Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- IlCapitano
- Kontakt:
Re: Juventus FC
To nije uopšte pitanje, Pipitu će Agnelli lično odvesti na aerodrom ako ima ikakve šanse da dođe Ronaldo.
I da ne dođe na kraju, ako će ove glasine natjerati Higuaina da ode i misli da je višak samo to je pobjeda, kamo li zamijeniti bure i 40 miliona za **** zlatnu loptu...
I da ne dođe na kraju, ako će ove glasine natjerati Higuaina da ode i misli da je višak samo to je pobjeda, kamo li zamijeniti bure i 40 miliona za **** zlatnu loptu...
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
CuadRado7 #CR7 

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Ja mislim da na ovom forumu ne postoji veci stovaoc lika i djela higuaina od mene, ali ako je on cijena da dodje cr7 onda ga momentalno nabiti nogom za tih 60mil koliko se spominje.... tacnije utopiti chelseau i rugania da se sve to uklopi u 100mil koliko bi eventualno kostao cr7....
No samo da prodaja higuaina ne znaci dovodjenje one spanske ofucačinje morate... on debelom ne moze kopacke cistiti...
No samo da prodaja higuaina ne znaci dovodjenje one spanske ofucačinje morate... on debelom ne moze kopacke cistiti...
Dosta price o Ronaldu, postigli smo zeljeno. Ima li neko sliku aktivnosti kluba do pocetka sezone??
Max Allegri
- Ponos Torina
- Kontakt:
Nece valjda Darmian doci

usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Jeedan...dva..jeedaaaan...jedan...proba...dva...dvaaa..sedam.

A u finalu Netflix Juventus dokumentarnog showa - CR7 prelazi u Golden State Warriorse.

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ma loze nas bezveze nema od toga nista momci. Smiruj te dozivljaj 

38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Ide Rona po titulu I Italiji. Ovo bi trebao biti dobar transfer za sve ukljucene strane.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Što pecaš ljudeRooney88 je napisao/la:Ide Rona po titulu I Italiji. Ovo bi trebao biti dobar transfer za sve ukljucene strane.

Vidiš da kulturno izbjegavaju taj scenario da se ne bi eventualno razočarali

Mada sa neutralne strane, ovo sve previše dobro zvuči za neku šuplju. Ima ovdje dima.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- IlCapitano
- Kontakt:
Sad i SKY kaže da smo poslali zvaničnu ponudu od 100 miliona, Real razmatra...
Marotta u Milanu, kad su ga pitali za Ronalda bez komentara uz smiješak...

Marotta u Milanu, kad su ga pitali za Ronalda bez komentara uz smiješak...

Ne pecam bgmi, fkt vjerujem da je transfer moguc. Pisao sam ovdje zasto pa da se ne ponavljam. Vidim da su Juventini traumirani ovom opcijom ali realno - realna je.Osim13 je napisao/la:Što pecaš ljudeRooney88 je napisao/la:Ide Rona po titulu I Italiji. Ovo bi trebao biti dobar transfer za sve ukljucene strane.
Vidiš da kulturno izbjegavaju taj scenario da se ne bi eventualno razočarali
Mada sa neutralne strane, ovo sve previše dobro zvuči za neku šuplju. Ima ovdje dima.

R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Normalno da nije suplja kad su prenijeli svi kredibilni izvori poput agrestia, di marzia, romana, pedulle, broncettia.... evo sad i sky sport.... nije to smece poput tuttosporta (mada su jadovi prvi prenijeli
, dosad su bili precizni ko nedzad fazlija) ili corrierea...
Ide objava nakon objave o prodaji debelog, bar se nadam je l... sto onda bezveze prodavati higuaina...

Ide objava nakon objave o prodaji debelog, bar se nadam je l... sto onda bezveze prodavati higuaina...
- IlCapitano
- Kontakt:
Nešto se sigurno događa, u to nema sumnje. Ovoliko ljudi da priča o tome, niko ne demantuje itd. Marotta ima neke svoje fraze koje prodaje medijima i kroz koje se može pročitati, ali kad ga pitaju nešto i on odbije uopšte govoriti onda je to jako ozbiljno. Znači to nije uopšte upitno da se bar u pregovore ušlo.
Ja jednostavno ne mogu zamisliti, to mi djeluje kao takav san da uopšte neću da se nadam. Uletiće Real sa boljim ugovorom, predomisliće se da neće da mijenja sunce Madrida za Torino i sl...
Ja jednostavno ne mogu zamisliti, to mi djeluje kao takav san da uopšte neću da se nadam. Uletiće Real sa boljim ugovorom, predomisliće se da neće da mijenja sunce Madrida za Torino i sl...
Real mu nece dati bolji ugovor od tog na 30 mil.Dosadilo je i Perezu svako ljeto yebada s njim gdje on trazi vise para.Mozda vas koristi Mendes da ucijenjuje Real go.vna su to i on i Ronaldo.
Zvanicno postoji ponuda od 88mil funti... sto u funtama ko ce mu ga znati... valjda kad se to razmijeni bude manje od 100mil eura
....
Ides djurdja.... hajmo perkane pristani na tu ponudu... sa mendesom i ronaldom ce ici lakse...

Ides djurdja.... hajmo perkane pristani na tu ponudu... sa mendesom i ronaldom ce ici lakse...
- IlCapitano
- Kontakt:
Juventus mu daje 30 miliona isto i realno osim ako su odnosi trajno poremećeni ne vidim zašto bi izabrao nas ako su ponude iste...MElloo je napisao/la:Real mu nece dati bolji ugovor od tog na 30 mil.Dosadilo je i Perezu svako ljeto yebada s njim gdje on trazi vise para.Mozda vas koristi Mendes da ucijenjuje Real go.vna su to i on i Ronaldo.
Mozda izabere vas jer u realu nema podrsku kakvu ocekuje.S perezom je na ratnoj nozi a naviajci mu zvizde.Isto tako i vrijeme mu je za novi izazov zasitio se reala.Svako ljeto zadnjih 2 3 se peicalo kako odlazi a sada je definitnovno najblize tomeIlCapitano je napisao/la:Juventus mu daje 30 miliona isto i realno osim ako su odnosi trajno poremećeni ne vidim zašto bi izabrao nas ako su ponude iste...MElloo je napisao/la:Real mu nece dati bolji ugovor od tog na 30 mil.Dosadilo je i Perezu svako ljeto yebada s njim gdje on trazi vise para.Mozda vas koristi Mendes da ucijenjuje Real go.vna su to i on i Ronaldo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.