PERO1234 je napisao/la:Dosada sam napadao Šilića ali ovdje je Zloma ispao veliko gov..Dva dana prije prijave igrača za Europu potpisuje pa mu spašavajte karijeru opet poslije. Nabijem ga....
Jos odigro sinoc za nas...
PERO1234 je napisao/la:Dosada sam napadao Šilića ali ovdje je Zloma ispao veliko gov..Dva dana prije prijave igrača za Europu potpisuje pa mu spašavajte karijeru opet poslije. Nabijem ga....
dovest će strašnog igračaEvolve je napisao/la:Aaaaaaaa sta je ovo.... Sto je jos gore, Zloma nas covijek, nije stranac... Vec imamo previse stranaca za prvih 11... Koga to mogu dovesti da IOLE valja? E bas me zanima..
Sto ti na svakom postu okacis zastavu BiHljutinar je napisao/la:dovest će strašnog igračaEvolve je napisao/la:Aaaaaaaa sta je ovo.... Sto je jos gore, Zloma nas covijek, nije stranac... Vec imamo previse stranaca za prvih 11... Koga to mogu dovesti da IOLE valja? E bas me zanima..
A da nije stranac?ljutinar je napisao/la:dovest će strašnog igračaEvolve je napisao/la:Aaaaaaaa sta je ovo.... Sto je jos gore, Zloma nas covijek, nije stranac... Vec imamo previse stranaca za prvih 11... Koga to mogu dovesti da IOLE valja? E bas me zanima..
Izgleda da je domaćipenke je napisao/la:Dolazi jedno provjereno ime. Izgleda da je stranac
Ne bi trebalo biti da je stranacpenke je napisao/la:Dolazi jedno provjereno ime. Izgleda da je stranac
Moze u pppenke je napisao/la:Ipak je domaci provjerio sam
Dobar igrac rang je Zlome
Pp?penke je napisao/la:Ipak je domaci provjerio sam
Mozda je i bolji. Tko znapenke je napisao/la:Ipak je domaci provjerio sam
Nista oni nisu napravili. Činjenica je da smo igrački slabiji 30% nego prosle sezone. Bralić, J. Ćorić, Lončar, Menalo, Baraban, Zlomislić i na kraju Sablić. Ni jedno pojačanje nisu doveli, samo prinove, niti će dovesti.penke je napisao/la:Ipak je domaci provjerio sam
Ja se nadam,al jedina je prava zamjenahlive je napisao/la:Mozda je i bolji. Tko znapenke je napisao/la:Ipak je domaci provjerio sam
Vidit cemo sve
Sarni ovdje ako ce vec ubrzo bit sluzbenopenke je napisao/la:Ja se nadam,al jedina je prava zamjenahlive je napisao/la:Mozda je i bolji. Tko znapenke je napisao/la:Ipak je domaci provjerio sam
Vidit cemo sve
P.s ne mogu svima odgovoriti na poruku P.P mi je zatrpan porukama,objavit ce sluzbena to brzo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.