na stranu što su ova 2 povratnici a skor sa povratnicima nam je
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
mi još pojačanja nismo doveli ovo su sve igrači za širine, nijedan nije za prvih 11
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Eki to.?ElCartel11 je napisao/la:Neka saceka da jos Suljic dodjeMortemHz je napisao/la:Zuka hajde odmah stavljaj mlade i Hareta
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Ne mogu reci nista za handzica u zrinjskom je bio korektan za ono vremena sto je proveo, unas je doso nespreman pripreme vec prosle tako da od njeg prvih 6 kola ne ocekujemi nista
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Ja zadovoljan, po meni dobar potez. Spram ostalih "pojačanja" Handžić je najzvučnije ime.
Sretno Harise!
Sretno Harise!
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Pitaristok je napisao/la:znam da nisu napadaci, al kao reko im hus da ce javno reci kako su ekipu ostavili bez napadaca kojeg je on trazioPantelija je napisao/la:Otkad su tatar i.krste napadačiPitaristok je napisao/la:izgleda sto se napadaca tice ostali smo na ahmeta tatar i krste, kaze hus da mu u ovoj fazi priprema i ne treba, da su zakasnili
Isto kao sto je hadzic lijevi bek a hebibovic desni, a Adukor stoper.... Mogao bi hus zbog izmišljanja tople vode brzo da odskakuce
Nebi ti drug Husrefa danas na press-u da ih javno prozove
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Dovedeš igrača iz šampionske ekipe koji je počeo 17 od 23 utakmice, dao 7 golova, od toga tebi 2, i ne valja ti?DenchiNL je napisao/la:mi još pojačanja nismo doveli ovo su sve igrači za širine, nijedan nije za prvih 11
Ovo je igrač koji će klupirati Ahmetovića na proljeće.
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Hare je tuMortemHz je napisao/la:Zuka hajde odmah stavljaj mlade i Hareta
ja sam bio rekao da je Kunic gotov. i hvala Bogu da nije istina bila. meni Handzic bas dobar za drugog/prvog napadaca. svaka cast
- SarajevoJeBordo
- Kontakt:
Prošao je pripreme sa Zrinjskim, u čemu vidim prednost jer zna šta su uigravali i kako su radili.Pitar6785 je napisao/la:Ne mogu reci nista za handzica u zrinjskom je bio korektan za ono vremena sto je proveo, unas je doso nespreman pripreme vec prosle tako da od njeg prvih 6 kola ne ocekujemi nista
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!
Prvo nije valjao dok je za nas igrao, pa je valjao dok je bio u Zrinjskom, pa sad opet ne valja jer je kod nas.SarajevoJeBordo je napisao/la:Dovedeš igrača iz šampionske ekipe koji je počeo 17 od 23 utakmice, dao 7 golova, od toga tebi 2, i ne valja ti?DenchiNL je napisao/la:mi još pojačanja nismo doveli ovo su sve igrači za širine, nijedan nije za prvih 11
na stranu što su ova 2 povratnici a skor sa povratnicima nam je![]()
Zato Zrinjski i uzima titule, a mi ne.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- dr.van nostrand
- Kontakt:
nekada je otpad isao u Mostar, danas dolazi u Sarajevo 
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
http://www.youtube.com/watch?v=UhQSnDCPF10
silver & black
silver & black
Jah,nadam se da Ce i tim smjerom krenuti trofeji.dr.van nostrand je napisao/la:nekada je otpad isao u Mostar, danas dolazi u Sarajevo
FK SARAJEVO.
- dr.van nostrand
- Kontakt:
Trofeji dolaze sa mudima i vizijom.
"When you look annoyed all the time, people think that you're busy." - George Costanza
silver & black
silver & black
dr.van nostrand je napisao/la:nekada je otpad isao u Mostar, danas dolazi u Sarajevo
E,cuj Handzic pojacanje,jbt led
E,moj Hase,da si ovdje sada!!!!!!!
-
suarez000000
- Kontakt:
Realno dobar igrac za nase lige i dobra zamjena. Zna Hare zabit, za zamjenu sasvim ok.
Ne znam sta bih rekao, nelos igrac. Moglo je i bolje, ali od koga je i dobro je..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- f0rest1946
- Kontakt:
Super zamjena za Mersu, bravo Hadzija 
- BosnianKingdom
- Kontakt:
naravno.SarajevoJeBordo je napisao/la:Dovedeš igrača iz šampionske ekipe koji je počeo 17 od 23 utakmice, dao 7 golova, od toga tebi 2, i ne valja ti?DenchiNL je napisao/la:mi još pojačanja nismo doveli ovo su sve igrači za širine, nijedan nije za prvih 11
na stranu što su ova 2 povratnici a skor sa povratnicima nam je![]()
ovo je c varijanta kao što je i Parmak bio...sve opcije propale, neće da daju pare i na kraju hajd daj Hareta, jedina razlika je da je ovaj nama poznat i domaći...zna se šta je drugačiji tip od Targetmana, ovaj to nije...
Ahmeta će klupirat svako ko stoji na 2 noge na proljeće...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
-
Burberry46
- Kontakt:
Realno sad imamo 2 najbolja napadaca u ligi. Ahmetovic i Handzic. Bilbiju ne racunam jer mi je on vise poluspic.
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Trenutno korisnika/ca: DoktorXabaras, plisek i 47 gostiju.