Vrtim po twitteru i samo sam jednog lika primjetio da je nešto slično pomenuo. Obično sam optimista ali čekajući ovu navodnu prodaju Commissu gubim nadu da će mu prodati a kamoli u to što ti pričaš. Bilo bi dobro da čeka ovog a da zato toliko zavlači ovog italoamerikanca.Romagnoli13 je napisao/la:Počele su priče o tome da bi Milan mogla uzeti porodica koja drži PSG, ali Milan bi bio u vlasništvu Nasserovog brata. To kad bi se desilo, već ovo ljeto bi sigurno bilo potrošeno 300M na nekoliko vrhunskih igrača.
Kad se sjetim da je pedofil odbio prodati Milan ovoj porodici još prije nego što su preuzeli PSG. Ne mogu ni zamisliti kakav bi tim sad Milan imao. I možda 10ak trofeja više.
AC Milan - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
-
celikmilan
- Kontakt:
Re: AC Milan
https://sportsport.ba/fudbal/da-li-je-m ... ije/281732
Ja novinara i g*vana, nakon sedmicu dana oni jos nisu skontali da je kazna 1 god. Il mu ipak uz ovakav tekst bolje ide 2 god
Ja novinara i g*vana, nakon sedmicu dana oni jos nisu skontali da je kazna 1 god. Il mu ipak uz ovakav tekst bolje ide 2 god
Il Club più titolato al mondo!
Računa čovjek da dogodine nećemo izboriti Europu

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Romagnoli13
- Kontakt:
10 dana prije okupljanja ekipe Milan nema ni vlasnika, niti ima pojačanja, niti ko odlazi. Zasad ovo sve liči na cirkus.Dok su svi ostali već dosta toga uradili na merkatu, Milan se nije pomjerio. Umjesto da se smanji jaz za ostalim ekipama, on se samo još povećao.
Doduše sve se to može okrenuti za 15 dana i 3-4 dobra poteza na tržištu.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Nije toliko strasno, prosle god smo mi bili kao Roma dovodili svaki dan igraca novog, bitnije je zadrzati ekipu ovu i to je vec pomak, godina je iza njih sig ce izgkedati puno bolje sad skupa plus dobicemo pojacanje u vidu ContijaRomagnoli13 je napisao/la:10 dana prije okupljanja ekipe Milan nema ni vlasnika, niti ima pojačanja, niti ko odlazi. Zasad ovo sve liči na cirkus.Dok su svi ostali već dosta toga uradili na merkatu, Milan se nije pomjerio. Umjesto da se smanji jaz za ostalim ekipama, on se samo još povećao.![]()
što bi galiani rekao, conti će biti novo pojačanje 
ma ima još dugo do kraja merkata, neka i zadnji dan dovedu sva pojačanja, dobro će biti, ali prvo se treba riješiti zavrzlama oko novog vlasnika.
eto prošle godine su dovedeni skoro svi prije početka priprema pa ništa dobro nije proizašlo iz toga.
ma ima još dugo do kraja merkata, neka i zadnji dan dovedu sva pojačanja, dobro će biti, ali prvo se treba riješiti zavrzlama oko novog vlasnika.
eto prošle godine su dovedeni skoro svi prije početka priprema pa ništa dobro nije proizašlo iz toga.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Svi bili dovedeni i ostao ko nije trebao.
Aeroplanino.
Aeroplanino.
Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog.
(Alergije): licemjerje, nacionalizam i nepravda.
" Tih 206 koraka dužinom tog sokaka, nikad', ja nisam brojao . . . "
kae fasone da će se potpisati 3 kvalitetna igrača i da navijači ne brinu oko trenutne situacije oko kluba jer će imati fin budžet na raspolaganju... ko će to plaćati, bog sami zna 
i "neko" će otplatiti kredit elliotu, znači nije spomenuo kineza nego je baš tako rekao što nagovještava da će doći novi vlasnik.
čitam na twiteru da je milan ozbiljno zagrizao za paredesa i dole salve oduševljenja u komentarima.
otkad je on tako dobar igrač ili sam ja nešto propustio?
i "neko" će otplatiti kredit elliotu, znači nije spomenuo kineza nego je baš tako rekao što nagovještava da će doći novi vlasnik.
čitam na twiteru da je milan ozbiljno zagrizao za paredesa i dole salve oduševljenja u komentarima.
otkad je on tako dobar igrač ili sam ja nešto propustio?
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Jbo ti vaki' klub
Nista nije sigurno, jer misljenja sam da ovo sto govori Fassone ne treba uzeti za ozbiljno, jer ako dodju novi vlasnici on među prvima koji ide ća.
depay se nije pojavio na treningu lyona, zanimljivo 
doduše opet se ništa neće moći raditi do 19 jula radi žaljenja sudu, yebem ti nikad se aktivirati merkato.
doduše opet se ništa neće moći raditi do 19 jula radi žaljenja sudu, yebem ti nikad se aktivirati merkato.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Nista nam nije ko u naroda
-
celikmilan
- Kontakt:
Danas su predali tu tužbu i do 20og bi se sve trebalo objaviti. Kako god se završi neka se završi.
Treće "pojačanje" je Halilović. Locatelli je izgleda na putu napolje. Bilo na posudbu ili će ga prodati. Najbliži je Sassuolu a i Cagliari ga hoće. Opet će izgleda ganjati Badelja a sada se i Paredes spominje. Ako neko od njih dođe Locatelli sigurno ide.
Depay što se nije pojavio na treningu Lyona više mislim da je to zato što je on neodgovoran nego da je blizu nama. Ne znam što se nigdje više ne spominje onaj Bernand. Niti vidim da ga neko drugi ganja.
Počinju priče da drugi timovi (PSG i Man Utd) traže Bonuccija i Romagnolija. Nadam se da se ne misle šaliti i prodavati Romagnolija.
Izgleda da je istina iako mi to zvuči apsurdno da se Atletico i Sevilla bore oko Kalinića. Hajte spasite nas. Kao i Genoa sa Bertollacijem. A izgleda da je Gomez napokon otišao u Bocu.
Treće "pojačanje" je Halilović. Locatelli je izgleda na putu napolje. Bilo na posudbu ili će ga prodati. Najbliži je Sassuolu a i Cagliari ga hoće. Opet će izgleda ganjati Badelja a sada se i Paredes spominje. Ako neko od njih dođe Locatelli sigurno ide.
Depay što se nije pojavio na treningu Lyona više mislim da je to zato što je on neodgovoran nego da je blizu nama. Ne znam što se nigdje više ne spominje onaj Bernand. Niti vidim da ga neko drugi ganja.
Počinju priče da drugi timovi (PSG i Man Utd) traže Bonuccija i Romagnolija. Nadam se da se ne misle šaliti i prodavati Romagnolija.
Izgleda da je istina iako mi to zvuči apsurdno da se Atletico i Sevilla bore oko Kalinića. Hajte spasite nas. Kao i Genoa sa Bertollacijem. A izgleda da je Gomez napokon otišao u Bocu.
romagnoli neće niđe
tek potpisan ugovor, nema od transfera ništa.
bonuci je prošle godine mogao bukvalno birati gdje će, ali radi porodice i zdravstvenog stanja sina je poželio ostati u italiji tako da čisto sumnjam da će sad igdje ići, pogotovo jer kao kapiten ipak imaš nekog obzira prema klubu.
za gomeza i govedo će se kombinovano dobiti oko 12 miliona, nije loše s obzirom da nisi imao nikakve koristi od njih
malo po malo se puni kasa od beskorisnih igrača, dovoljno za depaya ili paredesa
a valjda u kasi ima i predviđeni novac za merkato mimo ovih prodaja, bar je tako fasone rekao.
meni je nestvarno da se atletico interesuje za kalinića, ajde na stranu njegove fudbalske kvalitete i lošu sezonu, ali sa ovakvim vladanjem i bezobraznim ponašanjem mi je čudno da se uopšte iko interesuje za njega, a kamo li jedan simeone.
bonuci je prošle godine mogao bukvalno birati gdje će, ali radi porodice i zdravstvenog stanja sina je poželio ostati u italiji tako da čisto sumnjam da će sad igdje ići, pogotovo jer kao kapiten ipak imaš nekog obzira prema klubu.
za gomeza i govedo će se kombinovano dobiti oko 12 miliona, nije loše s obzirom da nisi imao nikakve koristi od njih
malo po malo se puni kasa od beskorisnih igrača, dovoljno za depaya ili paredesa
meni je nestvarno da se atletico interesuje za kalinića, ajde na stranu njegove fudbalske kvalitete i lošu sezonu, ali sa ovakvim vladanjem i bezobraznim ponašanjem mi je čudno da se uopšte iko interesuje za njega, a kamo li jedan simeone.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
-
celikmilan
- Kontakt:
Atletico mora prodati Gameira da bi doveli Kalinića. Niđe veze. Em je bolji em ne pravi probleme oko sjedenja na klupi. Ali to je njihov problem. Neka nas spasu.
Evo citam na svim portalima da je c ronaldo skoro juventusov....ovo je razocaravajuce....koliko smo propali...oni su ionako miljama bolji od nas jos dovode top odnosno vrh igrace...a mi mi cekamo presudu fife mi cekamo novog vlasnika mi smo bez lige prvaka 5 6 7 godina mi smo bez titule serije a vec 7 8 godina....frustrirajuce....
- UrbyEmanuelson
- Kontakt:
Ne daj se memaga,nije sve tako crno. Bar ti nije rodjendan ko meni. Sve bih plakao od tuge i stanja u klubu
Sretan rodjendan druze sve najbolje...da sljedeci docekamo u boljem raspolozenju....da dovodimo bolje igrace a ne da nam depay bude satelit, a pojacanja strinic kalinic reina badelj....
blago vama pa vjerujete u to 
u ostalim vijestima, nebo je plavo i milan želi dovesti zazu na posudbu
pa života mi, radije bih ovog nehljeba kalinića ostavio nego ovog dovodio.
e ako su to njima ta "kvalitetna" pojačanja i ako halilovića računaju u krilnog igrača kojeg su obećali dovesti, onda nam se crno piše, pa to su u najmanju ruku neozbiljna pojačanja s obzirom da je svima cilj da se izbori top 4 iduće godine.
neka ti je sretan urbinho
u ostalim vijestima, nebo je plavo i milan želi dovesti zazu na posudbu
pa života mi, radije bih ovog nehljeba kalinića ostavio nego ovog dovodio.
e ako su to njima ta "kvalitetna" pojačanja i ako halilovića računaju u krilnog igrača kojeg su obećali dovesti, onda nam se crno piše, pa to su u najmanju ruku neozbiljna pojačanja s obzirom da je svima cilj da se izbori top 4 iduće godine.
neka ti je sretan urbinho
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Lopovske zebre dovode Kristinu a mi ovdje u superlativu o Haliloviću.
Jeb'em te živote. Nedostaju mi 90-e!
Jeb'em te živote. Nedostaju mi 90-e!
Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.