Osmina finala- sve utakmice

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88

Torres_9
Kontakt:

Re: Osmina finala- sve utakmice

Post Postao/la Torres_9 » 03 jul 2018, 18:06

let3 je napisao/la:
Torres_9 je napisao/la:ovako ce i gauchosi gurati na iducem spu bez laznog goata, stvore laznu potrebu o jednom igracu a imas jako kvalitetan roster
Nisi u toku, prava Koza igra i u Kataru '22 :mrgreen:
cuj , mozda dodje tobe do tad pa skonta da se ne treba mijesati u izbor igraca.

steta da takav igrac ne osvoji sp ali snosi barem 50% krivice za to

Moggi
Kontakt:

Post Postao/la Moggi » 03 jul 2018, 18:13

srbi slave poraz svicaraca, mene bi bilo prije stid da me ovakva skupina fudbalskih znalaca izbacila
Zarathustra

Finn
Kontakt:

Post Postao/la Finn » 03 jul 2018, 18:14

Ne mogu da vjerujem da ima onih koji ovu "it's coming home" sprdnju u zadnjih par dana shvataju ozbiljno i kao neku aroganciju Engleza.

Naravno da se nadaju najboljem, ali da su samouvjereni da će se sada prošetati do finala jer su neki favoriti ispali, to nikako.

Ima već nekoliko godina kako je javnost "odustala" od repke, odlaskom onih posljednjih zvijezda, što je svakako odlično za ovu trenutnu ekipu.

Fikret1946
Kontakt:

Post Postao/la Fikret1946 » 03 jul 2018, 18:15

Finn je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da ima onih koji ovu "it's coming home" sprdnju u zadnjih par dana shvataju ozbiljno i kao neku aroganciju Engleza.

Naravno da se nadaju najboljem, ali da su samouvjereni da će se sada prošetati do finala jer su neki favoriti ispali, to nikako.

Ima već nekoliko godina kako je javnost "odustala" od repke, odlaskom onih posljednjih zvijezda, što je svakako odlično za ovu trenutnu ekipu.
Mislio sam na navijace kako su im arogantni,ne na igrace

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 03 jul 2018, 18:18

Fikret1946 je napisao/la:
Finn je napisao/la:Ne mogu da vjerujem da ima onih koji ovu "it's coming home" sprdnju u zadnjih par dana shvataju ozbiljno i kao neku aroganciju Engleza.

Mislio sam na navijace kako su im arogantni,ne na igrace
Pa tek oni nisu. :rol:

Jesu prije bili ali sada I oni uglavnom sprdaju repku, odgledah more anketa po gradovima I bukvalno.masa ljudi kaze ispadaju u grupi, skoro niko ni u zezanciji nije spomenuo polufinale. :D
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 03 jul 2018, 18:20

Svedska apsolutno zasluzeno, ekipa ima glavu i rep i dokaz kako se sa dobrom postavkom i zalaganjem moze ostvariti impresivan rezultat uprkos ne bas superkvalitetnom igrackom kadru. Svicarci su smecari, zbog Blatera ranije i ovog sad italijana Svicarca Infantina mi je drago da su ispali, uvijek najlakse grupe u kvalifikacijama uvijek povoljni protivnici u grupama uvijek sudjenje ono malo nategnuto kao danas kad sve one sitne prekrsaje dobiju u svoju korist. Usto drago mi je da nakon one grupne euforije zbog pobjede nad Srbijom su se ipak pokazali svi limiti panjeva ala Xhaka, Saciri totalno precijenjeni igraci uzdignuti na neki nivo na kojem nisu ni blizu.

Takodjer mi ej neizmjerno drago zbog prepotentnog Ibrahimovica, oprostio se pa ga otkantase kad je kontao na gotovo upasti na svjetsko i odma dodje veliki rezultat na svjetskom :lol: Ko onomad kada su ekipe koje on napusti redom osvajale Ligu Prvaka :rol:
Zadnja izmjena: japa, dana/u 03 jul 2018, 18:25, ukupno mijenjano 2 puta.

Fikret1946
Kontakt:

Post Postao/la Fikret1946 » 03 jul 2018, 18:21

Ma nisu qrac, ne mozes ti taj mentalitet istrijebiti tek tako. Nafurani su oni itekako vjeruj mi,vec racunaju polufinale nakon prolaza Svedske vjerujem.
Kako god kvalitetniji su od Kolumbije, samo da ih to luzerstvo ne ubije i vcrs.

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 03 jul 2018, 18:23

Fikret1946 je napisao/la:Ma nisu qrac, ne mozes ti taj mentalitet istrijebiti tek tako. Nafurani su oni itekako vjeruj mi,vec racunaju polufinale nakon prolaza Svedske vjerujem.
Pa ne mogu vjerovati tebi pored izjava zivih ljudi po Engleskoj. :D :D

Ne bih rekao da su kvalitetniji od Kolumbije ali eto, poznatiji sigurno da. :D
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 03 jul 2018, 18:24

Dođoše, izdominiraše srbiju, odoše.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

Fikret1946
Kontakt:

Post Postao/la Fikret1946 » 03 jul 2018, 18:25

Rooney88 je napisao/la:
Fikret1946 je napisao/la:Ma nisu qrac, ne mozes ti taj mentalitet istrijebiti tek tako. Nafurani su oni itekako vjeruj mi,vec racunaju polufinale nakon prolaza Svedske vjerujem.
Pa ne mogu vjerovati tebi pored izjava zivih ljudi po Engleskoj. :D :D

Ne bih rekao da su kvalitetniji od Kolumbije ali eto, poznatiji sigurno da. :D
Pogledaj panjeve u odbrani Kolumbije od Mojice do stoperskog dvojca, prevelik je jaz izmedu odbrana ove dvije ekipe iako ni Englezi nisu nista narocito bogovi su za ove u odbrani

Eto ja cu vjerovati izjavama tih engleza koji su iskreni sigurno :lol:

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 03 jul 2018, 18:25

Torres_9 je napisao/la:cuj , mozda dodje tobe do tad pa skonta da se ne treba mijesati u izbor igraca.

A ti procitao u novinama to i zakljucio da je istina.Ja ne mogu vjerovati da postoje ljudi koji zaista misle da Messi bira roster Argentine :facepalm: Ako je tako sto onda nikad nijedan igrac nije izasao sa tim u javnost, sto nijedan trener ne potvrdi to, sto igraju neki Meza, Perez, Acuna i slicni kurci.Ja eto Messi izabrao da oni igraju a da Aguero, Dybala, Higuain i slicni sjede na klupi, kako da ne.Pa Messi nije cuo za trecinu onih igraca a kamo li da ih je birao :lol:

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 03 jul 2018, 18:28

Torres_9 je napisao/la:
let3 je napisao/la:
Torres_9 je napisao/la:ovako ce i gauchosi gurati na iducem spu bez laznog goata, stvore laznu potrebu o jednom igracu a imas jako kvalitetan roster
Nisi u toku, prava Koza igra i u Kataru '22 :mrgreen:
cuj , mozda dodje tobe do tad pa skonta da se ne treba mijesati u izbor igraca.

Slažem se, kriv je što se uopšte vratio da igra za gauchose, kad je vec bio odyebo levate.

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 03 jul 2018, 18:29

Pa dobro englezi su onomad sa razlogom znali biti prepotentni oni su dolazili na velika takmicenja sa strasnim imenima naravno taj pritisak ih je uvijek yebao mada mora se priznati nekada im je i falilo srece, penali su lutrija...

Iako gotivim engleski fudbal nekako bi mi bilo smijesno i nepravedno da sad naprave veliki rezultat sa ovakvom ekipom u kojoj imas jednog top igraca i par njih koji bi mogli biti par precijenjenih i ostalo go prosjek za popuniti roster. ali vidimo ovo je svjetsko iznenadjenja i takva ekipa cak moze i do kraja otici.

TonySosa
Kontakt:

Post Postao/la TonySosa » 03 jul 2018, 18:30

Kad se sjetim Argentina - Holandija sa prošlog svjetskog, ovo je bila joga bonito. Dvije vrhunski organizovane ekipe.

Najbolja osmina finala ikad.
Remember, remember the 5th of November.

"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."

"Three for me, two for them."

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 03 jul 2018, 18:32

rio_Ferdy88 je napisao/la:
let3 je napisao/la:Swiss potpuno zakazali i razočarali, posebno pekarski dio :thumbdown:
Švedska na neku svoju skandinavšinu do četvrtine :clap:
Čuj Swiss, na našem maternjem bosanskom, ili ti ga bošnjačkom kako ga nazivaju u manjem bejha entitetu se kaže Švicarci.
:? :urnebes:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 03 jul 2018, 18:34

wobly92 je napisao/la:Dođoše, izdominiraše srbiju, odoše.
Znas koliko se njima **** samo za ovaj mec protiv Švedske.. :lol:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 03 jul 2018, 18:38

rio_Ferdy88 je napisao/la:
let3 je napisao/la:Swiss potpuno zakazali i razočarali, posebno pekarski dio :thumbdown:
Švedska na neku svoju skandinavšinu do četvrtine :clap:
Čuj Swiss, na našem maternjem bosanskom, ili ti ga bošnjačkom kako ga nazivaju u manjem bejha entitetu se kaže Švicarci.
let3 ne pazi na očuvanje našeg jezika. Sramota.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 03 jul 2018, 18:55

slika

:puke: :puke: :puke:
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 03 jul 2018, 18:56

enobarca je napisao/la:
Torres_9 je napisao/la:cuj , mozda dodje tobe do tad pa skonta da se ne treba mijesati u izbor igraca.

A ti procitao u novinama to i zakljucio da je istina.Ja ne mogu vjerovati da postoje ljudi koji zaista misle da Messi bira roster Argentine :facepalm: Ako je tako sto onda nikad nijedan igrac nije izasao sa tim u javnost, sto nijedan trener ne potvrdi to, sto igraju neki Meza, Perez, Acuna i slicni kurci.Ja eto Messi izabrao da oni igraju a da Aguero, Dybala, Higuain i slicni sjede na klupi, kako da ne.Pa Messi nije cuo za trecinu onih igraca a kamo li da ih je birao :lol:
opce je poznato da messi ne funkcionise s dybalom(vjerovatno mu ide na qrc) i isti taj je pozvan da ne bude jos vise gnjeva prema savezu.

pa curilo je na sve strane da ikardi radi atmosfere u timu nece biti pozvan a jedini koji ima toliko povlasti je messi,bas bi isli na gnjev mnogih ako bi se pitali higuain,di maria ili aguero

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 03 jul 2018, 19:03

slika
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Zaključano

Natrag na “Reprezentacije i utakmice”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.