problem je što opšte nisi realan....realnost je da je real ispao prosle sezone od lyona kojeg je bayern pregazio u kompletnom duelu a u prvom susretu ga ja čak pobijedio i sa igracem manje...a znamo kolike je muke lyon realu nanio.....spominjes zenit koji je bio prije 3 sezone a real i u tim sezonama poslije se nije pomakao...prosle sezone nije osvojio cak ni jednu titulu...e kad vam se spomenu bayernove domace titule onda spominjete bundesliga losa iako znamo da bundesliga pravi stalne pomake na uefinoj ranglisti i da je prosle sezone od svih liga skupila najvise bodova...po meni je sramota reala i cesto ispadanje u kupu kralja pa tu se vecinom ispada protiv nizerazrednih protivnika...a sad ovo o finku, fink je bio u sastavu koji je 2001 godine osvojio ligu prvaka, nije bio u sastavu u finalu al vrlo cesto je bio bitan faktor u defanzivnom dijelu bayernovog veznog reda
što se tiče ovog dal je grijeh il nije posjetit stranicu bayerna posjetim i ja stranice drugih klubova al nešto ne vidim razlog da tamo provociram i dajem neke smiješne komentare, jer svi koji navijaju za bayern nemaju kome pozavidjet kad je bayern dovoljno veliki gigant.....a ovde cesto dolaze samo oni koji žele da izraze zavist i mrznju prema bayernu...al ak nekom toliko zavide onda vjerovatno i vrijedi
koliko ta zavist ide sjećam se samo po tome kakve su komentare neki ovde davali uoci polufinala bayern-lyon, kad im je pala zadnja nada da ce manchester izbacit bayern onda su polagali nade u lyon i tvrdili kako je ta ekipa veca od bayerna kako je lisandro lopez veliki igrac jer je bio sjajan portugalskoj ligi i slicne nebuloze...na kraju i ti kriticari dobili po usima jer su im stavovi potopljeni sjajnom igrom bayerna, a veliki lisandro se ni vidio nije u te dvije utakmice.....upsss....da vidio se...onaj sjajni pad nakon faula riberyja....i ta sezona prodje a prema bayernu se zavist nastavlja i nove nebuloze se ovde čitaju...al ipak je zabavno gledat kako ljudi sebe ubjedjuju da je bayern slab i mali klub