Osmina finala- sve utakmice
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Osmina finala- sve utakmice
Taman pomislis Ronini i Messievi dickrideri se sklonili kada se izrode ovi EPL-ovci.
Odlicni penali Engleske, i Hendersonov idealno izveden, ali je golman odlucio ici na tu stranu pa sta bude i skida. Dier ne tako precizno, ali dovoljno snazno.
Odlicni penali Engleske, i Hendersonov idealno izveden, ali je golman odlucio ici na tu stranu pa sta bude i skida. Dier ne tako precizno, ali dovoljno snazno.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 03 jul 2018, 23:03, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Ukusi oko toga su različitiVrebac je napisao/la:Nemogu od Spanaca ili Grka biti nikako,,Fuerza je napisao/la:Najodvratniji narod ovi Englezi!
Napatiše se Englezi protiv večeras prosječne Kolumbije mislim da ih čeka mnogo teži zadatak protiv Švedske i ako ponove večerašnju igru biće im kraj u 1/4.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
ako je engelska prosla na penale i juve ce osvojiti ligu prvaka slj god
Zarathustra
- MikeToreno
- Kontakt:
Protiv koga Italija igra? Nisam upratio, nemam vremena.Pogba je napisao/la:Taman pomislis Ronini i Messievi dickrideri se sklonili kada se izrode ovi EPL-ovci.
KONACNO

"I wouldn't say I was the best manager in the business. But I was in the top one" - Brian Clough
Spamm
Spamm
Ljudi ne shvataju osnovne stvari.
Englezi su u regularnom dijelu stravicno razbili protivnika u segmentu trke te ponovo u drugom produzetku krenuli naprijed.
Southgate nista nije prepustio slucaju, od odlicnih alternativa kada tecnost igre nije na nivou, do defanzivne perfekcije nekih 90 minuta.
Naravno Walkerova greska i taj gol Mine cu uvrstiti u vanredne situacije.
Samopouzdanje se gradi pragmaticnim pristupom i drilovima, jer tada znas sta radis i kako moras postupati.
Velika stvar, a sada je sve moguce.
Englezi su u regularnom dijelu stravicno razbili protivnika u segmentu trke te ponovo u drugom produzetku krenuli naprijed.
Pogba je napisao/la:Istina. Likovi poput Trippiera, Diera i tako dalje su stabilni likovi, imaju samopouzdanje. Da ne govorim o Kaneu, lik je hladan kao led. Moraju popraviti igru, a ima prostora.Asteriks je napisao/la:Kakva mentalna snaga
Southgate nista nije prepustio slucaju, od odlicnih alternativa kada tecnost igre nije na nivou, do defanzivne perfekcije nekih 90 minuta.
Naravno Walkerova greska i taj gol Mine cu uvrstiti u vanredne situacije.
Samopouzdanje se gradi pragmaticnim pristupom i drilovima, jer tada znas sta radis i kako moras postupati.
Velika stvar, a sada je sve moguce.
Zadnja izmjena: Asteriks, dana/u 03 jul 2018, 23:06, ukupno mijenjano 2 puta.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Dajte mijenjajte nešto oko ovog žrijeba! Ovo nije normalno
pa da li je moguće da su na jednoj strani žrijeba Engleska, Švedska, Rusija i Hrvatska, izgleda kao jedna slabija grupa na SP, zapravo EP, a ne kao reprezentacije koje igraju četvrtfinale SP-a.
Zadnja izmjena: Fuerza, dana/u 03 jul 2018, 23:06, ukupno mijenjano 1 put.
Jos da vidim da Sloboda nekog makar na bajramskom turniru na penale izbaci i mogu me zagrnut.GracanicaAA je napisao/la:hahahahahaPenaltiky je napisao/la:Na svjetskom Englezi prosli na penale, dosli dalje od Svaba,![]()
![]()
![]()
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
hajde da se i ja s tobom slozim jednom!Fuerza je napisao/la:Najodvratniji narod ovi Englezi!
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Ne bih znao. Ipak navijam za reprezentaciju BiH. Nemoj da ti je krivo. P.s. valjda si shvatio kontekst jer sam na strani Engleske.MikeToreno je napisao/la:Protiv koga Italija igra? Nisam upratio, nemam vremena.Pogba je napisao/la:Taman pomislis Ronini i Messievi dickrideri se sklonili kada se izrode ovi EPL-ovci.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 03 jul 2018, 23:10, ukupno mijenjano 2 puta.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
wobly92 je napisao/la:Ne znam ko normalan može davat englezima prednost u ovoj utakmici. Mentalni patuljci koji će dobru lekciju dobit od ove Kolumbije. Šteta što Jamesa nema, da orgijanje bude potpunije.
wobly92 je napisao/la:Ne znam ko normalan može davat englezima prednost u ovoj utakmici. Mentalni patuljci koji će dobru lekciju dobit od ove Kolumbije. Šteta što Jamesa nema, da orgijanje bude potpunije.
Walkera mora izbacit sljedeću utakmicu, kakav kikser
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
Sheyi je napisao/la:wobly92 je napisao/la:Ne znam ko normalan može davat englezima prednost u ovoj utakmici. Mentalni patuljci koji će dobru lekciju dobit od ove Kolumbije. Šteta što Jamesa nema, da orgijanje bude potpunije.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.

djeco, nemojte se drogirati, pijte puno čaja s medom i ne pomišljajte na hemiju. slatki englezi, ali finalisti su Hrvati i pobjednici duela Brazil/Belgija.
Germanofili na aparatima. Pišaju ih Englezi!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- JackTheStripper
- Kontakt:
Yebem ti gordog albiona. 
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.
ne slomi ga, al zube polomi.
-
jolicnikola
- Kontakt:
ono što me najviše fascinira je da se mrzi ta Engleska reprezentacija, ko da su Srbi jbt.
ako vam je ovo Svjetsko prvenstvo najgore ikad onda gledajte Wimbledon ili čekajte kvalifikacije za LP i EL
ako vam je ovo Svjetsko prvenstvo najgore ikad onda gledajte Wimbledon ili čekajte kvalifikacije za LP i EL
Samo ga ****, dok dečko gifove ne počne vaditVirtu4l je napisao/la:Sheyi je napisao/la:wobly92 je napisao/la:Ne znam ko normalan može davat englezima prednost u ovoj utakmici. Mentalni patuljci koji će dobru lekciju dobit od ove Kolumbije. Šteta što Jamesa nema, da orgijanje bude potpunije.![]()
stručnjak iz Tuzla Sitija
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.