Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- Ponos Torina
- Kontakt:
Re: Juventus FC
Juventus left-back Alex Sandro has agreed to join Manchester United in a deal worth £53m. (Manchester Evening News)
Steta
Steta
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kod nas nema volje, izgleda kao bek od 20 miliona. Tamo vjerovatno bude dobar ali u Juventusu vise nikakve svrhe, a dobre pare.
Radna subota, neplacena.Juve have communicated to all employees of the club to be free and available on Saturday 7th July. [RaiSport]

37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Eh Juventini sta da vam kazem,nadam se da Rona ostaje ali eto,
Ako dodje poslozite mu finu ekipicu,Khediru odma mijenati Pjanica upariti sa boljim Dm.
Otac ce da qara u Italiji

Ako dodje poslozite mu finu ekipicu,Khediru odma mijenati Pjanica upariti sa boljim Dm.
Otac ce da qara u Italiji

1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Kaže Marotta "Šefe gotovo je, dolazi Roki, 120 milki na šest rata u četiri godine"
Andrea "Pa sve ti ne j.e.b.e.m. što na rate, kad možemo odjednom platiti!?"
Marotta "Jbg ja to da se ne kvari tradicija"
Andrea "Pa sve ti ne j.e.b.e.m. što na rate, kad možemo odjednom platiti!?"
Marotta "Jbg ja to da se ne kvari tradicija"
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Vrijeme kad sam najvise pratio Juventus, ama svaku vijest. Toliko je skepticizma vladalo oko ovog i Del Nerija da su ljudi bili u soku. Pogotovo jos na to prva sezona kad je doveo nekakve Elie, Bonuccije, Motte, Quagliarelle i eto zvijezdu Krasica.
Uzeo klub u mozda najgorem trenutku u historiji, rezultatski. Par godina posle toka ide da zavrsava Ronalda u Juventus. Covjece, kapa do poda.

Uzeo klub u mozda najgorem trenutku u historiji, rezultatski. Par godina posle toka ide da zavrsava Ronalda u Juventus. Covjece, kapa do poda.

„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
-Ronaldo free kick success rate: 6.25%
-Pjanic free kick success rate: 14.47%
-Dybala free kick success rate: 21.05%

░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Vakat se i pripremat na "Zdravo raja, ja sam novi, navijac sam Juventusa jos od Del Piera, citao sam vas, ali se nisam prijavljivao. Pozzzz"
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
- BuffonGigi
- Kontakt:
Ovo je jedini nedostatak cijelog transfera. Cinjenica da niko pored njega nece smjeti uzeti loptu, iako je goli qrac od izvodjaca slobodnih udaraca. A imamo dvojicu medju top 5 na svijetu. Cak i Berna je bolji od Ronalda u tome.Pogba je napisao/la:-Ronaldo free kick success rate: 6.25%
-Dybala free kick success rate: 21.05%![]()
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Zabija covjek uredno 40 golova po sezoni, ima pravo na kredit oko slobodnihBuffonGigi je napisao/la:Ovo je jedini nedostatak cijelog transfera. Cinjenica da niko pored njega nece smjeti uzeti loptu, iako je goli qrac od izvodjaca slobodnih udaraca. A imamo dvojicu medju top 5 na svijetu. Cak i Berna je bolji od Ronalda u tome.Pogba je napisao/la:-Ronaldo free kick success rate: 6.25%
-Dybala free kick success rate: 21.05%![]()
Italia je napisao/la:Vakat se i pripremat na "Zdravo raja, ja sam novi, navijac sam Juventusa jos od Del Piera, citao sam vas, ali se nisam prijavljivao. Pozzzz"

Hajd progledat cemo im kroz prste ako navedu iz te generacije jos nekogItalia je napisao/la:Vakat se i pripremat na "Zdravo raja, ja sam novi, navijac sam Juventusa jos od Del Piera, citao sam vas, ali se nisam prijavljivao. Pozzzz"
Za uspjeh je potrebno raditi drugacije od drugih, a ne truditi se uraditi to bolje
Samo da ne bude patka u vezi CR7.Hajdeee Ronaaa
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
sami bi sebi skocili u stomak hehehee, onda bi ocekivali Kavanija i Pogbu najmanje 
i ovako ja jos nisam zaboravio na tog veznog

i ovako ja jos nisam zaboravio na tog veznog

crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Jutro juventini, da li ce ovo biti najbitniji petak u historiji kluba, dvije zadnje noci nocnu radim i refreshiram svaka dva minuta sportsport.ba i ostale sajtove nebi li vidio CR7 officcial move to Juventus vijest, nisam ovako uzbudjen bio jos od penala Jugovica a Bgm prodje 22 god od tada.....
Ako Roni dodje nista vise nije nemoguce,svi ce trcati da sa nama potpisu pa i za manju platu, sto neko rece daj jos Mesija Interu pa da se seria a vrati na mjesto koje zasluzuje kad je bilo polufinale champions league 3/4 talijani.
Sretno nam u nastavku dana, koliko predvidjate avatara na forumu sa likom CR7..
Ako Roni dodje nista vise nije nemoguce,svi ce trcati da sa nama potpisu pa i za manju platu, sto neko rece daj jos Mesija Interu pa da se seria a vrati na mjesto koje zasluzuje kad je bilo polufinale champions league 3/4 talijani.
Sretno nam u nastavku dana, koliko predvidjate avatara na forumu sa likom CR7..
FORMA JE TRENUTNA KLASA JE VJECNA.
SARAJEVO
JUVENTUS
SARAJEVO
JUVENTUS
MoRe li Lars Rickenfarenhajt je napisao/la: Hajd progledat cemo im kroz prste ako navedu iz te generacije jos nekog

® GONGASHI POWERHOUSE ®
Nemoze al moze PadovanoDerdiyok je napisao/la:MoRe li Lars Rickenfarenhajt je napisao/la: Hajd progledat cemo im kroz prste ako navedu iz te generacije jos nekog

Kad si ga vec spomenuo sta radi taj lik, jel kakva funkcija u Dortmundu..
FORMA JE TRENUTNA KLASA JE VJECNA.
SARAJEVO
JUVENTUS
SARAJEVO
JUVENTUS
Nemam pojma jer i ne navijam za BvB, nego kako sam čitao postove zapazih na citirani, te se tako sjetih te generacije( Zizou, Peruzzi, Ciro, Di Livio...) i utakmice sa Dortmundom. U tom finalu sam navijao za BvB zbog Riedlea, a naredno Juve - Real za Staru damuIsildur1 je napisao/la:
Nemoze al moze Padovano![]()
Kad si ga vec spomenuo sta radi taj lik, jel kakva funkcija u Dortmundu..

Sry na offu

® GONGASHI POWERHOUSE ®
Momci sta je ovo nigdje nikog, da niste otisli na Trg u Turinu i cekate 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.