Osmina finala- sve utakmice
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Osmina finala- sve utakmice
Da li ce Pickford biti novi Akinfeev ili novi De Gea, ostaje nam da vidimo.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Southgate je debilčina.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Glup ko EnglezLillard je napisao/la:Southgate je debilčina.
☆Leo Messi☆
☆Roger Federer☆
☆Roger Federer☆
Vardy>Kane 
- rob do bagro
- Kontakt:
El PatronCOYS je napisao/la:
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Njima ni Pep ne bi pomogao.Lillard je napisao/la:Southgate je debilčina.
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Najboljeg komentatora imamo u regionu 
Kad su zadnji put Englezi dobili nekog na penale ? Ja se fkt ne mogu sjetit da su ikog dobili na penale u zadnjih 15ak godina.
Ljudi pričaju o nekom boljem fudbalu na prijašnjim prvenstvima, a onda se samo sjetiš da je Italija osvojila 4 puta, 2 puta srebro i jednom bronzu. A znamo kakav su fudbal oni gajili
Uživajte u prvenstvu, daje se solidan broj golova, neke utakmice jesu dosadne, ali ja u većini uživam kao neutralac i lagano opuštanje uz ekipu i pivo.
Ja sam recimo prespavao 70% utakmica Španije u Južnoj Africi, ali sigurno nisam na sva zvona izjavljivao kako je prvenstvo loše.
Uživajte u prvenstvu, daje se solidan broj golova, neke utakmice jesu dosadne, ali ja u većini uživam kao neutralac i lagano opuštanje uz ekipu i pivo.
Ja sam recimo prespavao 70% utakmica Španije u Južnoj Africi, ali sigurno nisam na sva zvona izjavljivao kako je prvenstvo loše.
Kad govorimo o nokaut fazama Pep ne može ni sebi pomoći.rio_Ferdy88 je napisao/la:Njima ni Pep ne bi pomogao.Lillard je napisao/la:Southgate je debilčina.
Morao je izmjene pametnije odraditi.rio_Ferdy88 je napisao/la:Njima ni Pep ne bi pomogao.Lillard je napisao/la:Southgate je debilčina.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Spaho je na bobama
"Der Schlüssel zum Erfolg ist Kameradschaft und der Wille, alles für den anderen zu geben!"
Vijadukt je napisao/la:Spaho je na bobama
NikadEpidaurus je napisao/la:Kad su zadnji put Englezi dobili nekog na penale ? Ja se fkt ne mogu sjetit da su ikog dobili na penale u zadnjih 15ak godina.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- LAZARUS2000
- Kontakt:
Isto.Osim13 je napisao/la:Jes vidio, šuknu ga Mina ko Šaćiri.LAZARUS2000 je napisao/la:Po tome što imaju više šuteva na gol od moćnih englezaOsim13 je napisao/la:Po čemu li je ova ciganija zaslužila taj gol.
Kapije moćne na putu nek stoje,
sve kazne na glavu nek mi se sruše,
ja sam gospodar sudbine svoje
- jedini kapetan svoje duše.
sve kazne na glavu nek mi se sruše,
ja sam gospodar sudbine svoje
- jedini kapetan svoje duše.
- Ponos Torina
- Kontakt:
Pjevaju Kolumbijci "mene zivot razocarao" 
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
To si u pravu, previše taktiziranja, moj komentar na tvoj post je bio zbog zadnje rečenice koju si napisao da današnji igrači ne bi mogli igrati u nekadašnjoj Breši, tu se nisam složio, ali Bože moj nemamo svi isto mišljenje.Alen Škoro je napisao/la:Prijatelju uz duzno postovanje, ali ta fraza o boljim uslovima i ulaganjima nije presudna, iz razloga sto je lopta/balun stvarala fudbalere i muskarce. Nisu to nikad radili ni jakuziji, ni bazeni, ni teretane.Fuerza je napisao/la:Ne volim ove priče, kao nekad je sve bilo bolje. Kako je moguće da sve napreduje, a fudbal je prije bio bolji nego sad. Pa koliko se ulaže u njega, kakvi su uslovi igračima i sve, današnji fudbal je realno bolji.Alen Škoro je napisao/la:Najlosiji fudbal svih vremena igra se na ovom SP. Po svim parametrima. Nek se po novinama i portalima po cijeli dan lupaju igraci milionima, ovi danasnji ne bi mjesta nasli u nekadasnjoj Breši.
Cinjenica je da generalno gledamo dva autobusa sto igraju tenisa(prebacivanje lopte) i cekaju da neko napravi gresku u 16ercu da bi zvali VAR. To nije fudbal! Pogotovo sto se svaki dan(cijelu godinu) gadjaju milionima ti isti fudbaleri.
Dijete se inace ne sjeca svoje prve dvije tri godine...Epidaurus je napisao/la:Kad su zadnji put Englezi dobili nekog na penale ? Ja se fkt ne mogu sjetit da su ikog dobili na penale u zadnjih 15ak godina.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.