FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

mma_hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la mma_hz » 03 jul 2018, 18:31

Rahmanovic nas najskuplji igrač
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 03 jul 2018, 18:32

Sabrina rece imamo para za pojacanja a Hadzic rece da ce dovesti 3 prava pojacanja. Slagase oboje.
Kao sto je Bilbija bio greska sto smo ga pustili, tako je i Heric.
Da se ne budemo opet mi iscudjavali zasto 5 kola nema niko da postigne pogodak a Husref ne konta sta je problem.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 03 jul 2018, 18:33

Burberry46 je napisao/la:Realno sad imamo 2 najbolja napadaca u ligi. Ahmetovic i Handzic. Bilbiju ne racunam jer mi je on vise poluspic.
ne znam čemu furanje zaista, Hare može pomoći ali nije ništa specijalno, dao je isto golova ko i Stevo Nikolić samo je Stevi trebalo 9 tekmi manje za to... :hmmmmm: :think: Fajiću 4 tekme manje, itd. samo ti likovi nisu igrali u šampionskoj ekipi, sa uigranim suigračima....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 03 jul 2018, 18:37

mma_hz je napisao/la:Rahmanovic nas najskuplji igrač
To ce biti promijenjeno
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 03 jul 2018, 18:39

Burberry46 je napisao/la:Realno sad imamo 2 najbolja napadaca u ligi. Ahmetovic i Handzic. Bilbiju ne racunam jer mi je on vise poluspic.
Daj nam sada tu Sevilju da se igramo, vise nam niko ne moze nista.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 03 jul 2018, 18:43

Narek Petrosyan, 22-godišnji defanzivac Banantsa, istakao je kako njegova ekipa sa velikim nestrpljenjem očekuje duel protiv Sarajeva. - Čekamo utakmice protiv Sarajeva sa velikim nestrpljenjem. Ovo mi je drugi put da igram u Evropskoj ligi. Prije dvije godina sjedio sam na klubi protiv Omonia i jedva sam se nosio sa emocijama jer smo uspjeli da se nosimo sa protivnikom, rekao je Petrosyan i dodao: - Tada smo prošli u produžetke, ali nismo u produžetcima uspjeli da slavimo. Sada se nadam da ćemo uspjeti ostvariti pobjedu i da možemo proći dalje. Možemo uspjeti samo ako budemo posvećeni i jedinstveni. Susret između Banantsa i Sarajeva na rasporedu je 11. jula, a revanš meč je osam dana kasnije u glavnom gradu Bosne i Hercegovine.

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 03 jul 2018, 18:45

Spominjali su neka mega pojacanja i igraca stranca koji je 2-3 puta bolji od domaceg, a doveli su Dupovca i Hareta. Nemam nista protiv njih al barem sutite i ne govorite da ce doci neki extra igrac...lozite raju bezveze. Doduse siguran sam da nema nas ni 5% koji se vise loze na tu pricu o nekom strasnom pojacanju. Ovako su doveli dva igraca kojima ne trebas placati stanarinu jer su iz Sarajeva...stedi stedi upravo da vam ostane za plata.

BordoSarajevo
Kontakt:

Post Postao/la BordoSarajevo » 03 jul 2018, 18:47

Dajte nekog beka, kvalitetnog!!!!!
Zadnja izmjena: BordoSarajevo, dana/u 03 jul 2018, 18:49, ukupno mijenjano 1 put.
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 03 jul 2018, 18:48

Handzic kao igrac ako bude na top nivou je daleko bolji od krpica kojica filipovica, plus prilagodba na smece od lige je odradio, minus mu je to sto nije pripreme odradio, cini mi se ni sa velezom da nije iso na pripreme.

Ako ga uigraju i fizicki spreme mogo bi on dat 10-15 golova pa ahmet za prvi 18 kola 13 golova zabio.

Ova ekipa je ok, da bi bili prvaci neko od juniora mora eksplodirat posto nemamo igraca koji moze da prebaci u brzinu vise u 65-70 minuti kad je negativan rezultat, i mozda da aduktor stanojevij i mustafic budu malo lukavi prgavi jaci igraci posto ako nemas mma borce (nesto ko rahmanovic) tesko se moze do titule u ovoj ligi.

Da treba postavit nekog u savez da nas sudije ne zakidaju bar. Al i ako ovo nije puno nazalost zanas je nemoguce

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 03 jul 2018, 18:53

Nova rasvjeta i sigurnosni sistem na stadionu na Koševu

Visoki prioritet Općine Centar je dovođenje Olimpijskog stadiona „Asim Ferhatović Hase“ na Koševu u stanje da se na njemu mogu odigravati međunarodne utakmice.

S tim u vezi poduzet je niz aktivnosti kako bi se već u predstojećem takmičarskom kalendaru međunarodne utakmice odigravale na olimpijskom stadionu, saopćeno je iz Općine Centar.

U proteklom periodu, zahvaljujući sredstvima koja su izdvojili Vlada Kantona Sarajevo i Općina Centar, pokrenuti su radovi na pojačavanju reflektorske rasvjete, ali i na opremanju sobe za centralno upravljanje sistemom sigurnosti na stadionu.

S obzirom na to da na stadionu „Asim Ferhatović Hase“ domaće utakmice igra FK Sarajevo, načelnik Općine Centar Nedžad Ajnadžić ugostio je delegaciju ovog sportskog kolektiva kako bi ih upoznao o aktivnostima koje se provode.

– Fudbalski klub Sarajevo je jako bitan za Općinu Centar, ali i glavni grad Bosne i Hercegovine. Općina Centar i Vlada Kantona Sarajevo su izdvojili po 500.000 KM za realizaciju projekta modernizacije stadiona Asim Ferhatović Hase na Koševu. Modernizacija je u toku, a podrazumijeva pojačanje rasvjete na reflektorima i opremanje sobe za centralno upravljanje sistemom sigurnosti na stadionu – istakao je Ajnadžić.

Naglasio je da će se u narednom periodu raditi na uređenju prostora za zagrijavanje rezervnih igrača, te proširenju prostora sa klupama za smještaj stručnih štabova i rezervnih igrača.

Direktorica FK Sarajevo Sabrina Buljubašić je kazala da ovaj klub prvu domaću utakmicu, u okviru Evropske lige , igra već 19. jula.

– Stoga nam je jako važno da ispoštujemo sve što je potrebno po UEFA standardima kako bismo bili dobri domaćini. Na sastanku smo dogovorili sa načelnikom Ajnadžićem realizaciju potrebnih aktivnosti, te ćemo zajedničkim djelovanjem nastojati da iste realizujemo na vrijeme. Mi smo najveći sportski kolektiv koji djeluje na području općine Centar, te nam je podrška jako važna – kazala je Buljubašić.

Dodala je da se nada poboljšanju cjelokupne infastrukture stadiona, te da će svojim navijačima ponuditi bolje uslove za gledanje utakmice, a samim tim i kvalitetniji fudbal.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 03 jul 2018, 18:54

Pitar6785 je napisao/la:
Da treba postavit nekog u savez da nas sudije ne zakidaju bar. Al i ako ovo nije puno nazalost zanas je nemoguce
Buraz svi su nasi u savezu ovi koji se ista pitaju,samo je problem sto nemoze" neka "Sabrina npr reci e Pilav tako i tako,trebao bi nas tu zastiti i te price.Treba tu ipak neki jaci klupski predstavnik da poprica za to.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

SarajevoJeBordo
Kontakt:

Post Postao/la SarajevoJeBordo » 03 jul 2018, 18:58

DenchiNL je napisao/la:
SarajevoJeBordo je napisao/la:
DenchiNL je napisao/la:mi još pojačanja nismo doveli ovo su sve igrači za širine, nijedan nije za prvih 11

na stranu što su ova 2 povratnici a skor sa povratnicima nam je :thumbdown:
Dovedeš igrača iz šampionske ekipe koji je počeo 17 od 23 utakmice, dao 7 golova, od toga tebi 2, i ne valja ti? :facepalm:
Ovo je igrač koji će klupirati Ahmetovića na proljeće.
naravno.
ovo je c varijanta kao što je i Parmak bio...sve opcije propale, neće da daju pare i na kraju hajd daj Hareta, jedina razlika je da je ovaj nama poznat i domaći...zna se šta je drugačiji tip od Targetmana, ovaj to nije...

Ahmeta će klupirat svako ko stoji na 2 noge na proljeće... :wave:
A koga bi ti?
Najveći i najbolji ikad - Grande Edin Džeko!

midzuka
Kontakt:

Post Postao/la midzuka » 03 jul 2018, 19:03

Ima li neka informacija sta su planirali sa Salcinovicem, Blagojevicem i Lelicem, posto nisu isli na pripreme sa klubom?
JURIŠ

LoveSB96
Kontakt:

Post Postao/la LoveSB96 » 03 jul 2018, 19:04

Bolji je Bagaric od njih dvojice. Poyy
"Borak, Lištica, Pecara svetinje.. "

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 03 jul 2018, 19:06

SarajevoJeBordo je napisao/la: A koga bi ti?
brzog, pokretljivog, counter-špica koji je dobar finisher, 27-30 god, stranca
ako će Krste i Boki dobit naše papire, to ne treba bit problem...platit lika i preplatit , i donese ti trofej...

ali jok kod nas teži na parama od Hercegovaca...

Lik
Kontakt:

Post Postao/la Lik » 03 jul 2018, 19:12

Ovaj Banants los na pripremama, valjda ih nece krenuti protiv nas jbg.
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 03 jul 2018, 19:18

Ja nemogu da vjerujem da su nasi ljudi po savezu a da prosjaci i zrinjski imaju bar 5-7 bodova od sudija po sezoni. **** i te ljude ako oni cekaju od one stuhe da ih nazove i da ih zamoli da nas sudije ne kradu. Plus ona i nezna ekipe skim mi igramo dali ti treba tu pomoc, njoj je gosk isto ko sb zrinjski, uska pruga radsirene ruke prosi pusi **** ljudima u savezu ljudi im dadnu 3-4 penala ciste golove poniste u korist njih (gosk) itd ista stvar sa velezom i tako. Unas sve nasi ljudi a **** ih boli sto svako 2 kola nas sudija naguzi za 2 boda minimum.

bihuzur
Kontakt:

Post Postao/la bihuzur » 03 jul 2018, 19:21

Hoce li nas mag isprobati handzica na stoperskoj poziciji?
Mozda nebi bilo lose da tako pocne protiv banana pa ako vidi da to ne ide nek ga nastavi uigravati na toj poziciji u prvenstvenim utakmicama.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 03 jul 2018, 19:22

MortemHz je napisao/la:Narek Petrosyan, 22-godišnji defanzivac Banantsa, istakao je kako njegova ekipa sa velikim nestrpljenjem očekuje duel protiv Sarajeva. - Čekamo utakmice protiv Sarajeva sa velikim nestrpljenjem. Ovo mi je drugi put da igram u Evropskoj ligi. Prije dvije godina sjedio sam na klubi protiv Omonia i jedva sam se nosio sa emocijama jer smo uspjeli da se nosimo sa protivnikom, rekao je Petrosyan i dodao: - Tada smo prošli u produžetke, ali nismo u produžetcima uspjeli da slavimo. Sada se nadam da ćemo uspjeti ostvariti pobjedu i da možemo proći dalje. Možemo uspjeti samo ako budemo posvećeni i jedinstveni. Susret između Banantsa i Sarajeva na rasporedu je 11. jula, a revanš meč je osam dana kasnije u glavnom gradu Bosne i Hercegovine.
ove treba istraumirat ko što su islanđani snimili onu riku neku :rol: :rol: :rol:
Crepulji dat 10-tku i otštampat "Messi" na njoj :rol: :rol: :rol: :urnebes:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 03 jul 2018, 19:23

bihuzur je napisao/la:Hoce li nas mag isprobati handzica na stoperskoj poziciji?
Mozda nebi bilo lose da tako pocne protiv banana pa ako vidi da to ne ide nek ga nastavi uigravati na toj poziciji u prvenstvenim utakmicama.
Ti bas njega ne volis :urnebes:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Fudo, johntravolta123, muhamedhulk, ronaldo99, Samba71, ubipara, vedinjo98 i 63 gosta.