Recimo da se pozivao na "Invicibles", i Arsenal je nekad bio velik'.
Živ nam bio 100 godina, Musemiću mlađi!

Nemaju uopste toliko.. imaju problem ali dosta njih ima dvojno drzavljanstvo. Sad bi im recimo Hare dobro dosaoDenchiNL je napisao/la:ima li spomena onog Dujakovića krupinog?
istekao mu je ugovor a nije produžio koliko znam?
jedino bi on mogao uletit ko taj nakav kreativni
usput Zrinjski ima 13 stranaca u ekipi, ne djeluju mi zabrinuti uopšte
ako brojimo te sa dvojnim haman i nemaju naših igrača nikakoMortemHz je napisao/la:Nemaju uopste toliko.. imaju problem ali dosta njih ima dvojno drzavljanstvo. Sad bi im recimo Hare dobro dosaoDenchiNL je napisao/la:ima li spomena onog Dujakovića krupinog?
usput Zrinjski ima 13 stranaca u ekipi, ne djeluju mi zabrinuti uopšte
Cisti se to vec, mislim da imaju sad 7 ali nisam 100% siguran, uglavnom ne bi trebao biti veliki problem a i doveli su sve Bosance osim jednog sad u prijelaznom rokuDenchiNL je napisao/la:ako brojimo te sa dvojnim haman i nemaju naših igrača nikakoMortemHz je napisao/la:Nemaju uopste toliko.. imaju problem ali dosta njih ima dvojno drzavljanstvo. Sad bi im recimo Hare dobro dosaoDenchiNL je napisao/la:ima li spomena onog Dujakovića krupinog?
usput Zrinjski ima 13 stranaca u ekipi, ne djeluju mi zabrinuti uopšte![]()
![]()
![]()
eto ti broji sam i 10 je puno jbg
https://www.transfermarkt.com/hsk-zrinj ... erein/6808
Covjek koji je i kao igrac i kao trener uzeo titule sa Sarajevom eto nije legenda?bordopoeta je napisao/la:E, jbg, ako ti je on legenda, onda ne znem stvarno!StariGrad071 je napisao/la:Sretan rodjendan veliki sefe, najveca ziva legendo! Titula ce ti biti najbolji poklon!
On voli Sarajvo, pravi je Hordas, Husref Musemic jedan je od nas!!! Ziv i zdrav nam bio dugo!
hajd fino, još onoj dvojici ako se može rješiti bilo bi extra...Zukanovic je napisao/la: Crepulja ima nas pasos rekli mi danas iz kluba.
Crepulja je taj kreativniDenchiNL je napisao/la:ima li spomena onog Dujakovića krupinog?
usput Zrinjski ima 13 stranaca(da, pola tima) u ekipi, ne djeluju mi zabrinuti uopšte
kreativniji Radovac od njega etbihuzur je napisao/la:Crepulja je taj kreativniDenchiNL je napisao/la:ima li spomena onog Dujakovića krupinog?
usput Zrinjski ima 13 stranaca(da, pola tima) u ekipi, ne djeluju mi zabrinuti uopšte
- istek ugovora
- istek ugovora
- istek ugovoratrebali su ga ponudit krupi u zamjenu za nekog, kad bi već da ide, ko sa anđušićemZukanovic je napisao/la:Heric nije jos otisao zvanicno.
Trenutno korisnika/ca: Burberry46, nedimmmm1337, teamnorth1989, vrlodobar i 46 gostiju.