Sreća pa nije Čech.Policeman je napisao/la:Nece biti problema golman Arsenala je na golu
Osmina finala- sve utakmice
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Osmina finala- sve utakmice
Teško je navijati za ove mahnite engleze
hajde stisnite sad muda i probijte tu mentalnu blokadu penala.
Valjda Pickford šta odbrani.

Valjda Pickford šta odbrani.
- Ponos Torina
- Kontakt:

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
englezi sa ovom skupinom igrača ima bolje izvođače penala, kane, vardy, henderson, lingard, rashford i drugi.
pickford je isto solidan golman.
hajde englezi, neće li i vas više prosrati sa penalima

pickford je isto solidan golman.
hajde englezi, neće li i vas više prosrati sa penalima

Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Cuj Velida Derick Rose hahahahaha
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
rezervni golman* molim lijepo. Najbolji golman EPL-a i širePoliceman je napisao/la:Nece biti problema golman Arsenala je na golu
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
- Bazinga12345
- Kontakt:
Dobro je pa nije sad De Gea na golu.Brokula je napisao/la:rezervni golman* molim lijepo. Najbolji golman EPL-a i širePoliceman je napisao/la:Nece biti problema golman Arsenala je na golu

Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Ah, nadao sam se polufinalu Svica-Hrvatskamiki_92 je napisao/la: momcino ne moze to tako, odaberi jednu zemlju![]()
a Zanamari je![]()
pazi Neymara
i jesi skonto juce onaj flashbang dance nakon gola

Daj

Ne znam je li utemljeno, ali Južnoamerikanci mi djeluju da su onako superiorni u pucanju penala nad ostatkom planete
Englezi prolaze, Cuadrado sad masi 

- Bazinga12345
- Kontakt:
Rasford on je mentalno tanak

Zadnja izmjena: tajger, dana/u 03 jul 2018, 22:47, ukupno mijenjano 1 put.
kolumbijci su izgleda vježbali ovakve tipove penala, ovo ni 3 golmana ne mogu skinuti
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Nisu penali ako je jedan Englez ne nabije 10 metara iznad gola, nebitno ko prošao
Ljudi pucaju punom, to se ne brani i da golman procijeni gdje će lopta. Evroplljani obično više maze loptu i igraj neke mind games sa golmanom ala HazardDrape je napisao/la:Ne znam je li utemljeno, ali Južnoamerikanci mi djeluju da su onako superiorni u pucanju penala nad ostatkom planete
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.