Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid CF (oficijelna tema)
Ko da je Ronaldo nezamjenjiv, a i sve manje i manje igra.
TReba početi već kampanju za Viniciusa da je najboljji svih vremena, ništa labavo.
TReba početi već kampanju za Viniciusa da je najboljji svih vremena, ništa labavo.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Uozbilji se paša, od tih 6 lopti , 4 je dobio na guzove...frajer je raspad zadnje dvije sezone, igra samo jedno takmicenje LP i to od KO faze ,a sisa najvecu platu i još ucijenjuje svake godine itd itd. Ima toga još.emir18 je napisao/la:Simpatisem ja Real pasha od Zidana,al jednostavno nemogu da zamislim da Rona ode,da ode u MLS pa bi i podnio al u Juve ili bilo koji drugi klub neee..
Prodati igraca koji ima 6 zlatni lopti moze samo fudbalski degenerik.
Da skratimo izlaganje, ako ga proda, to ce biti ubjedljivo najbolji potez Pereza. Nadam se da ce se Perez opet sageti ciganu i popustiti
Da poslozio mu ekiou gdje igraju raspali Bale i Veliki Karim sa neostvarenim talentom Asensiom ,i opet je izvukao LPMElloo je napisao/la:Ma ronaldo zrtva sve je ovo bio perezov plan da ga otjera![]()
I Raul i Kasiljas su otisli u prsvo vrijeme sad ce i Ronaldo.Frajer prosle sezone bip dobar u jedva 10 utakmica.Nek se u seriji a stedi za lp
Messi se citavu sezonu setka pa niko i neposmili ovo da napise.
I Raul i Iker tesko da su sta imali ponuditi Realu kada su odlazili.
Rona itekako ima bar jos 2 vrhunske sezone koje su za obicne smrtnike samo nivo koji mogu sanjati da ce doseci.
Ti moze imati takvo misljenje i ja postujen brate.
Ali meni je Coro pao u ocima.
I da hoce li itko svoju karijeru zavrsiti u Madridu dok je coro tu msm da je to samo Zidaneu poslo za rukom
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Vrhunske sezone su one kad mozes na bar 20 utkamica bit faktor a ronaldo ne mozeemir18 je napisao/la:Da poslozio mu ekiou gdje igraju raspali Bale i Veliki Karim sa neostvarenim talentom Asensiom ,i opet je izvukao LPMElloo je napisao/la:Ma ronaldo zrtva sve je ovo bio perezov plan da ga otjera![]()
I Raul i Kasiljas su otisli u prsvo vrijeme sad ce i Ronaldo.Frajer prosle sezone bip dobar u jedva 10 utakmica.Nek se u seriji a stedi za lp
I Raul i Iker tesko da su sta imali ponudito Realu kada su odlazili.
Rona itekako ima bar jos 2 vrhunske sezone koje su za obicne smrtnike samo nivo koji mogu sanjati da ce doseci.
Vise su sudije imale udjela u ovoj lp od ronalda.Odigrao dobro protiv psg i juveta.Dalje ga nije bilo
Nema ni Messi ni jednu u zandnje 3 godine u LP pa uzova status kakav uziva,a prima 2 ipo puta vise od CR,evo ja tebe pitam da li je to realno?
To sto je odigrao lose prvi dio sezone je jer je citav tim bio u kurcu propuatio 5 tekmi itd itd.
Sa Hazardim i recimo Kaneom on bi iduce sezone **** mame.
Evo era Messia izmjenili se tu Henry,Etoo,Zlatan,Villa,Neymar,Suarez,
Sa kim je Ronaldo igrao Di Maria,Benzema,Higuain,Bale,Benzema smijesno i zalosno,pa ljudi nisu ni svjesni sta je on uradio u Madridu sa ovim panjevima,to sto je imao vezni red zadnje 4 sezone skidam kapu al gore je bio uparen sa inavlidima i to je **** fact.
To sto je odigrao lose prvi dio sezone je jer je citav tim bio u kurcu propuatio 5 tekmi itd itd.
Sa Hazardim i recimo Kaneom on bi iduce sezone **** mame.
Evo era Messia izmjenili se tu Henry,Etoo,Zlatan,Villa,Neymar,Suarez,
Sa kim je Ronaldo igrao Di Maria,Benzema,Higuain,Bale,Benzema smijesno i zalosno,pa ljudi nisu ni svjesni sta je on uradio u Madridu sa ovim panjevima,to sto je imao vezni red zadnje 4 sezone skidam kapu al gore je bio uparen sa inavlidima i to je **** fact.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
Da igra sva tri takmičenja, zabijao bi 100 golova po sezoni.let3 je napisao/la:Uozbilji se paša, od tih 6 lopti , 4 je dobio na guzove...frajer je raspad zadnje dvije sezone, igra samo jedno takmicenje LP i to od KO faze ,a sisa najvecu platu i još ucijenjuje svake godine itd itd. Ima toga još.emir18 je napisao/la:Simpatisem ja Real pasha od Zidana,al jednostavno nemogu da zamislim da Rona ode,da ode u MLS pa bi i podnio al u Juve ili bilo koji drugi klub neee..
Prodati igraca koji ima 6 zlatni lopti moze samo fudbalski degenerik.
Da skratimo izlaganje, ako ga proda, to ce biti ubjedljivo najbolji potez Pereza. Nadam se da ce se Perez opet sageti ciganu i popustiti
On i Suarez, 200 golova. Da su na nivou, naravno.
Jestel vi svjesni da napad ostaje na velskoj tarabi i karini ako Ronaldo ode ? Neymar, Mbappe i Kane su nedostupni, sanse da ih dovedes su realno u promilima. Okej Hazard je realna i vrlo moguca opcija al on ti nece donijet golove. Nikako ovo ne moze bit pozitivna stvar za Real, cak je i ovakav Ronaldo Bog fudbala za ova dva debila u napadu. Ne znam sta je Pero naumio al bez jednog od ove trojice gore pomenutih plus Hazard, Realu se smijesi jako losa sezona. Remont napada je potreban cak i da Ronaldo ostane, s njegovim odlaskom pred Perezom je fakticki nemoguca misija.
MElloo je napisao/la:Vrhunske sezone su one kad mozes na bar 20 utkamica bit faktor a ronaldo ne mozeemir18 je napisao/la:Da poslozio mu ekiou gdje igraju raspali Bale i Veliki Karim sa neostvarenim talentom Asensiom ,i opet je izvukao LPMElloo je napisao/la:Ma ronaldo zrtva sve je ovo bio perezov plan da ga otjera![]()
I Raul i Iker tesko da su sta imali ponudito Realu kada su odlazili.
Vise su sudije imale udjela u ovoj lp od ronalda.Odigrao dobro protiv psg i juveta.Dalje ga nije bilo
Samoprozvani "realni forumas".
Ja prvo vjerujem Julenu pa onda ostalima.o znam da ce on napraviti konkurentan tim.Sta ako Bejl bude imao sezonu kao zadnja 2 mjeseca sto je imao? Sta ako isko napokon dostavi tu seoznu kakvubocekujemo? Sta ako Asensio predje na sljedeci level kao sto oxekujemo?
Jebote ko da je Ronaldo dao 100 golova zadbju sezonu oa ne znas kako da to naodmjestis
Smirite se malo
Jebote ko da je Ronaldo dao 100 golova zadbju sezonu oa ne znas kako da to naodmjestis
Smirite se malo
Here we go, ale ale ale.
Najbolji igrac Svijeta nije nezamjeniv oj Boze...
Nadomjestit ce novi igrac a ne ovi koji su ostali. Napad nije bio previse pouzdan sa Ronaldom a kamoli ce biti sa Baleom i Benzemom naprijed. Ko da je to da zazmiris i nadomjestio si 40 golova, aha.
Neko ce doci naprijed sigurno. Gola je falilo cesto prosle sezone, falit ce sad pogotovo ako ti ostane Benzema kao igrac sa najvise gola u ekipi.
Neko ce doci naprijed sigurno. Gola je falilo cesto prosle sezone, falit ce sad pogotovo ako ti ostane Benzema kao igrac sa najvise gola u ekipi.
Nadomjestit ce novi igrac a ne ovi koji su ostali. Napad nije bio previse pouzdan sa Ronaldom a kamoli ce biti sa Baleom i Benzemom naprijed. Ko da je to da zazmiris i nadomjestio si 40 golova, aha.
Najbolji igrač svih vremena.
Ma sa Ronaldom odlazi pobjednocki mentalitet,on je ekipu dizao na jedan veci nivo,budemo vidjeli na sta ce licti kad on ode.
Dovedu li klauna Neymara ima da se ispovracam.
Dovedu li klauna Neymara ima da se ispovracam.
Ronalda ce nadoknaditi vise igraca a ne 1
Zasto imam osjecaj da ljudi misle da je Ronaldo igrac a svi ostali debili wtf
Jest bensema najgori igrac koji je zaigrao za real al malo postovanja prema ostalim igracima
Jest bensema najgori igrac koji je zaigrao za real al malo postovanja prema ostalim igracima
Hips don't lie.
Ako ces se pouzdat u Balea kao u neki faktor mozes odma otpisat sezonu. Hajd sto je po svemu losija verzija cak i ovog starog Ronalda, nego sto je lik sklon povredama ko malo ko. Odlaskom Ronalda Realu trebaju dvije zvijezde u napadu. Hazard je vrlo realna opcija i vjerujem da tu ne bi bilo problema i nekih transfer saga, al u tom slucaju ti druga zvijezda mora bit il Kane il Neymar il Mbappe. Eh sanse da nekog od njih dovedes su jako male, a cak i ako ih dovedes to ce bit tek na kraju prelaznog roka nakon jos jedne sapunice.
Ronaldo nije vise onakva masina ko sto je bio s 27 godina al i ovakav star je bolji od 95% napadaca na svijetu. O strahu koji izaziva kod protivnika da ne pricamo, lik je rijesio vise velikih utakmica nego sto su ih Kane i Icardi npr u zivotu odigrali i to zajedno. Jos ovo sve govorim kao neko kome Ronaldo jako cesto ide na ku.rac sa ovakvim sra.njima i egoizmom.
Ronaldo nije vise onakva masina ko sto je bio s 27 godina al i ovakav star je bolji od 95% napadaca na svijetu. O strahu koji izaziva kod protivnika da ne pricamo, lik je rijesio vise velikih utakmica nego sto su ih Kane i Icardi npr u zivotu odigrali i to zajedno. Jos ovo sve govorim kao neko kome Ronaldo jako cesto ide na ku.rac sa ovakvim sra.njima i egoizmom.
Koji vise igraca
Neymar lozer i klaun koji mora samarati igrace da mu daju penal da izvodi.
Nikad Real nece imati ovakvog igraca koji je 300% bio posvecen fudbalu ,koji ima mentalite apsolutnog pobjednika,ce vjerovatno zamjeniti za kokosku kojoj je glavni cilj kakav ce friz imati,koji ce kurvu pojebati,kada igra njegov klub biti negdje u pm i drkati qurac..
Takve valjda Pero voli..
Neymar lozer i klaun koji mora samarati igrace da mu daju penal da izvodi.
Nikad Real nece imati ovakvog igraca koji je 300% bio posvecen fudbalu ,koji ima mentalite apsolutnog pobjednika,ce vjerovatno zamjeniti za kokosku kojoj je glavni cilj kakav ce friz imati,koji ce kurvu pojebati,kada igra njegov klub biti negdje u pm i drkati qurac..
Takve valjda Pero voli..
O kakvom postovanju ti pričaš legendo? Odlazi jedina teska klasa u napadu. Ostale teske klase su u vezi i odbrani. Hoce li Modric i Kroos izmisliti golove?MElloo je napisao/la:Ronalda ce nadoknaditi vise igraca a ne 1
Jebote na temi imas jednog lika koji odlazak predstavlja kao katastrofu koja ce klub odvuci na dno i drugu stranu koja se boji da ce im ko reci da su navijaci Ronalda pa oni ko fol realni i odlazak predstavljaju kao ništa, odlazi Denis Cherysev.
Istina je negdje izmedju. Neces propasti ali neces nigdje ni dogurati ako ofanziva ostane na ovom. Jer na stranu kakav je Ronaldo igrac, nije stvar u tome. Pricamo o onima koji ostaju a po vokaciji su ofanzivci.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.