Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Nije to preporucljivo u tvojim godinamakumkalesic je napisao/la:Auhhhhhh ovo je bilo baš stresno za gledati...
Virtu4l je napisao/la:
Postavi ovo I na SP temu, čir nek fasuju.High je napisao/la:
Poligon10 je napisao/la:Virtu4l je napisao/la:![]()
It's coming home.
Dosad je to Soutghate trebao isprobati. Imao je Panamu npr da vidi kako će se nositi sa pritiskom (protiv Belgije je odigrao jako dobro, al' nije smio dati golFikret1946 je napisao/la:Ma ni Rashford nista korisniji nije kad pocne utakmicu da se ne lazemo,to bi navijaci Uniteda trebali najbolje znati, bolje ga je cuvati da udje s klupe,osim brzine i ne vidim neke atribute kod njega iskreno, a mora se reci i da je strasno neinteligentan.
Ma ne znam sta bih ti rekao, nisam ni fan Sterlinga iako on zna bolje uci u prostor, ali vidi se da mu ne godi ovaj sistem.Poligon10 je napisao/la:Dosad je to Soutghate trebao isprobati. Imao je Panamu npr da vidi kako će se nositi sa pritiskom (protiv Belgije je odigrao jako dobro, al' nije smio dati golFikret1946 je napisao/la:Ma ni Rashford nista korisniji nije kad pocne utakmicu da se ne lazemo,to bi navijaci Uniteda trebali najbolje znati, bolje ga je cuvati da udje s klupe,osim brzine i ne vidim neke atribute kod njega iskreno, a mora se reci i da je strasno neinteligentan.). Ima mali mu.da i i te kako dobrog znanja i skilla. Brz je kao Sterling, može učestvovati u napadu, dobrih kretnji i puno boljeg šuta od one kokoši (nije da ga vrijeđam sad
). Mislim da bi Englezi imali više ofanzivnog arsenala protiv Šveđana sa njim nego sa Sterlingom. Ili hoćeš da kažeš kako je Sterling inteligentniji od njega? Ne vjerujem ni ja da će početi, ali potajno se nadam jer stvarno mislim da bi bili dosta opasniji i konkretniji.
mirgerr je napisao/la:Bolje je da Rash ulazi s klupe ako sta zapne nego Sterling.
Od Lingarda tek protiv Svedske ocekujem zavrsnicu jer obicno to tako radi. Jednu tekmu ga ne ide u zavrsnici, ali zato vec sljedecu pocijepa, ili postigne ili asistira. Ostatak posla Jesse odradjuje odlicno.
E yebi ga, cim Prele odradi Prelazz on urekne.