Juventus FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma

Koga mislite da ćemo dobiti u 1/4 finalu?

Anketa je završila: 15 mar 2019, 07:26.

Barcelona
3
12%
Tottenham
2
8%
Porto
7
28%
Ajax
4
16%
United
5
20%
City
0
Nema glasova.
Liverpool
4
16%

Ukupno glasova: 25

Mozambik
Kontakt:

Re: Juventus FC

Post Postao/la Mozambik » 05 jul 2018, 00:38

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 05 jul 2018, 00:39

Kao da nisu naucili na Higuainu i haman 100m a momak tad imao 29g, vec sad rade isti stvar - jos stariji cr i vise para. Uz to ne moze vise na krilo a realno slabiji je na napadacu i onda mu neko mora pomoci tj. mora igrati i drugi napadac. Itd.
Pozitivno je marketing i sl. Za te superstare vrijedi da prodaju dresove i eto kako ce se dio love skupiti..
PS. Plata od 30m neto. :rol:
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 05 jul 2018, 00:44

di marzio veli da nema čak ni pregovora nego je to samo još ideja u slučaju da real pristane i da mu odbiju dati platu koju traži (a o tome zasad nema vijesti, sigurno da ga neće lako i bez borbe pustiti iz kluba), ali neki forumaši ovdje bolju znaju, čak je po nekim i na ljekarski otišao :mrgreen:

pa ja bih prvi volio da igrač poput messija ili ronalda dođu u italiju, pa nebitno koji klub jer bi liga procvjetala što bi za posljedicu imalo i rast drugih klubova, ali baš djeluje nerealno i nemoguće.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 05 jul 2018, 00:47

Maloprije se zavrsio sastanak Mendesa i Florentina, ovaj momak koji ima direktne izvore kaze da je Real trazio da donese ponudu i da je jedini uslov koji je Real postavio da se fino oprosti, tako kazu

Kompromis
Kontakt:

Post Postao/la Kompromis » 05 jul 2018, 00:50

Rope to je od sinoc informacija.... danasnjr ingormacije su da je juventus poslao ponudu koju ce prihvatiti perez ako rona i mendes podnesu zahtijev za transfer... 88mil funti... dzentlmenski sa perine strane... u suprotnom normalno odbija i daje roni novi i bogatiji ugovor...

Hajde mendes trazi transfer veceras da se odmah sve zavrsi... marotta nece zaspati veceras.... cekat ce ishod sastanka...

Mozambik
Kontakt:

Post Postao/la Mozambik » 05 jul 2018, 00:53

Kazu da nema zvanicno jos nikakve ponude, informacija je da ako ponuda dodje da ce je Real prihvatiti

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 05 jul 2018, 00:53

Eventualnim dolaskom Ronalda, vise bi profitirala liga nego sam Juventus. Seria A je postala totalno neznimljiva (u poredjenju sa onim sta je prije bila). Dolaskom takve zvijezde, mnoge stvari bi se pokrenule na pozitivno. Sama liga bi dobila veci znacaj i vecu pozornost.
Sa druge strane, Ronaldo je ispusena mustikla, koja je to sto jeste jer igra u super jakoj ekipi, koja je cijela njemu podredjena.
Juventus je sistem, a ne znam koliko je bas Ronaldo igrac za sistema. A sve je stariji i stariji...
U svakom slucaju, bilo bi zanimljivo vidjeti da se ovo ostvari.

jelle
Kontakt:

Post Postao/la jelle » 05 jul 2018, 00:55

muhamedhulk je napisao/la:Kao da nisu naucili na Higuainu i haman 100m a momak tad imao 29g, vec sad rade isti stvar - jos stariji cr i vise para. Uz to ne moze vise na krilo a realno slabiji je na napadacu i onda mu neko mora pomoci tj. mora igrati i drugi napadac. Itd.
Pozitivno je marketing i sl. Za te superstare vrijedi da prodaju dresove i eto kako ce se dio love skupiti..
PS. Plata od 30m neto. :rol:
Jbt svi se brinu za finansije Juventsa....jest eto propali smo zbog Higuaina...odradio je 2 sezone ...sad ce ga prodat za 60 + mil.....a i ovakav Ronaldo je top 5 na svijetu bez dileme...a pomagat ce mu Dybala ne sikiraj se ..

I kosto rece neko ...ne rade u Juventusu kinezi nego ozbiljni ljudi koji su ovaj Klub doveli na ove grane da se dovode igraci tipa Ronaldo
Zadnja izmjena: jelle, dana/u 05 jul 2018, 00:57, ukupno mijenjano 1 put.

rope11
Kontakt:

Post Postao/la rope11 » 05 jul 2018, 00:57

pa čekaj kompromisu, evo vijest otprije cca pola sata :think:

i još piše da real tek treba prihvatiti ponudu, ali s obzirom da im trenutno ni neymar ni mbape nisu dostupni, čisto sumnjam da će tek tako pustiti ronalda bez da ga pokušaju nagovoriti da ostane jer bi za njih to bio popriličan problem.
Di Marzio says to make it clear: there are still no negotiations between Juventus and Real Madrid over Cristiano Ronaldo

a ni debeli izgleda neće da ide, ko mu je ovo već demantovao, valjda brat :mrgreen:
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.

FORZA MILAN !

Kompromis
Kontakt:

Post Postao/la Kompromis » 05 jul 2018, 01:01

Ronaldo nije top 5, on je top 2 (ispred neymara, a debelo ispred ostalih)... cak mislim da ce opet uzeti zlatnu loptu.... iako je objektivno slabiji igrač od messija... no nebitno... takav igrac ima i mora imati mjesta.... bez obzira na godine jer ce on i sa 37 biti odlican napadac....

Rope
Objavili su svi (cak i najpouzdaniji medij na svijetu bbc) da je poslata ponuda koju real razmatra... nece ni biti pregovora buduci da su agreszi i ostali objavili da ako mendes donese zahtjev za transfer pero prihvata tu ponudu... iz poštovanja prema roni... no isto tako pose i da ce mendesu prezentovati novu i bogatiju ponudu za roninu platu...

Za debelog ce to ici lako... zaprijete mu klupom, ionako ga allegri ne mirise, i ubrzo on prihvata chelsea... a tamo ga uz to cekaju i suske vece nego u juventusu... kao i burazera mu... a također i covjek koji ga je nacinio gol masinom...

Kompromis
Kontakt:

Post Postao/la Kompromis » 05 jul 2018, 01:11

Portugalska nacionalna televizija objavila da je gotov transfer... tj da je mendes podnio zahtjev za transfer a pero prihvatio 88mil funti...

Mada mislim da jos nije gotov sastanak jer su samo oni objavili...

slika

Marvin
Kontakt:

Post Postao/la Marvin » 05 jul 2018, 01:14

Evander je napisao/la: Juventus je sistem, a ne znam koliko je bas Ronaldo igrac za sistema. A sve je stariji i stariji...
Juventus je bio sistem. Dok je tu bila odbrana koja je funkcionisala na principu telepatije a ostatak ekipe im pomagao. Prosle sezone nije bilo ni toga,Juventus je igrao odvratan fudbal bez s od sistema. Svaku utakmicu druga postava i formacija.
A i dok je bilo sistema napadacki dio je bio prepusten sam sebi tj indivudualni kvalitet,o tome se trubilo sve dok to i sam trener nije potvrdio.
Dolazak takvog individualca je blagoslov.
Stariji jeste al i o tome sve znamo,fizicki je medju najspremnijim atletama na svijetu. Bez problema ima jos par god da bude Ronaldo a poslije toga ce biti samo vrhunski. :mrgreen:

jelle
Kontakt:

Post Postao/la jelle » 05 jul 2018, 01:17

Neka njega u Juventusu....nismo ni svjesni koliko ovo znaci na samom brendiranju kluba......ogromno je...

BosnaSTL
Kontakt:

Post Postao/la BosnaSTL » 05 jul 2018, 01:20

Jel to spekulacija ili gotova stvar ja na netu nemogu da nadjem!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 05 jul 2018, 01:21

Ovo da mi je neko pricao rekao bih mu da je lud :urnebes:

Kompromis
Kontakt:

Post Postao/la Kompromis » 05 jul 2018, 01:21

Apsolutno mu podrediti igru i staviti ga na spica ili gdje zeli... ako donese dugo zeljenu lp nikog nece biti briga koliko je kostao, osim marottu jer mu valja peglati knjige...
Kakav sistem... jest allegri malo specifican trener jer voli teamwork ali ronaldu se izlazi u susret... jer je ovo vjerojatno po svemu (renomeu, cijeni i kvaliteti) najznacniji transfer juventusa u historiji.... a kome ces podrediti ako ne njemu...

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 05 jul 2018, 01:24

Kako li će reagirati kad mu Max kaže da mora igrati odbranu :think:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Kompromis
Kontakt:

Post Postao/la Kompromis » 05 jul 2018, 01:27

Na kraju kad rona izadje u medije i kaze da su samo zeljeli novi ugovor sa realom i da je sve bila igra za medije :lol: ... ja msm da bi marotta licno koknuo mendesa ali bi mu prvo nabio nogom cancela....

Spica bi bila, iako ne bas pozeljna...

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 05 jul 2018, 01:31

harden je napisao/la:Kako li će reagirati kad mu Max kaže da mora igrati odbranu :think:
Nece igrati prvih 10 utakmica dok ne nauci sistem i ne prihvati igrati odbranu :mrgreen:

Marvin
Kontakt:

Post Postao/la Marvin » 05 jul 2018, 01:57

Kompromis je napisao/la:Apsolutno mu podrediti igru i staviti ga na spica ili gdje zeli... ako donese dugo zeljenu lp nikog nece biti briga koliko je kostao, osim marottu jer mu valja peglati knjige...
Kakav sistem... jest allegri malo specifican trener jer voli teamwork ali ronaldu se izlazi u susret... jer je ovo vjerojatno po svemu (renomeu, cijeni i kvaliteti) najznacniji transfer juventusa u historiji.... a kome ces podrediti ako ne njemu...
Ma ne mora mu se nista ni podredjivati. Eto zamisli da je tu i stavi ga lijevo umjesto Maria ili u spic umjesto debelog u klasicnu situaciju u kojoj se vise puta nadju i useru ili nista ne naprave i uporedi reakciju,brzinu,sut,dribling itd. Pa nebo i zemlja.
Jedan od glavnih razloga zasto mi je generalno bolji od Mesija je taj sto ima kvalitete koje ne zahtijevaju sistem da bi se pokazale. On je kidao u Unitedu,Realu,repki a kidat ce i kod nas. Naravno niko ne igra sam i sto je bolja ekipa i ti si a mi bar ofanzivno imamo pojedinaca da mu olaksaju posao visestruko a i on njima.

Zaključano

Natrag na “Juventus FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.