FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Ko nam našteli ovog Borca u kupu 
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
Ma to se neko za.bo čamac.Mi smo mislili da je to Borac iz hajnehaja a ne iz B.L.Pusti neka djeca razvijaju mastu.čamac je napisao/la:Ko nam našteli ovog Borca u kupu
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
- Neprilagodjen
- Kontakt:
Pa bar je to jasno.Rekao sam da više neću napamet,zato sad pišem ovo.Prošle godine,na tajnom sastanku na Ugru,ljudi iz Borca su nudili rukovodstvu Želje trampu "vama prvenstvo-nama Kup". Međutim,ljudi iz Želje,zna se i ko,su to odbili jer su znali da su jači. Pristali su tek kad je dogovoreno da Borac uz to da i prolaz u ovogodišnjem Kupu,pri čemu će biti naštimano da se ta dva kluba sretnu prije finala i da Borac na taj način izravna račune.čamac je napisao/la:Ko nam našteli ovog Borca u kupu
Mislim da za ovo samo neozbiljni forumaši ne znaju!
Pogledajte moju prognozu u Temi Kup Bih od prije par dana,i objašnjenje.
Zadnja izmjena: Neprilagodjen, dana/u 30 sep 2010, 15:54, ukupno mijenjano 2 puta.
- MU'MIN T.M.
- Kontakt:
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"
I ti si licno bio svjedok tih dogovora, pretpostavljam.Neprilagodjen je napisao/la:Pa bar je to jasno.Rekao sam da više neću napamet,zato sad pišem ovo.Prošle godine,na tajnom sastanku na Ugru,ljudi iz Borca su nudili rukovodstvu Želje trampu "vama prvenstvo-nama Kup". Međutim,ljudi iz Želje,zna se i ko,su to odbili jer su znali da su jači. Pristali su tek kad je dogovoreno da Borac uz to da i prolaz u ovogodišnjem Kupu,pri čemu će biti naštimano da se ta dva kluba sretnu prije finala i da Borac na taj način izravna račune.čamac je napisao/la:Ko nam našteli ovog Borca u kupu
Lik je nemilosrdan sam prema sebi...kad god pomislim da ne može napisati vecu glupost od one prije nje - on me expresno demantuje.
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Potvrđeno
Odgođena utakmica Željezničar - Čelik
Utakmica 9. kola nogometne Premijer lige BiH, koja se na stadionu Grbavica trebala odigrati u subotu, odgođena je nakon što je MUP Kantona Sarajevo obavijestio klubove da ne može obezbjeđivati aktere susreta.
Piše: N. Jamaković
Kako nam je potvrdio glasnogovornik sarajevske policije, Irfan Nefić, MUP KS je još jučer i Nogometnom savezu BiH i NK Željezničar poslao preporuku da se utakmica odgodi.
"Ocijenili smo da će za vikend veliki broj naših policajaca biti angažovan oko izbora, te da nismo u prilici osigurati dovoljan broj službenika na osiguranju utakmice. Drugi razlog je preporuka Centralne izborne komisije da se u subotu ne održavaju javni skupovi jer bi mogli negativno utjecati na izbore, a treći razlog je što bi utakmica u subotu mogla ugroziti javni red i mir", kazao je Nefić.
On je dodao kako sinoćnja masovna tuča između navijača Čelika i Željezničara pored puta M-17 u Zenici nije bila presudna za donošenje ovakve odluke MUP-a, ali da ona dodatno govori kako je opravdana bojazan od narušavanja javnog reda i mira.
Podsjetimo, grupa iz Zenice zasula je kamenjem autobus s navijačima sarajevskog Željezničara koji je bio u prolazu kroz Zenicu, vraćajući navijače s utakmice u Banjoj Luci. Došlo je potom do masovne tuče nakon koje je policija privela 20-ak ljudi. U tuči je lakše povrede zadobilo nekoliko osoba, dok teže povrijeđenih nije bilo.
Direktor Željezničara, Dželaludin Muharemović, je u razgovoru za Sarajevo-x.com također istakao kako incident u Zenici nema nikakve veze s preporukom MUP-a.
"Oni su nama preporuku za odgodu utakmice poslali jučer u 12 sati, a incident u Zenici se dogodio nekoliko sati poslije toga. Nakon toga, i mi i NSBiH smo im poslali odgovor u kojem smo naveli da smo s predstavnicima CIK-a još u ponedjeljak dogovorili da se utakmica ipak igra u subotu te da to ne namjeravamo mijenjati. No, onda su nam oni danas poslali rješenje u kojem nam zabranjuju da organiziramo javni skup, odnosno utakmicu, budući da su u blizini stadiona biračka mjesta, te oni smatraju da bi to moglo ugroziti izborni proces", kazao nam je Muharemović.
On je dodao da se ovo rješenje MUP-a ne može promijeniti, te da stoga nema potrebe davati bilo kakav komentar.
Iz Nogometnog saveza BiH nismo uspjeli dobiti više informacija o eventualnom novom datumu odigravanja utakmice.
Odgođena utakmica Željezničar - Čelik
Utakmica 9. kola nogometne Premijer lige BiH, koja se na stadionu Grbavica trebala odigrati u subotu, odgođena je nakon što je MUP Kantona Sarajevo obavijestio klubove da ne može obezbjeđivati aktere susreta.
Piše: N. Jamaković
Kako nam je potvrdio glasnogovornik sarajevske policije, Irfan Nefić, MUP KS je još jučer i Nogometnom savezu BiH i NK Željezničar poslao preporuku da se utakmica odgodi.
"Ocijenili smo da će za vikend veliki broj naših policajaca biti angažovan oko izbora, te da nismo u prilici osigurati dovoljan broj službenika na osiguranju utakmice. Drugi razlog je preporuka Centralne izborne komisije da se u subotu ne održavaju javni skupovi jer bi mogli negativno utjecati na izbore, a treći razlog je što bi utakmica u subotu mogla ugroziti javni red i mir", kazao je Nefić.
On je dodao kako sinoćnja masovna tuča između navijača Čelika i Željezničara pored puta M-17 u Zenici nije bila presudna za donošenje ovakve odluke MUP-a, ali da ona dodatno govori kako je opravdana bojazan od narušavanja javnog reda i mira.
Podsjetimo, grupa iz Zenice zasula je kamenjem autobus s navijačima sarajevskog Željezničara koji je bio u prolazu kroz Zenicu, vraćajući navijače s utakmice u Banjoj Luci. Došlo je potom do masovne tuče nakon koje je policija privela 20-ak ljudi. U tuči je lakše povrede zadobilo nekoliko osoba, dok teže povrijeđenih nije bilo.
Direktor Željezničara, Dželaludin Muharemović, je u razgovoru za Sarajevo-x.com također istakao kako incident u Zenici nema nikakve veze s preporukom MUP-a.
"Oni su nama preporuku za odgodu utakmice poslali jučer u 12 sati, a incident u Zenici se dogodio nekoliko sati poslije toga. Nakon toga, i mi i NSBiH smo im poslali odgovor u kojem smo naveli da smo s predstavnicima CIK-a još u ponedjeljak dogovorili da se utakmica ipak igra u subotu te da to ne namjeravamo mijenjati. No, onda su nam oni danas poslali rješenje u kojem nam zabranjuju da organiziramo javni skup, odnosno utakmicu, budući da su u blizini stadiona biračka mjesta, te oni smatraju da bi to moglo ugroziti izborni proces", kazao nam je Muharemović.
On je dodao da se ovo rješenje MUP-a ne može promijeniti, te da stoga nema potrebe davati bilo kakav komentar.
Iz Nogometnog saveza BiH nismo uspjeli dobiti više informacija o eventualnom novom datumu odigravanja utakmice.
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Čime tebe kući hrane ??? čitaš li ti ikad svoje postove ? pa stvarno druže zapitaj se malo, jer stvarno nešto nije uredu sa tobomNeprilagodjen je napisao/la:Pa bar je to jasno.Rekao sam da više neću napamet,zato sad pišem ovo.Prošle godine,na tajnom sastanku na Ugru,ljudi iz Borca su nudili rukovodstvu Želje trampu "vama prvenstvo-nama Kup". Međutim,ljudi iz Želje,zna se i ko,su to odbili jer su znali da su jači. Pristali su tek kad je dogovoreno da Borac uz to da i prolaz u ovogodišnjem Kupu,pri čemu će biti naštimano da se ta dva kluba sretnu prije finala i da Borac na taj način izravna račune.čamac je napisao/la:Ko nam našteli ovog Borca u kupu
Pogledajte moju prognozu u Temi Kup Bih od prije par dana,i objašnjenje.
Sve moje želje postigao sam s' tobom,pratio te i dao sve,tako male stvari ŽELJO čine život moj sve što trebam pogodak je tvoj...1921 !
- Neprilagodjen
- Kontakt:
upravo sam upozoren da sam počeo previše pričati,tako da nećemo više o tome.
Mama te upozorila hehehe
(izvini unaprijed ako mozda nemas mamu)
Prvenstvo je vaznije, kup je onako usput.
- samir_tm87
- Kontakt:
sa neprilagodjenim se ne isplati prepirati , prvo te spusti na svoj nivo i onda te dotuce iskustvom 
-
Admiral_TM87
- Kontakt:
Svraka 3 utakmice pauze, puno u pm...
- Neprilagodjen
- Kontakt:
Imam mamu,ali nek tebi služi na čast pominjanje porodice. Nećemo više o ugarskom paketu,ali ajmo malo ozbiljno.
Vidim da Željo ima daleko najviše navijača ovdje,možda se mjere i u hiljadama. Moje pitanje je:
Ima li barem JEDAN,kome nije sumnjivo što je sve i jedan šut igrača Borca išao 10 metara preko gola,a ne recimo u gol,ili par centimetara od gola? I tako desetak puta
Nek se javi takav,ako postoji,čisto da vidim ima li se sa kim ozbiljno diskutovati?
- samir_tm87
- Kontakt:
mozda zato sto ne znaju , a puno su suteva imali drama :S
Neprilagodjen je napisao/la:(izvini unaprijed ako mozda nemas mamu)
Imam mamu,ali nek tebi služi na čast pominjanje porodice. Nećemo više o ugarskom paketu,ali ajmo malo ozbiljno.
Vidim da Željo ima daleko najviše navijača ovdje,možda se mjere i u hiljadama. Moje pitanje je:
Ima li barem JEDAN,kome nije sumnjivo što je sve i jedan šut igrača Borca išao 10 metara preko gola,a ne recimo u gol,ili par centimetara od gola? I tako desetak puta![]()
![]()
![]()
Nek se javi takav,ako postoji,čisto da vidim ima li se sa kim ozbiljno diskutovati?
kralju,sahu,matu nek momka popravlja mi raspolozenje
Godine prolaze, zivot se mijenja nasa ljubav ostaje...
...za sva vremena...
1921
...za sva vremena...
1921
- Neprilagodjen
- Kontakt:
Drugari,prijetnje postaju ozbiljne,čak i IP adresama.
Pošto net nije vrijedan toga,odjaviću se sa ovog foruma na 2-3 mjeseca.
Vidimo se pred Novu Godinu.
Pozdrav svima!
Pozdrav svima!
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Ne moras, samo nadji na netu programcic koji automatski mijenja ip-adresu svaki put kad ti kliknes da on to uradi i eto..Neprilagodjen je napisao/la:Drugari,prijetnje postaju ozbiljne,čak i IP adresama.
Pozdrav svima!
Stvarno je steta sto je odgodjena tekma, jer siguran sam 100% da bi "pojeli" Celika k'o za dorucak..
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
jaooooo kako smo samo jaki.....odgadjamo cijelo kolo....DRZAVA ZELJO
Evo Zeljo nastelio, sad nece niko igrat
http://sportsport.ba/bh_fudbalp-44064.htm
^pretece me za sekundu
http://sportsport.ba/bh_fudbalp-44064.htm
^pretece me za sekundu
Prenos utakmice na BHT 1 ostaje ili ? 
pile87 je napisao/la:Ako smo ikada ostali duzni igracima onda je to sad, znaci nema opravdanja ono sto je bitnije od svega da protiv Celika treba da bude puna Grbavica, povedite rodjake, rodice, komsije i komsinice jer Zeljo je ponovo na pravom putu i treba nasu pomoc sa tribina
"Ona raja na jugu, to je ono što ja nosim, nosim tu, duboko. Oni i ne znaju to."
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
F.K. Željezničar prvak Bosne i Hercegovine 1946. godine.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 27 gostiju.