FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
@Stroj1946 istina brate, trebali bi. Al 90% tih mladića se boji i Želje i Sarajeva, boji se našeg istoka i njihovog zapada. Neopravdan strah, nikad kod nas mladići nisu na nož dočekani, uvijek se tolerisalo kad dijete napravi grešku al et. Ko ih yebe, nek se peglaju po seoskim klubovima.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
-
belosevic28
- Kontakt:
Sjecam se lika, al nezz koji nik hahaskoroalen je napisao/la:Kako se ono zvao lik što je prošle godine ovdje pisao o Handžiću? Raja pisala da je lično Hare u pitanju. Na kraju, kad nas je Hare tad odbio, on nam se nagovori svima i nije više ni ulazio.belosevic28 je napisao/la:Zadovoljan sam dolaskom Handzica, korektan igrac za PL BiH. Samo ce sad ovaj Bordostrik od njega praviti Benzemujer vidim lik samo pise kad se Hare spomene, na svim temama.
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Pretražih malo stare postove na temu "Handžić'', i nick je @Iskrenbelosevic28 je napisao/la:Sjecam se lika, al nezz koji nik hahaskoroalen je napisao/la:Kako se ono zvao lik što je prošle godine ovdje pisao o Handžiću? Raja pisala da je lično Hare u pitanju. Na kraju, kad nas je Hare tad odbio, on nam se nagovori svima i nije više ni ulazio.belosevic28 je napisao/la:Zadovoljan sam dolaskom Handzica, korektan igrac za PL BiH. Samo ce sad ovaj Bordostrik od njega praviti Benzemujer vidim lik samo pise kad se Hare spomene, na svim temama.
Brate, javi se da se izmirimo. Hoćemo barem 7 golova i 5 asistencija ove sezone.
-
belosevic28
- Kontakt:
Eeh taj hahha
Al i ovaj brate pisao samo na temama klubova gdje je Hare igrao
Možda je isti lik u pitanju jbt.belosevic28 je napisao/la:Eeh taj hahha
Treba pogledat forum one portugalske sirotinje, ima l' Primorca gdje.
E jbga buraz ne mozes se baviti fudbalom i da nema pritiska. Nek igra sah onda. Ha ja. Sta bi bilo da igraju pred 30.000 ili 50.000 kao vani ? Ovdje im dodje 100 kompleksasa i pljuju po svemu i svima. Samo ove kod nas akademce treba uciti da ne slusaju kad pljuju po njima, to su ipak rijeci, svoje nek gledaju samo, razvoj. Pa u evropi znaju igrace na ulici pljuvat, oni mrtvi hladni. Sta to raja kontaju tamo nema. Normala. Sve je to dio fudbala danas.skoroalen je napisao/la:@Stroj1946 istina brate, trebali bi. Al 90% tih mladića se boji i Želje i Sarajeva, boji se našeg istoka i njihovog zapada. Neopravdan strah, nikad kod nas mladići nisu na nož dočekani, uvijek se tolerisalo kad dijete napravi grešku al et. Ko ih yebe, nek se peglaju po seoskim klubovima.
-
belosevic28
- Kontakt:
Ovaj je bio u penziji od 2015 hahaskoroalen je napisao/la:Možda je isti lik u pitanju jbt.belosevic28 je napisao/la:Eeh taj hahha
Ja bha fakat ni Primorca nikad vise
To je to, pa evo na Mundijalu svi koji su promašili ključne penale su dobili prijetnje smrću. Andres Escobar 1994. ubijen zbog autogola. Svugdje toga ima, zamisli kako je dobit zvižduke od 60 hiljada ljudi. Ako im je pritisak igrat pred 2000 ljudi nek počnu radit u pekari.Stroj1946 je napisao/la:E jbga buraz ne mozes se baviti fudbalom i da nema pritiska. Nek igra sah onda. Ha ja. Sta bi bilo da igraju pred 30.000 ili 50.000 kao vani ? Ovdje im dodje 100 kompleksasa i pljuju po svemu i svima. Samo ove kod nas akademce treba uciti da ne slusaju kad pljuju po njima, to su ipak rijeci, svoje nek gledaju samo, razvoj. Pa u evropi znaju igrace na ulici pljuvat, oni mrtvi hladni. Sta to raja kontaju tamo nema. Normala. Sve je to dio fudbala danas.skoroalen je napisao/la:@Stroj1946 istina brate, trebali bi. Al 90% tih mladića se boji i Želje i Sarajeva, boji se našeg istoka i njihovog zapada. Neopravdan strah, nikad kod nas mladići nisu na nož dočekani, uvijek se tolerisalo kad dijete napravi grešku al et. Ko ih yebe, nek se peglaju po seoskim klubovima.
- BordoSarajevo
- Kontakt:
Šta mislite hoćel biti još pojačanja?
Welbek se sve manje spominje, iako sam bio za to da se odmah potpiše, mene vala na ovim prijateljskim nije oduševio, totalno mi svejedno ostao ili ne..
Welbek se sve manje spominje, iako sam bio za to da se odmah potpiše, mene vala na ovim prijateljskim nije oduševio, totalno mi svejedno ostao ili ne..
FK Sarajevo
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
Husref Musemić - legenda FK Sarajeva, najvećeg bosanskohercegovačkog kluba!
-
bordopoeta
- Kontakt:
E, jbg, ako ti je on legenda, onda ne znem stvarno!StariGrad071 je napisao/la:Sretan rodjendan veliki sefe, najveca ziva legendo! Titula ce ti biti najbolji poklon!
On voli Sarajvo, pravi je Hordas, Husref Musemic jedan je od nas!!! Ziv i zdrav nam bio dugo!
Nije vala pokazao da je tolika klasa da bi ostao kao stranac. Posebno ako naši računaju na Bojana kao prvog golmana i ove sezone.BordoSarajevo je napisao/la:Šta mislite hoćel biti još pojačanja?
Mislim da je ekipa kompletirana, dalje se vjerovatno neće tražit niko novi, ako ispadne neka dobra prilika može se ući u pregovore al da će striktno tražit igrače, sumnjam.
StariGrad071 je napisao/la:Sretan rodjendan veliki sefe, najveca ziva legendo! Titula ce ti biti najbolji poklon!
On voli Sarajvo, pravi je Hordas, Husref Musemic jedan je od nas!!! Ziv i zdrav nam bio dugo!
Sretan rodjendan Sefe!
Vrijeme je da uzmemo titulu
Sarajevo i Liverpool
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Srce ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje! RIP Vedran Puljic
You'll never walk alone! RIP 96
Samo ti pripremi pasoš.Zagor je napisao/la:Idu li horde na evropske.. Ev blizi se to a nista konkretno nije receno. Samo sam procito da je jedan od tih glavni na fb kao najavio to. Sad kolko je istina ne znam? Mislim blize se evropske a nista se 100% ne zna.
Uvijek Merlin nikad Tifa,uvijek Soker nikad Fifa.
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Titula-🏆🏆🏆🏆🏆🏆🏆
Kup-🏆🏆🏆🏆🏆🏆
brata mi poslat Andriji da snimi klipskoroalen je napisao/la:Možda je isti lik u pitanju jbt.belosevic28 je napisao/la:Eeh taj hahha
trenerao ga mrzao, neda da igrao
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ne vidim razlog da se ne ide na gostujuce tekme. Bojkot se treba odnositi samo na domace, ako se bude bojkotovalo i dalje. To je neka tifo praksa inace, ako se vec to fura.
P.S. Sretno Hare, nadam se da ces veoma brzo postati broj jedan napadac u ekipi. Meni je jako drago sto je on dosao.
P.S. Sretno Hare, nadam se da ces veoma brzo postati broj jedan napadac u ekipi. Meni je jako drago sto je on dosao.
eto i oficijelno ništa od welbečeta, sezonske vrijede i za EL 

a daj HusrefeKao najboljeg trenera u historiji smatra Arsena Wengera, doskorašnjeg stratega Arsenala.
“Sviđao mi se stil igre koji je gajio Wenger. Nije bilo nekih rezultata, ali se igrao lijep fudbal”, kazao je Musemić.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sezonske ulaznice vrijede i za utakmice u Evropi

FK Sarajevo krenuo je sa kampanjom i prodajom sezonskih ulaznica za sve domaće utakmice za takmičarsku sezonu 2018/19.
Svi navijači koji kupe sezonsku ulaznicu FK Sarajevo za predstojeću sezonu, moći će sa njom pratiti i uzvratnu utakmicu prvog pretkola Europa Lige FK Sarajevo - FC Banants - 19.07.2018 godine. na Stadionu "Asim Ferhatović - Hase" koja se igra od 20.15 h. Također, sezonska ulaznica će vrijediti i za eventualnu utakmicu 2. pretkola Evropske lige.

FK Sarajevo krenuo je sa kampanjom i prodajom sezonskih ulaznica za sve domaće utakmice za takmičarsku sezonu 2018/19.
Svi navijači koji kupe sezonsku ulaznicu FK Sarajevo za predstojeću sezonu, moći će sa njom pratiti i uzvratnu utakmicu prvog pretkola Europa Lige FK Sarajevo - FC Banants - 19.07.2018 godine. na Stadionu "Asim Ferhatović - Hase" koja se igra od 20.15 h. Također, sezonska ulaznica će vrijediti i za eventualnu utakmicu 2. pretkola Evropske lige.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
hoće li ijedan novinar ih pitati za BH Državljanstva Crepulji, Krsti i Bokiju???
šta , kako, dokle?
šta , kako, dokle?
- StariGrad071
- Kontakt:
Boki ce stici pravo u okt mescini.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.