FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Uskoro dugo ocekivana online prodaja stvari iz Fan Shopa.
"Manijaci-USA/Canada su narucili i uplatili 71 dres i očekujemo dolazak na americko/kanadske adrese u narednih nekoliko dana. Hvala uposlenicima fanshop na ogromnom trudu i zalaganju da i mi koji smo daleko od našeg doma dobijemo ono što željno iščekujemo a to je dres najdražeg nam kluba F.K.Zeljeznicar." sa fb-a.
"Manijaci-USA/Canada su narucili i uplatili 71 dres i očekujemo dolazak na americko/kanadske adrese u narednih nekoliko dana. Hvala uposlenicima fanshop na ogromnom trudu i zalaganju da i mi koji smo daleko od našeg doma dobijemo ono što željno iščekujemo a to je dres najdražeg nam kluba F.K.Zeljeznicar." sa fb-a.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Je li pare idu u klupsku kasuLjoZee je napisao/la:Uskoro dugo ocekivana online prodaja stvari iz Fan Shopa.
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
NeKonzerva je napisao/la:Je li pare idu u klupsku kasuLjoZee je napisao/la:Uskoro dugo ocekivana online prodaja stvari iz Fan Shopa.
Vjerujem da će se po tradiciji većina naših novih igrača osjećati udobno na njima tamo nekad od petog ili šestog kola!
Sad bez zayebancije, odlično izgleda
Sad bez zayebancije, odlično izgleda
Zadnja izmjena: braco, dana/u 03 jul 2018, 19:59, ukupno mijenjano 1 put.
Hocemo golove!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
-
- Kontakt:
Dobrodošla reprezentacijo na Grbavicu, mislim da su sve dileme riješene oko nacionalnog stadiona.
Sve dok se nesto radi, mogu trpjeti sportski neuspjeh.
Klub nema sporstskog direktora a to jedan ozbiljan klub sebi ne bi smio dozvoliti ovako nešto.
Sad bi se isplatilo pojačati i cak platiti igrace jer je i Zrinjski znatno oslabljen u odnosu na prethodnu sezonu.
Klub nema sporstskog direktora a to jedan ozbiljan klub sebi ne bi smio dozvoliti ovako nešto.
Sad bi se isplatilo pojačati i cak platiti igrace jer je i Zrinjski znatno oslabljen u odnosu na prethodnu sezonu.
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- predsjednik
- Kontakt:
Manijakdolopate je napisao/la:Dobrodošla reprezentacijo na Grbavicu, mislim da su sve dileme riješene oko nacionalnog stadiona.
Funkcija sportskog direktora u nasoj ligi je nepotrebna i beznacajna ...
ima posla ko hoce da radi
Sad ce svi htjeti da budu na klupi. Nece se niko ljutiti sto nije u prvih 11. 

Apsolutna neistina!predsjednik je napisao/la:Manijakdolopate je napisao/la:Dobrodošla reprezentacijo na Grbavicu, mislim da su sve dileme riješene oko nacionalnog stadiona.
Funkcija sportskog direktora u nasoj ligi je nepotrebna i beznacajna ...
Doduse istina je ako ce se jedan covjek pitati za sve, za marketing, za infrastrukturu, za financije, za ulaznice, za igrače, za taktiku, za treninge itd
To je najveca suplja prica u nas. Ne treba nasim klubovima sportski direktor. Zato i jesmo tu gdje smo.
It's better when it's live
-
- Kontakt:
Great Spanish Video about FK Zeljeznicar for Youtube Channel: Clubes del Mundo
Hi Bosnian Friends,
I am Clubes del Mundo, a Spanish Football Youtuber, and I made a Video about the great
FK Zeljeznicar Sarajevo. I share this video in your Forum.
Nice Greetings from Spain
Blog: http://clubesmundofutbol.****/2 ... ajevo.html

I am Clubes del Mundo, a Spanish Football Youtuber, and I made a Video about the great
FK Zeljeznicar Sarajevo. I share this video in your Forum.
Nice Greetings from Spain

Blog: http://clubesmundofutbol.****/2 ... ajevo.html

A. Sehic potpisao ugovor n tri godine.
- prisonbreak
- Kontakt:
Kao sto sam vam i rekao za Jovicica, otisao je van BiH..
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
Nek mu je sa srecom.prisonbreak je napisao/la:Kao sto sam vam i rekao za Jovicica, otisao je van BiH..
Bolje Aldin Šehić nego Kenan Hadžić.
Biće prenos sutra protiv Veleža
Biće prenos sutra protiv Veleža
Duel između Veleža i Željezničara se igra u četvrtak na pomoćnom stadionu Rođenih u Mostaru, a ovaj duel će biti u direktnom prenosu na City TV kao i na youtube kanalu ove televizije.
Ne budemo li tu licili na tim onda ga yebi.
Re: Great Spanish Video about FK Zeljeznicar for Youtube Channel: Clubes del Mundo
Danke televisa presenta.
💩💩
Re: Great Spanish Video about FK Zeljeznicar for Youtube Channel: Clubes del Mundo
Thank you. 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.