FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

dirkules
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la dirkules » 04 jul 2018, 01:38

Nasi kontaju da aktiviraju Pavardovu klauzulu koja nastupa sljedece ljeto, 35 mil. Thiago zeli nazad u Barcu, ali ovi ne zele dati velike pare, isto tako navodno se ponudio Realu i Pepu. Za Bernata se interesuju Juve, Roma i Valencia, dok ce Vidal razgovarati sa Nikom o buducnosti, brojno interesovanje za njega Atleti, Unied, Napoli, Chelsea. Boa ostaje, to je definitivno.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 04 jul 2018, 02:04

Neće Boateng tako lako otići :problem: mrš na klupu makar.

Nemojte samo da bi me ko citirao i branio ga sa argumentima šta je sve osvojio u karijeri.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

dirkules
Kontakt:

Post Postao/la dirkules » 04 jul 2018, 02:46

harden je napisao/la:Neće Boateng tako lako otići :problem: mrš na klupu makar.

Nemojte samo da bi me ko citirao i branio ga sa argumentima šta je sve osvojio u karijeri.
Nema ponuda za njega, mislio je da ce Barca, Real il Pep uletit, al nista od toga, jos ga nasi ne bi pustili ispo 45-50 mil.

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 04 jul 2018, 02:54

Nećemo
slika
:mrgreen:
dirkules je napisao/la:Nasi kontaju da aktiviraju Pavardovu klauzulu koja nastupa sljedece ljeto, 35 mil. Thiago zeli nazad u Barcu, ali ovi ne zele dati velike pare, isto tako navodno se ponudio Realu i Pepu. Za Bernata se interesuju Juve, Roma i Valencia, dok ce Vidal razgovarati sa Nikom o buducnosti, brojno interesovanje za njega Atleti, Unied, Napoli, Chelsea. Boa ostaje, to je definitivno.
Može Pavard, od njega se može napraviti odličan igrač(po mogućnosti bek, odustajem od Kimmicha na toj poziciji).Ovo ostalo navedeno sve bih rasprodao, prvenstveno Boatenga. Hvala mu za sve ali vrijeme je da Sule i Hummels zavladaju svijetom kako u našem, tako i u dresu reprezentacije. Realno, zadnji vozovi da se uzmu pare na ovom trojcu prolaze(Bernata ne računam, njega poslati Juventusu i umjesto 100 dati im 120 miliona za Dybalu). Siguran sam da na njima trojici sa ovakvim tržištem, možemo izvući makar 150 miliona što bi bilo sasvim dovoljno za Pavard + Dybala/Martial opciju.

GK:Neuer/Ulle
RB:Pavard/Rafko
CB: Sule/Hummels/Martinez/Mai
LB: Alaba/vraćanje Friedla ili neka jeftina BL opcija(može i Philipp Max ne bunim se ja)
DM:Rudy/Martinez
CM:Renato(haha)/Tolisso/Goretzka/Kimmich
AM:James/Muller
RW:Robben/Coman
LW:Ribery/Gnabry
CF:Lewa/Sandro/Dybala(Martial)

Dakle, minimum minimuma troškova, a ekipa top sa bilion opcija za igrati.
41.21.1.

25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 04 jul 2018, 07:26

Kaze Niko da Bayern nece imati samo jedan sistem i igru vec vise njih i da ce ih mijenjati po potrebi, Bayern ne treba uvijek napadati. E, moj Niko, srce drago, nije ti ovo Eintracht. Nego ces morati nalaziti rjesenja u napadu kad se protivnik povuce na 30m, nit ces se ti sta pitati, vidjet ces kako je to zajebano.

schickeria
Kontakt:

Post Postao/la schickeria » 04 jul 2018, 08:37

S-Y-L-A-R je napisao/la:

Nećemo
slika
:mrgreen:
dirkules je napisao/la:Nasi kontaju da aktiviraju Pavardovu klauzulu koja nastupa sljedece ljeto, 35 mil. Thiago zeli nazad u Barcu, ali ovi ne zele dati velike pare, isto tako navodno se ponudio Realu i Pepu. Za Bernata se interesuju Juve, Roma i Valencia, dok ce Vidal razgovarati sa Nikom o buducnosti, brojno interesovanje za njega Atleti, Unied, Napoli, Chelsea. Boa ostaje, to je definitivno.
Može Pavard, od njega se može napraviti odličan igrač(po mogućnosti bek, odustajem od Kimmicha na toj poziciji).Ovo ostalo navedeno sve bih rasprodao, prvenstveno Boatenga. Hvala mu za sve ali vrijeme je da Sule i Hummels zavladaju svijetom kako u našem, tako i u dresu reprezentacije. Realno, zadnji vozovi da se uzmu pare na ovom trojcu prolaze(Bernata ne računam, njega poslati Juventusu i umjesto 100 dati im 120 miliona za Dybalu). Siguran sam da na njima trojici sa ovakvim tržištem, možemo izvući makar 150 miliona što bi bilo sasvim dovoljno za Pavard + Dybala/Martial opciju.

GK:Neuer/Ulle
RB:Pavard/Rafko
CB: Sule/Hummels/Martinez/Mai
LB: Alaba/vraćanje Friedla ili neka jeftina BL opcija(može i Philipp Max ne bunim se ja)
DM:Rudy/Martinez
CM:Renato(haha)/Tolisso/Goretzka/Kimmich
AM:James/Muller
RW:Robben/Coman
LW:Ribery/Gnabry
CF:Lewa/Sandro/Dybala(Martial)

Dakle, minimum minimuma troškova, a ekipa top sa bilion opcija za igrati.
Šefe pavard dolazi iduće sezone a friedla se neće vraćati s posudbe

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 04 jul 2018, 08:39

A đe će Kimih?

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 04 jul 2018, 11:17

schickeria je napisao/la:Šefe pavard dolazi iduće sezone a friedla se neće vraćati s posudbe
Ne mora nužno, ubaciš nekoliko miliona više od otkupne klauzule za narednu sezonu i pokupiš ga odmah a Friedla sam pomenuo više iz razloga što može i neko iz juniorskog tima uletiti ako već ne žele da troše novac na rezervnog beka. Svakako govorim o potencijalnoj ekipi i svojim pustim željama, nagledati ću se ja i Boatenga i Vidala, a Bogme i Bernata sigurno. :mrgreen:
41.21.1.

11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick

ledar
Kontakt:

Post Postao/la ledar » 04 jul 2018, 11:45

Ja mislim da ćete morat uzet jednog rezervnog frtajdigera umjesto Rafinhe (Pavard je po vokaciji stoper tako da otpada), prodat jednog centralaša (Vidal ili Thiago) i Sanchesa dat na posudbu, a ostalo vozi po starom. Iako, možda Niko bude inzistirao na Rebiću jarebiću tako da nije isključeno da i njega potpišete.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 04 jul 2018, 13:14

Hvala Bogu kaze Brazzo da Rebic ne treba, takvi WC igraci nam nisu potrebni. Mislio sam da ce i njega uhljebiti u Minhenu, cudno nije mu Haso vec faksirao ugovor.
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 04 jul 2018, 13:25

Da je se Boatenga rijesiti. To bi bilo kao da si nekog doveo.

dirkules
Kontakt:

Post Postao/la dirkules » 04 jul 2018, 13:27

Hajde Psg il Juve, ucinite nam uslugu :pray:

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 04 jul 2018, 13:33

Nece niko oyebine.

sljivo
Kontakt:

Post Postao/la sljivo » 04 jul 2018, 13:37

Naci ce njemu Dzej Zi kakve haube da je trlja na spotu.

dirkules
Kontakt:

Post Postao/la dirkules » 04 jul 2018, 13:42

harden je napisao/la:Nece niko oyebine.
Ima nekih nadpisa, Corriere dello Sport prenosi da bi ga Max volio, isto tako i za TT. Trebaju ponude, hocemo ponude, hocemo pare :rol:

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 04 jul 2018, 13:46

dirkules je napisao/la:
Ima nekih nadpisa, Corriere dello Sport prenosi da bi ga Max volio, isto tako i za TT. Trebaju ponude, hocemo ponude, hocemo pare :rol:
Juventus bi dao nekih 7mil za njega, sirotinja su oni :mrgreen:

Ako ga uvale kome za 40mil nikad vise nista ruzno necu reci protiv Kallea i Ulija. Sagnut im se lagano tad :mrgreen:

S-Y-L-A-R
Kontakt:

Post Postao/la S-Y-L-A-R » 04 jul 2018, 13:52

harden je napisao/la:
dirkules je napisao/la:
Juventus bi dao nekih 7mil za njega, sirotinja su oni :mrgreen:

Ako ga uvale kome za 40mil nikad vise nista ruzno necu reci protiv Kallea i Ulija. Sagnut im se lagano tad :mrgreen:
Sanjam sinoć Boa i Bernat na predstavljanju u Parizu, ispod natpis otišli za 50 miliona. Slijedeća scena, proslava na Marienplatzu, više ljudi nego kad smo tripletu uzeli, kompletni delirij. Sa balkona Papa blagosiva upravu kao da su Bogom dani. Nikad mi žalije nije bilo što sam se probudio.
41.21.1.

dirkules
Kontakt:

Post Postao/la dirkules » 04 jul 2018, 13:54

Poslao bih Bernata kao poklon uz Bou za 40 mil.
That's offer they can't reffuse :rol:

sekerbay
Kontakt:

Post Postao/la sekerbay » 04 jul 2018, 14:53

Kakav je ovaj pavard što je kupljen?
like my saint of a mum used to say, "get 'em young, and the possibilities are endless."

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 04 jul 2018, 16:42

sekerbay je napisao/la:Kakav je ovaj pavard što je kupljen?
otkud to da je kupljen :hmmmmm:
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []