FK Borac - Banja Luka - ARHIVA POSTOVA

Moderator/ica: vlakanje

blrs
Kontakt:

Re: FK Borac - Banja Luka

Post Postao/la blrs » 30 sep 2010, 15:33

mislis da ce to mandrak skontati?mozda oko nove godine
NAŠ KLUB,NAŠ GRAD,SAMO NAMA PRIPADA,SAMO BORAC U EVROPI,NEKA SRPSKOM ODZVANJA

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 30 sep 2010, 15:35

RBA 1987 je napisao/la:
Mandrak je napisao/la:wow ,citavih 200 km...ja konto 20.000 km pa ne mogu igraci ni hodati....a banjaluckih urođenika , u svemu nađu zavjeru, urotu i od sebe naprave žrtvenog jarca.
Mogao bi komotno poceti pisati scenaria za neke jeftine trilere B produkcije.
Vidim da sada nemaš odgovora, nešto mi nisi baš rječit, pa 200 kilometara truckanja po ovim gudurama je prilično naporan put... Ali vidim da si skontao poentu, išlo je malo teže, al tako je to, neko shvatoi prije neko poslije, drago mi je da nsii u onom postotku koji ne shvati nikada, uspjeh je to...
A nek si ti i tvoja bratija (prije svega mislim na ovog šošona BLRS) maloprije potrcali da nas nazivate papcima, kako namještamo utakmice, cak i naređujemo MUP-u da izdaje saopštenje da ne mogu organizovati utakmicu (dokle ide to ludilo :shock: ).
To je najbitnije....jadno izgledate tako napaceni sa svim tim silnim kompleksima...baš jadno :( :(
Kompleks dosta ometa logiku i normalno rasuđivanje.

RBA 1987
Kontakt:

Post Postao/la RBA 1987 » 30 sep 2010, 15:38

Mandrak je napisao/la:
RBA 1987 je napisao/la:
Mandrak je napisao/la:wow ,citavih 200 km...ja konto 20.000 km pa ne mogu igraci ni hodati....a banjaluckih urođenika , u svemu nađu zavjeru, urotu i od sebe naprave žrtvenog jarca.
Mogao bi komotno poceti pisati scenaria za neke jeftine trilere B produkcije.
Vidim da sada nemaš odgovora, nešto mi nisi baš rječit, pa 200 kilometara truckanja po ovim gudurama je prilično naporan put... Ali vidim da si skontao poentu, išlo je malo teže, al tako je to, neko shvatoi prije neko poslije, drago mi je da nsii u onom postotku koji ne shvati nikada, uspjeh je to...
A nek si ti i tvoja bratija (prije svega mislim na ovog šošona BLRS) maloprije potrcali da nas nazivate papcima, kako namještamo utakmice, cak i naređujemo MUP-u da izdaje saopštenje da ne mogu organizovati utakmicu (dokle ide to ludilo :shock: ).
To je najbitnije....jadno izgledate tako napaceni sa svim tim silnim kompleksima...baš jadno :( :(
Kompleks dosta ometa logiku i normalno rasuđivanje.
Ma odličan si sa logikom, nema dalje, ali sa relanošću, malo tu šepaš, al možda prohodaš, još si mlad, treba biti samo realan i stvari nazvati pravim imenom, a onaj ko to može je prije svega hrabar, ali pošten i sam prema sebi... Život je pred tobom, možda nekada i shvatiš nešto... Nekom je lakše pola metra u guzicu nego dva milimetra u glavu, al šta da se radi...
"a kako ste vi njima stoku"
"TREĆI PUT ČASTIMO"

ekii
Kontakt:

Post Postao/la ekii » 30 sep 2010, 15:42

Koliko je kaznjen igrac Borca za crveni karton?

čamac
Kontakt:

Post Postao/la čamac » 30 sep 2010, 15:43

???
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!

Neprilagodjen
Kontakt:

Post Postao/la Neprilagodjen » 30 sep 2010, 15:45

ekii je napisao/la:Koliko je kaznjen igrac Borca za crveni karton?
Amar Osim nije igrač Borca.

ekii
Kontakt:

Post Postao/la ekii » 30 sep 2010, 15:46

Neprilagodjen je napisao/la:
ekii je napisao/la:Koliko je kaznjen igrac Borca za crveni karton?
Amar Osim nije igrač Borca.

Bravo majstore!

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 30 sep 2010, 15:48

Pa jest...Željo je nadređeni MUP-u KS, tako da je naredio svom podređenom (MUP-u) da izda javno saopštenje kako nisu u stanju da organizuju utakmicu....a to je ovo saopštenje:

http://sportsport.ba/bh_fudbalp-44056.htm

Mi smo toliko mocni da i MUP-u određujemo šta da piše i kako da se ponaša...ostali levati neka igraju ,a mi cemo ovo kolo da odmaramo ko gospoda jer smo putovali citavih 200 km.
Jednostavno ,može nam se :!:

A sad vi (ljubitelji teorija zavjera i urota) opletite o globalnoj nepravdi.

Bjorn Borg
Kontakt:

Post Postao/la Bjorn Borg » 30 sep 2010, 16:45

0-0 realno, ovo je isto ko pobjeda Selje, tako da imaju 90% sansi za 1/4 finala. Atmosfera ponovo puna nacionalistickih bezpotrebnih prepucavanja, koja su zapoceli TM cim su dosli sa svojom prvom pjesmom poceli sa vredjanjem, al to nije za ovaj forum kao ni njihova VELIKA brojnost, dok je u domacem kopu bilo 300 :?: ljudi :shock: :roll:

Urban Batalion
Kontakt:

Post Postao/la Urban Batalion » 30 sep 2010, 16:58

Bjorn Borg je napisao/la:0-0 realno, ovo je isto ko pobjeda Selje, tako da imaju 90% sansi za 1/4 finala. Atmosfera ponovo puna nacionalistickih bezpotrebnih prepucavanja, koja su zapoceli TM cim su dosli sa svojom prvom pjesmom poceli sa vredjanjem, al to nije za ovaj forum kao ni njihova VELIKA brojnost, dok je u domacem kopu bilo 300 :?: ljudi :shock: :roll:
Bilo je vise u domacem kopu 400-500.
Sloboda - Celik - Velez PRUGA SLAVNIH !!!

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 30 sep 2010, 17:00

Evo, da ne placete ko curice.... Željo je naredio SVIMA da se odgodi citavo kolo, da svi budu sviježi i odmorni ,a ne samo Željo :lol: :mrgreen: ...evo pacenici.

Odgađa se kompletno 9. kolo Premijer lige BiH!
Po svemu sudeći N/FS BiH do kraja dana odgodit će sve utakmice 9.kola PL BiH

Iako je prije nekoliko dana nakon sastanka generalnog sekereta NFS BIH Jasmina Baković sa predstavnicima Centralne izborne komisije BiH (CIK) dogovereno da se 9.kolo Premijer lige BiH igra u subotu 2.oktobra dan prije Općih izbora u BiH, uz procjenu da utakmice neće remetiti izbornu šutnju, danas je došlo do velikog obrta.

Po svemu sudeći N/FS BiH do kraja dana odgodit će sve utakmice 9.kola PL BiH.

Prvo je definitivno odgođen derbi susret na Grbavici između Željezničara i Čelika, da bi prije nekoliko trenutaka stigla informacija da se vjerovatno odgađa kompletno kolo.
Naime, iz federalnog MUP-a stigla je preporuka koju je potpisao Zlatko Miletić, a u kojoj se sugeriše odgoda utakmica 9. kola PL BiH iz sigurnosnih razloga.

Dalje se naglašava da će MUP FBiH donijeti odluku o zabrani održavanja javnih skupova 2. i 3. oktobra, što znači da utakmice neće moći biti organizirane.

Trenutno se u N/FS BiH vrše konsultacije sa Takmičarskom komisijom i traži se novi termin za odigravanje 9. kola PL BiH.

FK Sarajevo
Kontakt:

Post Postao/la FK Sarajevo » 30 sep 2010, 18:06

Gdje Oliver Jandric zavrsi???
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Jedna si jedina,moja domovina.
Jedna si jedina,BOSNA I HERCEGOVINA!!!

Dule 078
Kontakt:

Post Postao/la Dule 078 » 30 sep 2010, 18:08

FK Naprijed,nizerazredni klub iz Mejdana.
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 30 sep 2010, 18:13

Nikako mi nije jasno da mumija(Muminovic) drzite na klupi,mislim da se i on kaje sto se vratio u borac bolje bi mu bilo da je ostao kod nas :roll:
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

jovanbl
Kontakt:

Post Postao/la jovanbl » 30 sep 2010, 18:20

adnanhz je napisao/la:Nikako mi nije jasno da mumija(Muminovic) drzite na klupi,mislim da se i on kaje sto se vratio u borac bolje bi mu bilo da je ostao kod nas :roll:
dal se kaje ili ne to ne znam, ali definitivno je dobijao sansu koju apsolutno nije iskoristio. Totalno je van forme, a kod jagodica ti je tako, ne igra se na ime, prvu postavu ali i klupu bogami moras da zasluzis na treningu i utakmicama.

inace mumija nema ni na klupi a kamoli u prvom timu, evo ovu utakmicu sa zeljeznicarem ni njega ni vukelje.

nema dileme da je mumi dobar igrac, ali to dobar nista ne znaci ako to ne pokazujes na terenu. Ni meni nije jasno sta mu se desilo

vjeran1987
Kontakt:

Post Postao/la vjeran1987 » 30 sep 2010, 18:54

eto sredili smo i to da ne kazete da vas puno zezamo,da vas malo i pripazimo odlozili smo sve utakmice ovog kola

Dule 078
Kontakt:

Post Postao/la Dule 078 » 30 sep 2010, 18:56

adnanhz je napisao/la:Nikako mi nije jasno da mumija(Muminovic) drzite na klupi,mislim da se i on kaje sto se vratio u borac bolje bi mu bilo da je ostao kod nas :roll:
On se nije vratio u Borac. Prvi put sam ga ocima vidio protiv Lozane.
SVE DOK VRBAS BANJALUKOM TECE,BORAC,BORAC,BORAC ZIVJECE!!!!!!

1926
Kontakt:

Post Postao/la 1926 » 01 okt 2010, 03:53

Borac sampion.......

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 01 okt 2010, 08:12

Green Kindergarten hooligan :mrgreen:
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 01 okt 2010, 11:40

Nije...i hajd sad opet u bojkot ovog sajta....kod vas to ide ciklično, malo se naljutite, onda Šlager vam naredi Svi za mnom, pa se dostojanstveno pokupite, bojkotujete jedno vrijeme, a cim izbijete na celo tabele, eto vas opet da se qrcite da ste Barsa i tome slicno...patetika živa.

Zaključano

Natrag na “FK Borac”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.