Hajduk Split
Re: Hajduk Split
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLLLLLLL!!!!!!!!!!!!!!
koji kraj, u 96.minuti!!!!!!!!!!
Vukušić!!!!!!!!!!111
koji kraj, u 96.minuti!!!!!!!!!!
Vukušić!!!!!!!!!!111
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
VUKUŠIĆ !!!!!!!!!!!!!!!!!1111
SKAKAO SAM DO PLAFONA !!!!!!! CARRRRRRRRRRRRRRR !!!!!!
SKAKAO SAM DO PLAFONA !!!!!!! CARRRRRRRRRRRRRRR !!!!!!
...što je više lome to je volim jače...
- sarajlija89
- Kontakt:
Joj odusevljena....
Cestitke za ovu mladu ekipu hajduka,ostavili su srce na terenu i dosli do zasluzene pobjede....
iako ne volilim hajduk pretjerano(dinamo je dinamo
)...veceras su ovi mladi momci zasluzili pobjedu borbom i zalaganjem na terenu...svaka cast
Cestitke za ovu mladu ekipu hajduka,ostavili su srce na terenu i dosli do zasluzene pobjede....
iako ne volilim hajduk pretjerano(dinamo je dinamo
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
MA I DINAMO I HAJDUK - SVI KO JEDAN !!!!!!
SRCE MI JE STALO KAD JE VUKUŠIĆ ONAJ ZICER PROMAŠIO, PA ONI UDARCI IBRIČIĆA......
.. ALI SVE SE VRATILO !!!!!!!!!!!!! VUKUŠIĆĆĆĆ ZVJER
SRCE MI JE STALO KAD JE VUKUŠIĆ ONAJ ZICER PROMAŠIO, PA ONI UDARCI IBRIČIĆA......
.. ALI SVE SE VRATILO !!!!!!!!!!!!! VUKUŠIĆĆĆĆ ZVJER
- KB-TM87
- Kontakt:
Čestitke od srca iz Sarajeva ! 
Željezničar - kult glavnog grada
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
I nostri cuori non finiranno mai di battere - Forza Lazio!
sjajna velika pobjeda hajduka , ali sve pohvale torcidi fenomenalna atmosfera i vidi se da cijela dalmacija zivi za hajduk . torca napravila kljucnu stvar sa onom dimnom zavjesom u tim trenutcima je hajduk rapidno padao ostali su bez snage i daha i zaista im je trebao onaj prekid da koliko toliko povrate bar malo snage jer su bili ugozeni da bi mogli izgubiti utakmicu i kad su vec u hajduku bili zadovoljni nerjesenim , ludiloooooooooooo
iskrene cestitke i sve najbolje u nastavku i euro lige i hnl
iskrene cestitke i sve najbolje u nastavku i euro lige i hnl
Kobi reko cudo dase desi
Bravo za Hajduk
Bravo za Hajduk
Vukusicu brate moj, svaka ti dala, izvini za sve sto sam ti opsovao tokom meca za one promasaje

ne mogu vjerovat, al fakat ne mogu. Koja drama. Još samo da je Mladen Delić prenosio.
Nema više vremena, nema više, 94:57, 94:58, VUKUŠIĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆ I GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLL!!!!!!!!!!!
nema kraja veselju... FANTASTIČNO, FANTASTIČNO!!!!!!
Nema više vremena, nema više, 94:57, 94:58, VUKUŠIĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆĆ I GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOLLLLLL!!!!!!!!!!!
"Stvarna veličina kluba ne mjeri se trenutnim rezultatima, trofejima ili novcem, nego time koliko ga ljudi doživljava kao svoj – kao nešto bitno u svojim životima"
- sarajlija89
- Kontakt:
ma nisi ti gledo na obnu prenos...da vidis vugdalica..i Mladen Delic bi mu pozavidio...dubrava je napisao/la:ne mogu vjerovat, al fakat ne mogu. Koja drama. Još samo da je Mladen Delić prenosio.
Nije on dobar zivota mi
"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
Jooj drane, u zadnjoj sekundi gol za ogromna 3 boda. Skakao sam k'o malo dijete.
Utakmica i nije bila baš nešto...
100% sportski i krajnje opušten potpis
- Grbavica moj zivot
- Kontakt:
najezio sam se,sto kaze rino skako sam od srece ovo sam dozivio kao da je moj zeljo zabio go svaka cast majstori sa marijana
svoj ti pos'o !
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
I ja sam isto, svaka im cast!RiNo je napisao/la:Jooj drane, u zadnjoj sekundi gol za ogromna 3 boda. Skakao sam k'o malo dijete.
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster
[youtube][/youtube]
- Barney Stinson
- Kontakt:
ŽIVIMO HAJDUK
19 - ђ - 11
HKK Široki - Sportski ponos Hercegovine
Protiv Zenita u gostima treba igrati formaciju 10-0-0, a Špaco je majstor za bunkere.
Eventualno nadigravanje sa Zenitom moglo bi rezultirati sa 5-6 komada u mreži.
Sjedio sam sa drustvom kod jarana,malo po pivama i pratili mec... kad je Vukusic dao gol,skakali smo od srece,jos smo prosuli sve pivedefender je napisao/la:[youtube][/youtube]
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
hm, da, moglo bi zavrsiti tako nekako...jacky09 je napisao/la:Protiv Zenita u gostima treba igrati formaciju 10-0-0, a Špaco je majstor za bunkere.
ali, mislim da bi bilo bolje da igramo otvoreno..zašto??! ako kojom igrom slucajnosti izvucemo bod, nekakvom fantasticnom srecom, vjerujem da bi nas tukli na Poljudu onda..a ovako, oni nas dobiju sa 3-4 razlike, imaju vec 9 bodova i dva tjedna kasnije oni dodu rastereceni i turisticki u split, a mi po bodove..
ili, ko sto bi se reklo u Bosni, mi sa Zenitom imamo 3 za 3
- Barney Stinson
- Kontakt:
Slažem se sa Dubravom... Sigurno ako nas pobjede tamo a hoće 99% na Poljud dolaze vjerovatno sa slabijim sastavom tako da tko zna... Ali pustite ljudi kombinacije feštajte...
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
19 - ђ - 11
To si trebao i Vahi reci,prije tekme protiv Paoka,makar bi bod odnijeli.jacky09 je napisao/la:Protiv Zenita u gostima treba igrati formaciju 10-0-0, a Špaco je majstor za bunkere.
Ovako sipak.
P.S Uostalom taj isti Zenit je igrao protiv Unire-e kao i Hajduk,pa provjeri ko je imao bolji ucinak.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.