najblizu banderu i mozda pocne razmisljati.
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
Ko nam našteli ovog Borca u kupu 
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
Ma to se neko za.bo čamac.Mi smo mislili da je to Borac iz hajnehaja a ne iz B.L.Pusti neka djeca razvijaju mastu.čamac je napisao/la:Ko nam našteli ovog Borca u kupu
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
- Neprilagodjen
- Kontakt:
Pa bar je to jasno.Rekao sam da više neću napamet,zato sad pišem ovo.Prošle godine,na tajnom sastanku na Ugru,ljudi iz Borca su nudili rukovodstvu Želje trampu "vama prvenstvo-nama Kup". Međutim,ljudi iz Želje,zna se i ko,su to odbili jer su znali da su jači. Pristali su tek kad je dogovoreno da Borac uz to da i prolaz u ovogodišnjem Kupu,pri čemu će biti naštimano da se ta dva kluba sretnu prije finala i da Borac na taj način izravna račune.čamac je napisao/la:Ko nam našteli ovog Borca u kupu
Mislim da za ovo samo neozbiljni forumaši ne znaju!
Pogledajte moju prognozu u Temi Kup Bih od prije par dana,i objašnjenje.
Zadnja izmjena: Neprilagodjen, dana/u 30 sep 2010, 15:54, ukupno mijenjano 2 puta.
- MU'MIN T.M.
- Kontakt:
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
I ti si licno bio svjedok tih dogovora, pretpostavljam.Neprilagodjen je napisao/la:Pa bar je to jasno.Rekao sam da više neću napamet,zato sad pišem ovo.Prošle godine,na tajnom sastanku na Ugru,ljudi iz Borca su nudili rukovodstvu Želje trampu "vama prvenstvo-nama Kup". Međutim,ljudi iz Želje,zna se i ko,su to odbili jer su znali da su jači. Pristali su tek kad je dogovoreno da Borac uz to da i prolaz u ovogodišnjem Kupu,pri čemu će biti naštimano da se ta dva kluba sretnu prije finala i da Borac na taj način izravna račune.čamac je napisao/la:Ko nam našteli ovog Borca u kupu
Lik je nemilosrdan sam prema sebi...kad god pomislim da ne može napisati vecu glupost od one prije nje - on me expresno demantuje.
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Potvrđeno
Odgođena utakmica Željezničar - Čelik
Utakmica 9. kola nogometne Premijer lige BiH, koja se na stadionu Grbavica trebala odigrati u subotu, odgođena je nakon što je MUP Kantona Sarajevo obavijestio klubove da ne može obezbjeđivati aktere susreta.
Piše: N. Jamaković
Kako nam je potvrdio glasnogovornik sarajevske policije, Irfan Nefić, MUP KS je još jučer i Nogometnom savezu BiH i NK Željezničar poslao preporuku da se utakmica odgodi.
"Ocijenili smo da će za vikend veliki broj naših policajaca biti angažovan oko izbora, te da nismo u prilici osigurati dovoljan broj službenika na osiguranju utakmice. Drugi razlog je preporuka Centralne izborne komisije da se u subotu ne održavaju javni skupovi jer bi mogli negativno utjecati na izbore, a treći razlog je što bi utakmica u subotu mogla ugroziti javni red i mir", kazao je Nefić.
On je dodao kako sinoćnja masovna tuča između navijača Čelika i Željezničara pored puta M-17 u Zenici nije bila presudna za donošenje ovakve odluke MUP-a, ali da ona dodatno govori kako je opravdana bojazan od narušavanja javnog reda i mira.
Podsjetimo, grupa iz Zenice zasula je kamenjem autobus s navijačima sarajevskog Željezničara koji je bio u prolazu kroz Zenicu, vraćajući navijače s utakmice u Banjoj Luci. Došlo je potom do masovne tuče nakon koje je policija privela 20-ak ljudi. U tuči je lakše povrede zadobilo nekoliko osoba, dok teže povrijeđenih nije bilo.
Direktor Željezničara, Dželaludin Muharemović, je u razgovoru za Sarajevo-x.com također istakao kako incident u Zenici nema nikakve veze s preporukom MUP-a.
"Oni su nama preporuku za odgodu utakmice poslali jučer u 12 sati, a incident u Zenici se dogodio nekoliko sati poslije toga. Nakon toga, i mi i NSBiH smo im poslali odgovor u kojem smo naveli da smo s predstavnicima CIK-a još u ponedjeljak dogovorili da se utakmica ipak igra u subotu te da to ne namjeravamo mijenjati. No, onda su nam oni danas poslali rješenje u kojem nam zabranjuju da organiziramo javni skup, odnosno utakmicu, budući da su u blizini stadiona biračka mjesta, te oni smatraju da bi to moglo ugroziti izborni proces", kazao nam je Muharemović.
On je dodao da se ovo rješenje MUP-a ne može promijeniti, te da stoga nema potrebe davati bilo kakav komentar.
Iz Nogometnog saveza BiH nismo uspjeli dobiti više informacija o eventualnom novom datumu odigravanja utakmice.
Odgođena utakmica Željezničar - Čelik
Utakmica 9. kola nogometne Premijer lige BiH, koja se na stadionu Grbavica trebala odigrati u subotu, odgođena je nakon što je MUP Kantona Sarajevo obavijestio klubove da ne može obezbjeđivati aktere susreta.
Piše: N. Jamaković
Kako nam je potvrdio glasnogovornik sarajevske policije, Irfan Nefić, MUP KS je još jučer i Nogometnom savezu BiH i NK Željezničar poslao preporuku da se utakmica odgodi.
"Ocijenili smo da će za vikend veliki broj naših policajaca biti angažovan oko izbora, te da nismo u prilici osigurati dovoljan broj službenika na osiguranju utakmice. Drugi razlog je preporuka Centralne izborne komisije da se u subotu ne održavaju javni skupovi jer bi mogli negativno utjecati na izbore, a treći razlog je što bi utakmica u subotu mogla ugroziti javni red i mir", kazao je Nefić.
On je dodao kako sinoćnja masovna tuča između navijača Čelika i Željezničara pored puta M-17 u Zenici nije bila presudna za donošenje ovakve odluke MUP-a, ali da ona dodatno govori kako je opravdana bojazan od narušavanja javnog reda i mira.
Podsjetimo, grupa iz Zenice zasula je kamenjem autobus s navijačima sarajevskog Željezničara koji je bio u prolazu kroz Zenicu, vraćajući navijače s utakmice u Banjoj Luci. Došlo je potom do masovne tuče nakon koje je policija privela 20-ak ljudi. U tuči je lakše povrede zadobilo nekoliko osoba, dok teže povrijeđenih nije bilo.
Direktor Željezničara, Dželaludin Muharemović, je u razgovoru za Sarajevo-x.com također istakao kako incident u Zenici nema nikakve veze s preporukom MUP-a.
"Oni su nama preporuku za odgodu utakmice poslali jučer u 12 sati, a incident u Zenici se dogodio nekoliko sati poslije toga. Nakon toga, i mi i NSBiH smo im poslali odgovor u kojem smo naveli da smo s predstavnicima CIK-a još u ponedjeljak dogovorili da se utakmica ipak igra u subotu te da to ne namjeravamo mijenjati. No, onda su nam oni danas poslali rješenje u kojem nam zabranjuju da organiziramo javni skup, odnosno utakmicu, budući da su u blizini stadiona biračka mjesta, te oni smatraju da bi to moglo ugroziti izborni proces", kazao nam je Muharemović.
On je dodao da se ovo rješenje MUP-a ne može promijeniti, te da stoga nema potrebe davati bilo kakav komentar.
Iz Nogometnog saveza BiH nismo uspjeli dobiti više informacija o eventualnom novom datumu odigravanja utakmice.
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Čime tebe kući hrane ??? čitaš li ti ikad svoje postove ? pa stvarno druže zapitaj se malo, jer stvarno nešto nije uredu sa tobomNeprilagodjen je napisao/la:Pa bar je to jasno.Rekao sam da više neću napamet,zato sad pišem ovo.Prošle godine,na tajnom sastanku na Ugru,ljudi iz Borca su nudili rukovodstvu Želje trampu "vama prvenstvo-nama Kup". Međutim,ljudi iz Želje,zna se i ko,su to odbili jer su znali da su jači. Pristali su tek kad je dogovoreno da Borac uz to da i prolaz u ovogodišnjem Kupu,pri čemu će biti naštimano da se ta dva kluba sretnu prije finala i da Borac na taj način izravna račune.čamac je napisao/la:Ko nam našteli ovog Borca u kupu
Pogledajte moju prognozu u Temi Kup Bih od prije par dana,i objašnjenje.
Sve moje želje postigao sam s' tobom,pratio te i dao sve,tako male stvari ŽELJO čine život moj sve što trebam pogodak je tvoj...1921 !
- Neprilagodjen
- Kontakt:
upravo sam upozoren da sam počeo previše pričati,tako da nećemo više o tome.
Mama te upozorila hehehe
(izvini unaprijed ako mozda nemas mamu)
(izvini unaprijed ako mozda nemas mamu)
- samir_tm87
- Kontakt:
sa neprilagodjenim se ne isplati prepirati , prvo te spusti na svoj nivo i onda te dotuce iskustvom 
-
Admiral_TM87
- Kontakt:
Svraka 3 utakmice pauze, puno u pm...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.