Možda je isti lik u pitanju jbt.belosevic28 je napisao/la:Eeh taj hahha
Al i ovaj brate pisao samo na temama klubova gdje je Hare igrao
Treba pogledat forum one portugalske sirotinje, ima l' Primorca gdje.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Možda je isti lik u pitanju jbt.belosevic28 je napisao/la:Eeh taj hahha
E jbga buraz ne mozes se baviti fudbalom i da nema pritiska. Nek igra sah onda. Ha ja. Sta bi bilo da igraju pred 30.000 ili 50.000 kao vani ? Ovdje im dodje 100 kompleksasa i pljuju po svemu i svima. Samo ove kod nas akademce treba uciti da ne slusaju kad pljuju po njima, to su ipak rijeci, svoje nek gledaju samo, razvoj. Pa u evropi znaju igrace na ulici pljuvat, oni mrtvi hladni. Sta to raja kontaju tamo nema. Normala. Sve je to dio fudbala danas.skoroalen je napisao/la:@Stroj1946 istina brate, trebali bi. Al 90% tih mladića se boji i Želje i Sarajeva, boji se našeg istoka i njihovog zapada. Neopravdan strah, nikad kod nas mladići nisu na nož dočekani, uvijek se tolerisalo kad dijete napravi grešku al et. Ko ih yebe, nek se peglaju po seoskim klubovima.
Ovaj je bio u penziji od 2015 hahaskoroalen je napisao/la:Možda je isti lik u pitanju jbt.belosevic28 je napisao/la:Eeh taj hahha
To je to, pa evo na Mundijalu svi koji su promašili ključne penale su dobili prijetnje smrću. Andres Escobar 1994. ubijen zbog autogola. Svugdje toga ima, zamisli kako je dobit zvižduke od 60 hiljada ljudi. Ako im je pritisak igrat pred 2000 ljudi nek počnu radit u pekari.Stroj1946 je napisao/la:E jbga buraz ne mozes se baviti fudbalom i da nema pritiska. Nek igra sah onda. Ha ja. Sta bi bilo da igraju pred 30.000 ili 50.000 kao vani ? Ovdje im dodje 100 kompleksasa i pljuju po svemu i svima. Samo ove kod nas akademce treba uciti da ne slusaju kad pljuju po njima, to su ipak rijeci, svoje nek gledaju samo, razvoj. Pa u evropi znaju igrace na ulici pljuvat, oni mrtvi hladni. Sta to raja kontaju tamo nema. Normala. Sve je to dio fudbala danas.skoroalen je napisao/la:@Stroj1946 istina brate, trebali bi. Al 90% tih mladića se boji i Želje i Sarajeva, boji se našeg istoka i njihovog zapada. Neopravdan strah, nikad kod nas mladići nisu na nož dočekani, uvijek se tolerisalo kad dijete napravi grešku al et. Ko ih yebe, nek se peglaju po seoskim klubovima.
E, jbg, ako ti je on legenda, onda ne znem stvarno!StariGrad071 je napisao/la:Sretan rodjendan veliki sefe, najveca ziva legendo! Titula ce ti biti najbolji poklon!
On voli Sarajvo, pravi je Hordas, Husref Musemic jedan je od nas!!! Ziv i zdrav nam bio dugo!
Nije vala pokazao da je tolika klasa da bi ostao kao stranac. Posebno ako naši računaju na Bojana kao prvog golmana i ove sezone.BordoSarajevo je napisao/la:Šta mislite hoćel biti još pojačanja?
Welbek se sve manje spominje, iako sam bio za to da se odmah potpiše, mene vala na ovim prijateljskim nije oduševio, totalno mi svejedno ostao ili ne..
StariGrad071 je napisao/la:Sretan rodjendan veliki sefe, najveca ziva legendo! Titula ce ti biti najbolji poklon!
On voli Sarajvo, pravi je Hordas, Husref Musemic jedan je od nas!!! Ziv i zdrav nam bio dugo!
Samo ti pripremi pasoš.Zagor je napisao/la:Idu li horde na evropske.. Ev blizi se to a nista konkretno nije receno. Samo sam procito da je jedan od tih glavni na fb kao najavio to. Sad kolko je istina ne znam? Mislim blize se evropske a nista se 100% ne zna.
brata mi poslat Andriji da snimi klipskoroalen je napisao/la:Možda je isti lik u pitanju jbt.belosevic28 je napisao/la:Eeh taj hahha
a daj HusrefeKao najboljeg trenera u historiji smatra Arsena Wengera, doskorašnjeg stratega Arsenala.
“Sviđao mi se stil igre koji je gajio Wenger. Nije bilo nekih rezultata, ali se igrao lijep fudbal”, kazao je Musemić.

Sviđao mi se stil igre koji je gajio Wenger. Nije bilo nekih rezultata, ali se igrao lijep fudbal
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.