Rekonstrukcija stadiona u BiH
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Re: Rekonstrukcija stadiona u BiH
Samo sto trosi puno struje.
Ovdje nije bitno ko je kupio i cijim novcem, ovdje je bitno da se razvija bilo sta na stadionima i bilo koji stadion.
Ovdje nije bitno ko je kupio i cijim novcem, ovdje je bitno da se razvija bilo sta na stadionima i bilo koji stadion.
Sabrine mi moje!
Je li se postavio napokon cijeli travnjak?
Nije jos, ima i dalje dosta rupa odnosno mjesta gdje se trava isjekla zbog nekvaliteta i treba da se promjeni i postavi bolja..icetea01 je napisao/la:Je li se postavio napokon cijeli travnjak?
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- Ponos Torina
- Kontakt:
sajo10 je napisao/la:Nije jos, ima i dalje dosta rupa odnosno mjesta gdje se trava isjekla zbog nekvaliteta i treba da se promjeni i postavi bolja..icetea01 je napisao/la:Je li se postavio napokon cijeli travnjak?
Sta su radili do pola 3 preksinoc ?
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
BIT
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
ĆEŠ
OPET
PRVAK
ČEST
1946
- prisonbreak
- Kontakt:
Puno bolja trava u Zebici

Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
prisonbreak je napisao/la:Puno bolja trava u Zebici![]()
Grbavica novi dom reprezentacije
-
konjicanin01
- Kontakt:
Kad ide ona plava podloga oko terena?
Na ovom Koševu svake godine rade 101 stvar i svaki put nekakve nevidljive stvari. Da li se na njima najlakše okreću pare ili šta
Ovaj videonadzor sa slika je super, reflektori su isto super. Super je i što će proširiti ložu, a i opet uraditi mjesta za novinare, jer za to na Koševu makar postoje savršene mogućnosti. I hajde, nije ovo problem, ali bi bilo lijepo da počnu raditi i neke stvari koje se osjete više. Brojači bi trebali biti u vrhu liste prioriteta, kao i travnjak. Izdvojite ba milion i riješite ovo, a onda šminkaj stadion 5 godina koliko ti je kurcu ćejf.
Uostalom, da na Koševu urade travnjak ko na Grbavici i eto brojače, hladno bi bilo ubjedljivo najbolji naš stadion. Shvatam da je rupa bez dna, ali oni baš bacaju pare ka tom bespuću, a očite stvari stoje.
I druga stvar, realno bi bilo izvanredno da se Koševo ovako uradi, pa da i na njega možeš delegirati utakmice reprezentacije, pogotovo u prelaznom periodu dok Grbavicu ne završe da bude tip top. A i s druge strane, vjerovatno bi sve to požurilo i Mostarce da rade stadion Zrinjskog, pa bi uslovi u ligi izuzetno napredovali.
Uostalom, da na Koševu urade travnjak ko na Grbavici i eto brojače, hladno bi bilo ubjedljivo najbolji naš stadion. Shvatam da je rupa bez dna, ali oni baš bacaju pare ka tom bespuću, a očite stvari stoje.
I druga stvar, realno bi bilo izvanredno da se Koševo ovako uradi, pa da i na njega možeš delegirati utakmice reprezentacije, pogotovo u prelaznom periodu dok Grbavicu ne završe da bude tip top. A i s druge strane, vjerovatno bi sve to požurilo i Mostarce da rade stadion Zrinjskog, pa bi uslovi u ligi izuzetno napredovali.
- BIHfAnatiC86
- Kontakt:
Novi vlasnik Jedinstva je najavio radove na stadionu pod boricima, uskoro krece promjena novih stolica, raditi ce se novi pomocni s plasticnom travom, balon, a kao zavrsni radovi ce biti rusenje male i izradnja nove tribine s trgovackim centrom...
- SamoTravnik
- Kontakt:
Nema od toga nista, izbori idu, obecanja su sastavni dio toga, ta tribina ce biti kad i aerodrom u Bihacu.BIHfAnatiC86 je napisao/la:Novi vlasnik Jedinstva je najavio radove na stadionu pod boricima, uskoro krece promjena novih stolica, raditi ce se novi pomocni s plasticnom travom, balon, a kao zavrsni radovi ce biti rusenje male i izradnja nove tribine s trgovackim centrom...
PS. Da li ce trava doci sebi do prve utakmice s obzirom da se jos nije sve postavilo ? Sta ako ne bude ok, gdje ce se igrati ?
Nisam nikad bio u Bihacu al ono sto sam mogao vidjeti preko slika je da taj stadion ima lijep potencijal jest da je zapusten al moze se to lijepo srediti da se ja pitam,ja bi samo izbacio onu atletsku stazu i priblizio teren tribinama a negdje sam procitao da je u planu da taj stadion izgleda poput onog u rijeci tj stadion na kampu rujevica koji je bas super za ove nase uslove a zadovoljava i sve uefine kriterije za igranje europe.BIHfAnatiC86 je napisao/la:Novi vlasnik Jedinstva je najavio radove na stadionu pod boricima, uskoro krece promjena novih stolica, raditi ce se novi pomocni s plasticnom travom, balon, a kao zavrsni radovi ce biti rusenje male i izradnja nove tribine s trgovackim centrom...
- hule_barca
- Kontakt:
Meni se nikako ne sviđa ovaj naš "seljakljuk", daj da se završi travnjak 15 dana prije roka pa nek sve ide dođavola. Ovako, radovi su se ubrzali a na šta će to ličiti do utakmice sa Narvom zaista ne znam. Skeptičan sam da trava neće poprimiti svoj pravi izgled a da će se već utakmica morati igrati, što će je odmah u startu početi polako uništavati. Kao da je problem bio sačekati to drugo pretkolo i odigrati na Koševu.
Mes Que Un Club
- BIHfAnatiC86
- Kontakt:
Care nisi upucen, ali komentarises iz ocigledne frustracije sveopcim stanjem u nasem nogometu.SamoTravnik je napisao/la:Nema od toga nista, izbori idu, obecanja su sastavni dio toga, ta tribina ce biti kad i aerodrom u Bihacu.BIHfAnatiC86 je napisao/la:Novi vlasnik Jedinstva je najavio radove na stadionu pod boricima, uskoro krece promjena novih stolica, raditi ce se novi pomocni s plasticnom travom, balon, a kao zavrsni radovi ce biti rusenje male i izradnja nove tribine s trgovackim centrom...
PS. Da li ce trava doci sebi do prve utakmice s obzirom da se jos nije sve postavilo ? Sta ako ne bude ok, gdje ce se igrati ?
Novi vlasnik nije iz Bihaca, nego Sarajeva, odnosno Prijedora, firma je iz Sarajeva...
Sto se tice trave ja nisam nigdje spomenuo da ce se raditi odmah glavni teren, nego pomocni tereni, tako da...
A tribina kao zavrsni rad, nije niti realno ocekivati da ce biti skorom periodu, jos dosta stvari se treba posloziti do toga...
Bitno je da se krenulo s necim, a pred nama je da vidimo sta ce od svega biti...
- SamoTravnik
- Kontakt:
Ovo pitanje za travu je bilo vezano za Grbavicu..BIHfAnatiC86 je napisao/la:Care nisi upucen, ali komentarises iz ocigledne frustracije sveopcim stanjem u nasem nogometu.SamoTravnik je napisao/la:Nema od toga nista, izbori idu, obecanja su sastavni dio toga, ta tribina ce biti kad i aerodrom u Bihacu.BIHfAnatiC86 je napisao/la:Novi vlasnik Jedinstva je najavio radove na stadionu pod boricima, uskoro krece promjena novih stolica, raditi ce se novi pomocni s plasticnom travom, balon, a kao zavrsni radovi ce biti rusenje male i izradnja nove tribine s trgovackim centrom...
Novi vlasnik nije iz Bihaca, nego Sarajeva, odnosno Prijedora, firma je iz Sarajeva...
Sto se tice trave ja nisam nigdje spomenuo da ce se raditi odmah glavni teren, nego pomocni tereni, tako da...
A tribina kao zavrsni rad, nije niti realno ocekivati da ce biti skorom periodu, jos dosta stvari se treba posloziti do toga...
Bitno je da se krenulo s necim, a pred nama je da vidimo sta ce od svega biti...
Nije to odgovor iz frustracije nego realan odgovor. Drago mi je da se bilo sta ulaze u nase klubove i terene ali da neko baci pare na stadion u Bihacu, koji mu to nikad nece vratiti je nerealno. Ljudi sa parama gledaju da im se ulozene pare vrate i nema ovdje puno ljudi kao Azmir Husic da ulaze a ne misli na povrat. To za pomocni i stolice je ok ali tribina sa trgovackim centrom je realna kao vizija za Bordo arenu. NIsta licno, isto bi napisao da neko pusti patku za moj Travnik. Zna se kakvo je stanje gdje zivimo, tesko je naci sponzora za klub a kamol' da neko ulaze stotine hiljada maraka u klub u 1 ligi.
-
gigglessmoke
- Kontakt:
Lijepo se to zeleni. Izgleda da su stavili bolju travu nego u Zenici. Bolje se zeleni.
- SamoTravnik
- Kontakt:
Ma bolja trava u Zenicigigglessmoke je napisao/la:Lijepo se to zeleni. Izgleda da su stavili bolju travu nego u Zenici. Bolje se zeleni.
valjda je bolja, a moze biti i da nije, onda valjda nije