Riknut ces od kakvog raka koliko si negativan.Pogba je napisao/la:Samo kada ga vidim u dresu.Gefufna je napisao/la:@Pogba, hejteru pesimisticni, javi se ckopi.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Riknut ces od kakvog raka koliko si negativan.Pogba je napisao/la:Samo kada ga vidim u dresu.Gefufna je napisao/la:@Pogba, hejteru pesimisticni, javi se ckopi.
Priznaj da vec 3 dana pripremas post od kilometar i po.Pogba je napisao/la:Moguce.
@pantelija jeYucca je napisao/la:Mig_Mig@
Jesi ti prvi ovo objavio za Ronalda kad se špekulisalo samo
Gefufna je napisao/la:@pantelija jeYucca je napisao/la:Mig_Mig@
Jesi ti prvi ovo objavio za Ronalda kad se špekulisalo samo
Sve je krenulo prvim postom na 5179 str.
De ukljuci svoj mozgic i procitaj opet postMig_Mig je napisao/la:Budi jasnji? Sta zelis reci? Mislis ovih sedam godina je cista sreca i svi ovi trofeji, igraci su plod srece? Prijatelju bojim se da je do tebe i da tvoj mozgic ne moze da svari neke stvari.Marvin je napisao/la:Ja ne znam da li je ikada postojala ludja i manje predvidiva uprava od nase.![]()
Ljudi bolan rade na dovodjenju Ronalda. Ni manje ni vise nego Ronalda. Dat ce 100 mil za njega i dat ce mu platu kakavu Real nije dao. A nemaju pare da to urade. A uradit ce izgleda hahahahahahaha kakvi likovi.
Imam osjecaj da oni nemaju pojma sta rade nego eto, posreci im se
Apsolutno najveci transfer ikada u Italiji. Ja bukvalno ne vjerujem kakva muda ovi nasi imaju i koji su to vukovi.IlCapitano je napisao/la: Ove pare se za Ronalda imaju. Za druge igrače ne.
Uticaj koji će on imati na sve oko kluba i na terenu je nemjerljiv. Najveći transfer ikada, vjerovatno u cijeloj Italiji kad u obzir uzmeš okolnosti.
E moj Amere znas mene i vjerovatnocu da radim taj danGefufna je napisao/la: Subota.
@dino, alene, hocemo li na docek?
Ma spominjalo se to i puno prije Tuttosporta, ali niko nije pridavao pažnju. Meni je čovjek na Juventuzu poslao PP 29.6. da je Ronaldo u pitanju kao veliko pojačanje (živi u Torinu i ima kao neke info), ali ni on se nije obazirao na to. Ista stvar kad su bili natpisi za Messija, Mbappea itd, niko normalan nije stvarno mislio da nešto ima.Kompromis je napisao/la:A sto je najtuznije najveci debili na svijetu i nanekredibilniji novinari iz Tuttosporta su prvi dali ekskluzivu... ne bi bio sekunde iznenadjen da im je agnelli licno dao informaciju da im malo ojaca rejting nakon godina i godina brukanja....
Taj dan je zavrsen prvi dio medicinskogMig_Mig je napisao/la:Ronaldo sletio u Torino i niko nista?
m a logicno... ja nisam vjerovao do prije 3 dana kad su poceli malo konkretniji insajderi da lupaju informacije.... do tada apsolutno mi smijesno bilo.... jbg super sto se desilo....IlCapitano je napisao/la:Ma spominjalo se to i puno prije Tuttosporta, ali niko nije pridavao pažnju. Meni je čovjek na Juventuzu poslao PP 29.6. da je Ronaldo u pitanju kao veliko pojačanje (živi u Torinu i ima kao neke info), ali ni on se nije obazirao na to. Ista stvar kad su bili natpisi za Messija, Mbappea itd, niko normalan nije stvarno mislio da nešto ima.Kompromis je napisao/la:A sto je najtuznije najveci debili na svijetu i nanekredibilniji novinari iz Tuttosporta su prvi dali ekskluzivu... ne bi bio sekunde iznenadjen da im je agnelli licno dao informaciju da im malo ojaca rejting nakon godina i godina brukanja....
[Di Marzio] Cristiano Ronaldo, Juventus is ready to close the deal
Vidi ocaakisarajevo92 je napisao/la:[Di Marzio] Cristiano Ronaldo, Juventus is ready to close the deal
Believe the hypeakisarajevo92 je napisao/la:[Di Marzio] Cristiano Ronaldo, Juventus is ready to close the deal
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.