Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Dolazi Kiki sigurno, Juve je svakako uvijek starce dovodio, pred kraj karijere. Nema tu nikakve dileme da ce doci ako je vec odlucio da napusti Madrid.
27.10.2020
A zar Rona sam nije izjavio poslije finala LP da će napustiti Rejal, nešto u tom fazonu?
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- Burberry46
- Kontakt:
Meni djeluje nestvarno da mu bude plata 30 miliona a najvecu trenutno ima Higuain oko 7.5 miliona
Vidjecemo sta ce biti ali ako nasi zavrse ovo onda veliki respekt.
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Dobit ce ba 15 milki u koverti, nece placat porez, bit osudjen i u Italiji uslovno i ispalit se u Ameriku za 3 godine.Burberry46 je napisao/la:Meni djeluje nestvarno da mu bude plata 30 miliona a najvecu trenutno ima Higuain oko 7.5 miliona

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Bio je tajanstven, jeste bilo nešto o budućnosti, ali ništa specifično.Osim13 je napisao/la:A zar Rona sam nije izjavio poslije finala LP da će napustiti Rejal, nešto u tom fazonu?
Inače, ne znam kolika mu je plata, ali mi je nelogično da igrač u određenim godinama može očekivati, a neki klub mu i dati veću nego što ima.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- IlCapitano
- Kontakt:
Ma ovo je drugi svijet za bilo koje drugo pojačanje s kojim smo se povezivali. Najbolji igrač na svijetu trenutno, halo ba. Golovi, dresovi, marketing, novi navijači, sve to sa sobom donosi, isplatio bi se 2-3 godine sigurno i onda u MLS ili gdje već hoće ako hoće.
Ja prvi nisam vjerovao u ovo baš zbog finansija, al' bio je jučer članak na calcio e finanza gdje su fino objasnili šta bi sve trebalo uraditi. Na prvu nisam ni pomišljao koliko popratnih priliva novca on donosi sa sobom. Ovo nije Higuain koji nije popularan ni u svojoj zemlji, pričamo o marketinškoj mašini, top 5 najpopularnijih sportaša na svijetu, ako nije i prvi trenutno.
Ja prvi nisam vjerovao u ovo baš zbog finansija, al' bio je jučer članak na calcio e finanza gdje su fino objasnili šta bi sve trebalo uraditi. Na prvu nisam ni pomišljao koliko popratnih priliva novca on donosi sa sobom. Ovo nije Higuain koji nije popularan ni u svojoj zemlji, pričamo o marketinškoj mašini, top 5 najpopularnijih sportaša na svijetu, ako nije i prvi trenutno.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Najpopularnij sportas danasnjice van svake sumnje,cak i ove zajebancije poput facebooka,instagrama,twitera itd idu u prilog toj tvrdnji,na svakoj ima debelo najvise pratilaca od svih aktivnih sportasa.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
I bbc tvrdi da real razmatra ponudu... ne bi se ponuda ni slala da vec sve ostalo nije dogovoreno... hajde pero prihvataj...
Da vam prenesem ono sto mi koji pratimo spanske emisije i izvore znamo vec mjesecima i pratimo ovu sagu.
Prica se pokrenula u decembru od novinara koji je direktno povezan sa Cristianom, odnosno Cristianov pusikurac zvani Edu Aguirre, koji je objavio da zeli da ide jer Real Madrid ne zeli da mu poveca platu da bude u rangu Messia i Neymara koji primaju 45 odnosno 35 miliona NETO godisnje.
Ronaldo je produzio ugovor u decembru 2016 sa platom od 21 milion NETO, klauzulom od milijardu i do 2021. godine, pritiskali su mjesecima Pereza da mu se poveca plata, na kraju je prenio u januaru ili februaru da je Cristiano zatrazio da, ako vec nece da mu povecaju platu, da mu smanje klauzulu na razumnu cifru koju bi neko platio.
Nakon svega sto se desilo nakon finala LP i izjava poslije finala, klub mu je poslao ponudu od 25 miliona + klauzule kojim bi dosao do 30 miliona ako osvoji zlatnu loptu, LP, ligu, bude prvi strijelac itd... Taj isti novinar je odmah nakon toga objavio da je Cristiano tu ponudu smatrao kao uvredu.
Prosle sedmice je drugi novinar blizak Perezu, Eduardo Inda, objavio da je klauzula spustena na 120 miliona, izgleda da je Perezu dosadilo sve ovo i da mu je porucio da nece povecati platu na nivo Messia i Neymara i da ima otvorena vrata ako hoce ici osim u PSG ili Spanske klubove naravno.
Ovo sa Juventusom je ozbiljno i ja ovo vidim kao posljednji pritisak da Perez prihvati njegove uslove ili ce otici u Juventus. Ako Perez ima osiguranog drugog galaktikosa i ne prihvati ovu ucjenu, Sigurno je da ce Cristiano zavrsi u Juventusu ako se opet ne predomisli u zadnji trenutak. Ne vjerujem da ce ovo trajati citavo ljeto, mislim da ce se odluka donijeti brzo ako je Juventus u mogucnosti da financijski podnese transfer.
Prica se pokrenula u decembru od novinara koji je direktno povezan sa Cristianom, odnosno Cristianov pusikurac zvani Edu Aguirre, koji je objavio da zeli da ide jer Real Madrid ne zeli da mu poveca platu da bude u rangu Messia i Neymara koji primaju 45 odnosno 35 miliona NETO godisnje.
Ronaldo je produzio ugovor u decembru 2016 sa platom od 21 milion NETO, klauzulom od milijardu i do 2021. godine, pritiskali su mjesecima Pereza da mu se poveca plata, na kraju je prenio u januaru ili februaru da je Cristiano zatrazio da, ako vec nece da mu povecaju platu, da mu smanje klauzulu na razumnu cifru koju bi neko platio.
Nakon svega sto se desilo nakon finala LP i izjava poslije finala, klub mu je poslao ponudu od 25 miliona + klauzule kojim bi dosao do 30 miliona ako osvoji zlatnu loptu, LP, ligu, bude prvi strijelac itd... Taj isti novinar je odmah nakon toga objavio da je Cristiano tu ponudu smatrao kao uvredu.
Prosle sedmice je drugi novinar blizak Perezu, Eduardo Inda, objavio da je klauzula spustena na 120 miliona, izgleda da je Perezu dosadilo sve ovo i da mu je porucio da nece povecati platu na nivo Messia i Neymara i da ima otvorena vrata ako hoce ici osim u PSG ili Spanske klubove naravno.
Ovo sa Juventusom je ozbiljno i ja ovo vidim kao posljednji pritisak da Perez prihvati njegove uslove ili ce otici u Juventus. Ako Perez ima osiguranog drugog galaktikosa i ne prihvati ovu ucjenu, Sigurno je da ce Cristiano zavrsi u Juventusu ako se opet ne predomisli u zadnji trenutak. Ne vjerujem da ce ovo trajati citavo ljeto, mislim da ce se odluka donijeti brzo ako je Juventus u mogucnosti da financijski podnese transfer.
Znaci lik igra iskljucivo za pare iako ima 100 mil godisnje i kapa mu sa svih strana?
Ne bih rekao.
Ronaldo je najbolji fudbaler na svijetu. Vjerovatno najbolji ikada. I podsjeca me na Michaela Jordana kada je od Jerrya trazio povisicu vise kao priznanje nego novcanu dobit. Ronaldo je donio 3 lp zaredom Realu. Ne bi ih uzeli bez njega.
Ronaldo je pobjednik,patoloski kompetitivan i egomanijak. Ali uz to sve masina za golove i pare.
Veliku korist ce Juve imati od njega ako dodje.
Ne bih rekao.
Ronaldo je najbolji fudbaler na svijetu. Vjerovatno najbolji ikada. I podsjeca me na Michaela Jordana kada je od Jerrya trazio povisicu vise kao priznanje nego novcanu dobit. Ronaldo je donio 3 lp zaredom Realu. Ne bi ih uzeli bez njega.
Ronaldo je pobjednik,patoloski kompetitivan i egomanijak. Ali uz to sve masina za golove i pare.
Veliku korist ce Juve imati od njega ako dodje.
Cekaj, jel ovo sada znaci da su Sandro, Higuain I jos neko u izlogu? Evo Sandra dajte ovamo I eto dodatnih prihoda. 

R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Lično ne vjerujem u priču o milion plate gore-dolje. Ako želi da ide uvjeren sam da je to zbog motiva, Real je uzeo 3 LP zaredom, on uzeo Euro, 5 baluna, mislim da je stvar samo promjene, zasićenja, a nema 25 godina.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 04 jul 2018, 19:29, ukupno mijenjano 1 put.
#MaxOUT
#MaxOUT
Vise je pitanje ega nego para, ego zeli da bude najplaceniji
To samo on zna. Samo je nabasao na baš pogrešan klub da mu to priušti.

Sandro je enigma, nema naznaka novog ugovora, nije isključeno ništa.Rooney88 je napisao/la:Cekaj, jel ovo sada znaci da su Sandro, Higuain I jos neko u izlogu? Evo Sandra dajte ovamo I eto dodatnih prihoda.
#MaxOUT
#MaxOUT
Pa taman eto, vama treba lova za CRa a nama beka igraju picka, retard I stoper. Juve bi pristao prodati za 50-60 milki vjerovatno? Posto vidim pise se kako ce United toliko ponuditi.Pogba je napisao/la:To samo on zna. Samo je nabasao na baš pogrešan klub da mu to priušti.
Sandro je enigma, nema naznaka novog ugovora, nije isključeno ništa.Rooney88 je napisao/la:Cekaj, jel ovo sada znaci da su Sandro, Higuain I jos neko u izlogu? Evo Sandra dajte ovamo I eto dodatnih prihoda.
R.I.P
MIRZA RASCIC
MIRZA RASCIC
Ovo sto sam napisao je direktno od momka kojeg Cristiano naziva bratom, sa kojim slavi titule na terenu poslije utakmice i kojeg Crisitano i Mendes koriste da na TV-u iznosi informacije koje oni zele, dakle direktan izvor je Cristiano, najblize okruzenje i MendesPogba je napisao/la:To samo on zna. Samo je nabasao na baš pogrešan klub da mu to priušti.
Jel picka debeli?Rooney88 je napisao/la:Pa taman eto, vama treba lova za CRa a nama beka igraju picka, retard I stoper. Juve bi pristao prodati za 50-60 milki vjerovatno? Posto vidim pise se kako ce United toliko ponuditi.Pogba je napisao/la:To samo on zna. Samo je nabasao na baš pogrešan klub da mu to priušti.

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Zamisli u klub dolazi Ronaldo a ti ga napustas?Rooney88 je napisao/la:Pa taman eto, vama treba lova za CRa a nama beka igraju picka, retard I stoper. Juve bi pristao prodati za 50-60 milki vjerovatno? Posto vidim pise se kako ce United toliko ponuditi.Pogba je napisao/la:To samo on zna. Samo je nabasao na baš pogrešan klub da mu to priušti.
Max Allegri
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.