kuknjavaFront page of MARCA:
Cristiano Ronaldo believes that the €100m price that Real Madrid put on him last Jan, was an invitation to leave.
"If I'm worth €100m, it means that they don't want me."
Sramota šta mu jadnom rade
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
kuknjavaFront page of MARCA:
Cristiano Ronaldo believes that the €100m price that Real Madrid put on him last Jan, was an invitation to leave.
Nezahvalnik obicni.Najgora sorta ljudi.BoixosNois1899 je napisao/la:kuknjavaFront page of MARCA:
Sramota šta mu jadnom rade
Dace 10 u Lptuzlak1987 je napisao/la:Kakav je ovaj Cristijan? Koje su mu prednosti? Jel moze preko 20 golova ove sezone?
Dybala, Douglas Costa, Ronaldo.Policeman je napisao/la:Nije jos ali mozes ti slobodno vec poceti navijati za Juventus
Addidas ce mi specijalni sreditsljivo je napisao/la:Crni dani za bandwagonere koji su malo i zavolili klub, prvo LeBron pa sad i Kiki. Jel de, sad Juve igra lijepo za oko?Mello je već prešo, vjerujem da je i dres kupio.
emir18 je napisao/la:Pero crko daBogda ako Cris ode,cigane nisi marke potrosio godinama na transfere,Ronaldo ti donosi enorman profit i ti fukaro neces da mu das bolji ugovor ,mogao je to rijesiti prije 2 godine,ovako odlazi 100%.
Klub nije stao iza njega kada je optuzen,a Benzemi supak lizali kad je imao skandale.
Messiu oni qrac ljubili kad je optuzen.
Pero siso odlazi ako Ronaldo ode ti si jedan jas
Prvo si nam Zizua otjerao( on je ovo vjerovatno i znao )
Sada ovo fuj kurvo profiterska.
sljivo je napisao/la:Ovdje jedini Kavaj navija za Real. Vjerovatno ga je pratio i prije 2009te.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.