Fajic ima laksu povredu. Bio je na postedi. Ubrzo se prikljucuje ostalima.bihacusrcu1 je napisao/la:Bas ste dobra ekipa koja ima glavu i rep...samo pitanje sta je sa fajicem sto nije igrao danas
RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
Re: RSD Velež Mostar
Moramo biti samokritični ako želimo uspjeh slažem se da treba davati šansu omladinskoj školi ali ne treba pod svaku cijenu, Tipura i Rahimić su već dugo u prvom timu a još uvijek ne ulijevaju neku sigunost to smo vidjeli danas. Ali što se tiče prvog tima sve pohvale, ono drugo poluvrijeme je ipak trebalo ostaviti nekoliko iskusnijih igrača na terenu s obzirom da Željo ima dvije jake ekipe i s obzirom da će biti još pripremnih kada se mogu isprobati omladinci i probni igrači 
ne znam sta je lose bilo od rahimica osim onog izlijetanja prelose procjenjenog. Tipura je puno vise gresaka napravio. Izmedju dva zla, izabrao bi Rahimica jer je nase dijete i golman od kojeg nesto moze biti. Cak se i prodati. Ima ugovor na jos 4 godine. Golmana ko tipuru mozemo bilo gdje naci. Inace danas ocitana lekcija zelji u prvom poluvremenu. Nevezano za greske njihovog Osmankovica, puno vise prilika i lopta u nogama
-
drakensang
- Kontakt:
Ma treba djeci dat prilikj odmah, Mandzuka, Puce, Sarvan, Agovic, Benjamin nezz kako se preziva, sve 2000 godista, zasto cekat da ihxse ubacuje u ovskvim utskmicsma. Sto neko rece, Puce sa svojih 16 17 moze bit komotno treci spic iza Brandaa i Fajica. Super radi Ibro, super situacija u klubu, idemk naprijed konacno. Vjerovstno cemo i prve pare uzet od transfera Mujezinovica ako dodje do njega, sto je vrh.
@shaman i tipura je nase dijete, mozda je dns nesigurniji malo bio, ali sigurno posjeduje kvalitet.
@shaman i tipura je nase dijete, mozda je dns nesigurniji malo bio, ali sigurno posjeduje kvalitet.
Ibro Rahimic stvara nešto moćno, Ibro stvara Velež kojeg je volila čitava juga, onaj presing i napadačka igra, samo jako Ibro samo jako rođeni, vraćamo Nazad nas identitet!
Mostar u srcu, Velež do groba!!
Nema potrebe da koristis te otrcane skutorske,tuzlanske i zenicke nazive za Zelju. Ne mozemo se niti smo se ikad mogli sa njima ali bar zadrzati nas gradski gospodski manirEnigma je napisao/la:Halo bola opušteno prva tekma u prvom poluvremenu smo razmontirali selju u drugom Ibro po meni pametno izveo omladinca i ove što su na probi možda neko sjevne od njih ... Šta te pesimizam puca odmah
DOĐEM
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
To je to brato. Kada sam pisao da je samo potrebno strpljenje svi su se smijali. Sada to dolazi do izrazaja. Sredina sa Brandaom u spicu perfektno funkcionise,kratki pas i brzo oslobadjanje lopte. Ovo je Velez koji je je prije karao i koji ce karati u buducnosti. Jos kad se prikljuce Fajic i Cvijanovic koji nisu juce igrali pa i Vehabovic koji je juce drugo poluvrijeme pokazao da zna. Imamo strasnu ekipu i klupu. Nece nas nista zaustavit ove sezone. Ova ekipa komotno moze igrati i sada premijer ligu. Citam juce pisu neki treba dovest Brandaa i CosicaBabinho je napisao/la:Ibro Rahimic stvara nešto moćno, Ibro stvara Velež kojeg je volila čitava juga, onaj presing i napadačka igra, samo jako Ibro samo jako rođeni, vraćamo Nazad nas identitet!![]()
DOĐEM
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
SKOČIM
ZABIJEM
NUSMIR FAJIĆ <3
-
1922VFC1981
- Kontakt:
Kad uzmemo u obzir da smo prije 9dana poceli sa pripremama i da nam je ovo prva pripremna utakmica rezultat na poluvremenu a i na kraju je idealan.I kad bi rezultat stavili u stranu onaj presing,rastrcanost i zelja je ono sto zelimo gledat od njih,jos bez 2 pojacanja Fajica i Cvijanovica.Bravo ekipa
#musvdg
pozdrav drugovi
evo vam izvjestaj sa tekme i sretno u novoj sezoni!
Youtube: 1921tv
Facebook: 1921.ba
Instagram: 1921.ba
Facebook: 1921.ba
Instagram: 1921.ba
Mnogo smo jaki !
Ali ona parola iza gola me jučer malo zabrinula, mada se iskreno i slažem sa njom ali ovog puta ne u dijelu igrača nego onih drugih stvari koje su do sad trebale bit gotove a nije se ni počelo
Ali ona parola iza gola me jučer malo zabrinula, mada se iskreno i slažem sa njom ali ovog puta ne u dijelu igrača nego onih drugih stvari koje su do sad trebale bit gotove a nije se ni počelo
Da bas steta sto se nista ne desava na stadionu po pitanju radova, gdje zapelo?josipmusa je napisao/la:Mnogo smo jaki !
Radovi su najavljeni po zavesetku sezone ali i dalje nista.
Sta se ceka?
Sta se ceka?
Rezultat je trend, ideal je vječan!
Ja sam čuo da se čekalo da prođe ramazan ., bez zajebancije, čekalo se da prođe ramazan.
Ove godine ne vadim člansku dok ne vidim ikakav pomak s radovima, jedino sto s e uradilo za 2 mjeseca je rušenje onog rugla koji su mogla obavit 2 čovjeka za dan. Iskreno sam razočaran, valjda ne bude k+o u prošlim vremenima...
EDIT; čak ni stolice nisu postavljene
Ove godine ne vadim člansku dok ne vidim ikakav pomak s radovima, jedino sto s e uradilo za 2 mjeseca je rušenje onog rugla koji su mogla obavit 2 čovjeka za dan. Iskreno sam razočaran, valjda ne bude k+o u prošlim vremenima...
Posto pitas kad ce radovi, odmah da ti kazem da uskoro dolaze masine na stadion. Covjek blizak upravi je jucer na tekmi potvrdio.Alminjo99 je napisao/la:Radovi su najavljeni po zavesetku sezone ali i dalje nista.
Sta se ceka?
-
drakensang
- Kontakt:
Ja je takodjer necu izvadit sve dok Dusko Bajevic ne dodje i kaze dovest cu 3 pojacanja iz AEK-a. Stvarno nije uredu da igraju neki nasi juniori. A kad dovede, necu je opet izvadit jer onda nije Dzemal Hadziabdic fer, trrba dovest iz Swansea nekog? A tek kad Vahid Halilhodzic dovere stamenog stopera iz Nantesa, onds cu sacekat golmana iz Herthe po preporuci Envera Marica, da dam 20KM za yebenu clansku.josipmusa je napisao/la:Ja sam čuo da se čekalo da prođe ramazan ., bez zajebancije, čekalo se da prođe ramazan.
E toAlemC85 je napisao/la:Posto pitas kad ce radovi, odmah da ti kazem da uskoro dolaze masine na stadion. Covjek blizak upravi je jucer na tekmi potvrdio.Alminjo99 je napisao/la:Radovi su najavljeni po zavesetku sezone ali i dalje nista.
Sta se ceka?
Rezultat je trend, ideal je vječan!
Ne palamudi, pare za stadion su skupljane godinu dana i dok ne vidim gdje idu ne mrdam, a što se mene tiče nakon prošle sezone koja je žrtvovana sve je trebalo bit pri kraju. Nije ni SDA maslo za ramazana, možda se čeka predizborna kampanjadrakensang je napisao/la:Ja je takodjer necu izvadit sve dok Dusko Bajevic ne dodje i kaze dovest cu 3 pojacanja iz AEK-a. Stvarno nije uredu da igraju neki nasi juniori. A kad dovede, necu je opet izvadit jer onda nije Dzemal Hadziabdic fer, trrba dovest iz Swansea nekog? A tek kad Vahid Halilhodzic dovere stamenog stopera iz Nantesa, onds cu sacekat golmana iz Herthe po preporuci Envera Marica, da dam 20KM za yebenu clansku.josipmusa je napisao/la:Ja sam čuo da se čekalo da prođe ramazan ., bez zajebancije, čekalo se da prođe ramazan.
Uz to Alem nije bio na tekmi sto posto, tako da je i to rekla kazala
-
drakensang
- Kontakt:
Ne palamudi ni ti sa SDA, nemoj nasjedat na price susjeda, nije nijedna stranka vrcinska u Klubu, imas i SDPovaca, SDAovaca, SBBovaca i to je normalno, pravo covjeka je da bufe u stranci kojoj hoce, ali naglaseno je da politici u klubu mjesta nema. Druga stvar, zanima te sta je s radovima? Ibro Rahimic je 2 puta dnevnk na stadionu, otvoren za sva pitanja. Odes, pitas gdje je predsjednik, covjek ce te primit i mozes ga pitat sto nrma krova jos uvijek i sto nisu radovi poceli, i covjek ce ti dat papire, crno na bijelo, i objasnit sve. Ako te vec toliko sekira sto nema radova, pare sigurno nisu u vikendici u Tane u Kosoru ili u bijelom baru. Vjeruj mi da je ovo sto ovi ljudi rade borba s vjetrenjacama, onakvu dedaru ne bi pijani Goca iz Zalika nacrtao, a VIP ni Santa. Zato, mozes uputiti i mail, sve informacije ces dobit, ali prics o SDA maslu i slicnim gluposima ti ne pije vodu.
-
drakensang
- Kontakt:
ti kao pravi navijac, sto ne sumnjam da jesi, tvoja obaveza je kupit clansku kao sto je otici na posao. Klub je u pravim rukama, pozitivna prica smo u cijeloj drzavi, napredujemo nenormalno. Koga god da pitas u svijetu fudbala u BiH reci ce da je ovo u Velezu sto se radi nestvarno dobro. Srecom ostavili su nam u amanet bivsi celnici karine od dvije tribine i zato se ceka obezbjedjivanje svih uslova za pocetak rada. Ako se ne sjecas, ova uprava je puno uradila i do sad na stadionu, asfaltiranje, prilaz,parking, pomocni, trsva njkad bolja, ograde i VIP tribinu prosirili. Izvadi clansku ne budi go.vno 
Prvo pretpostavljaš da je svakom otići na stadion 2 minute, nije. Drugo, i da jeste, nisam ja ker da idem i letam oko stadiona i molim za informacije koje se pita svak' normalan, a s kojima klub treba izaći u javnost.
Za dedaru znam, ko je jednom stajao na stepenicama na ulazu zna da je beton izliven i.... to je to, beton je izliven, ali se neće samo riješiti. Jos je gora VIP jer niša planski nije urađđeno. Bila bi tragedija sad da se plasiramo, a nemamo uslove za PL. Što se tiče stranaka, znam šta govorim, o tome se neću raspravljati.
Izvadit ću dok budem dole, do tad će se to i početi raditi, ali treba se malo i podić sve skupa pa makar i na forumu, ali je forum itekako čitan i zna probuditi svijest
Za dedaru znam, ko je jednom stajao na stepenicama na ulazu zna da je beton izliven i.... to je to, beton je izliven, ali se neće samo riješiti. Jos je gora VIP jer niša planski nije urađđeno. Bila bi tragedija sad da se plasiramo, a nemamo uslove za PL. Što se tiče stranaka, znam šta govorim, o tome se neću raspravljati.
Izvadit ću dok budem dole, do tad će se to i početi raditi, ali treba se malo i podić sve skupa pa makar i na forumu, ali je forum itekako čitan i zna probuditi svijest
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.