Volio bih u polufinalu vidjeti Franucsku i Brazil, te Hrvatsku i Englesku. A u finalu Brazil i Hrvatsku i da Hrvatska osvoji.
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Pomest će ih ako im uspiju razbit bus na kat koji će ovi parkirat pred golom. Tu bi box to box stoper Mandžo mogao odigrati ključnu ulogu, ali ako krenu kao protiv Danske s bunarenjem i bezidejnim prebacivanjem veznog reda e onda bi moglo biti svega.UstanikSBII je napisao/la:Hrvatska ce pomest Ruse, nadam se da ce Anel biti komentator pa nozda i prebacim sa HRT2 na BHT1pozdrav braci Bosnjacima posebno Mortemu
U vreći pič_ke ti za kura_c uhvatiUstanikSBII je napisao/la:Hrvatska ce pomest Ruse, nadam se da ce Anel biti komentator pa nozda i prebacim sa HRT2 na BHT1pozdrav braci Bosnjacima posebno Mortemu
Isto muslimani iz Sandzaka prije 4 god vesle se a u sustini su Srbi jel ne mogu Bosnjaci zivjeti izvan BiH al eto opet tipicni primjer mjesanja nacije i vjereHigh je napisao/la:Englezi prolaze. Sve drugo je travestija. Ovi iz Hrvatske možda prođu. Najveći su gubitnici Bosanski katolici koji igraju kolo i šenluče, ne znajući da im reprezentacija nije na Svjetskom.
veliki sam fan tvog lika i djelaanell je napisao/la:Valjda ce mi dozvoliti da prenosim Hrvatsku.
avenija je napisao/la:Na danasnji dan sa cuvenog SP 1998 kojeg se hrvati rado sjecaju.
KAKO SE PROSLAVLJA POBJEDA HRVATSKE: PRIJE 20 GODINA U MOSTARU
Na današnji dan 04 jula 1998 godine ispred bašte kafića Štok (Bejrut) ubijeni su Husein Đelilović (66) i Emina Ćatić (24). Te večeri oni su sjedili u bašti kada su iz zapadnog dijela Mostara počeli pucati neselektivno, nakon nogometne utakmice između Njemačke i Hrvatske
Dosadan si sa svojim nacionalizmom, mi navijamo za komsijeavenija je napisao/la:Na danasnji dan sa cuvenog SP 1998 kojeg se hrvati rado sjecaju.
KAKO SE PROSLAVLJA POBJEDA HRVATSKE: PRIJE 20 GODINA U MOSTARU
Na današnji dan 04 jula 1998 godine ispred bašte kafića Štok (Bejrut) ubijeni su Husein Đelilović (66) i Emina Ćatić (24). Te večeri oni su sjedili u bašti kada su iz zapadnog dijela Mostara počeli pucati neselektivno, nakon nogometne utakmice između Njemačke i Hrvatske
Svasta se da procitati inace ovdje ali ovo je valjda nova razina bolesti na forumuScholl je napisao/la: nadam se da ce te stici ovako jedan metak, ili nekog iz tvoje porodice.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.