NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Pošalji i meni netko ...
Ja umrijet ću. Brijeg se neće maći, ta plava skamenjena vječnost. (A.B.ŠIMIĆ)
Matić, Begonja, Kvesić, Bagarić, svi oni mogu ići kad im se bude išlo. Bez odštete. Bravo upravo.
...
Možda neki od nabrojani i mogu otići ali ni slučajno bez odštete.Orjuna je napisao/la:Matić, Begonja, Kvesić, Bagarić, svi oni mogu ići kad im se bude išlo. Bez odštete. Bravo upravo.
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .
Mario Babic dolazi, igrao u Belgiji zadnju sezonu!
nekada veliki talent, nisam odavno čuo ništa o njemušampioni je napisao/la:Mario Babic dolazi, igrao u Belgiji zadnju sezonu!
audere est facere!
To je to provjereno ime ili?
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Jeste. Najbolji igrac Istre pa dobar u rudar Velenju i otisao u Belgiju. Na koju foru stize ovdje ne znam ali za BIH prilike odlican igrac,kompletan veznjakAndroid je napisao/la:To je to provjereno ime ili?
Samo jedno ime
može li se prikucat na naše papire?penke je napisao/la:Jeste. Najbolji igrac Istre pa dobar u rudar Velenju i otisao u Belgiju. Na koju foru stize ovdje ne znam ali za BIH prilike odlican igrac,kompletan veznjakAndroid je napisao/la:To je to provjereno ime ili?
audere est facere!
Daspursman je napisao/la:može li se prikucat na naše papire?penke je napisao/la:Jeste. Najbolji igrac Istre pa dobar u rudar Velenju i otisao u Belgiju. Na koju foru stize ovdje ne znam ali za BIH prilike odlican igrac,kompletan veznjakAndroid je napisao/la:To je to provjereno ime ili?
Samo jedno ime
Moze na Vranicuspursman je napisao/la:može li se prikucat na naše papire?penke je napisao/la:Jeste. Najbolji igrac Istre pa dobar u rudar Velenju i otisao u Belgiju. Na koju foru stize ovdje ne znam ali za BIH prilike odlican igrac,kompletan veznjakAndroid je napisao/la:To je to provjereno ime ili?
HRHB
HRHB
Doktorespursman je napisao/la: može li se prikucat na naše papire?
Sve moze na Vraniću
SAMO ŠIROKI!
-
SCOUTZADAR98
- Kontakt:
Begonji je produžena posudba?
Ne, Begonja ima ugovor na 2 godine sa Širokim...SCOUTZADAR98 je napisao/la:Begonji je produžena posudba?
104-77 , da je malo nije malo , da je puno pa puno je , da je previše pa i nije previše .
-
SCOUTZADAR98
- Kontakt:
Hvalakksiroki je napisao/la:Ne, Begonja ima ugovor na 2 godine sa Širokim...SCOUTZADAR98 je napisao/la:Begonji je produžena posudba?
Jao kad ovi novinarcici napisu saznajemo a pokupili vijest sa ove teme....
Zato nebi trebalo takve stvari objavljivati dok ne bude službeno ali očito pojedinci misle da su veći insajderi ako prvi objave.
Kad bi barem netko nas dobio moderatora,da mozemo brisat stvari. Ono veliki novinari,a 99% informacija o NKSB pokupe odavde
SAMO ŠIROKI!
Po ovome što se na YT može vidjeti o njemu ne čini se kao loše rješenje.Dobar udarac,prekide dobro izvodi,ima potez i dribling...a svaki igrač kad ga pogledaš na YT rekao bi čovjek evo ga novi Messi,a kad dođe obična qarina 
Igraj Široki ti si najbolji!
- Evolve
- Kontakt:
Daj linkaj taj video96BadBoy je napisao/la:Po ovome što se na YT može vidjeti o njemu ne čini se kao loše rješenje.Dobar udarac,prekide dobro izvodi,ima potez i dribling...a svaki igrač kad ga pogledaš na YT rekao bi čovjek evo ga novi Messi,a kad dođe obična qarina
Edit: Nasao sam
Zadnja izmjena: Evolve, dana/u 06 jul 2018, 14:19, ukupno mijenjano 1 put.
NK Široki Brijeg
Nema u BiH ni n od novinarasince1948 je napisao/la:![]()
Kad bi barem netko nas dobio moderatora,da mozemo brisat stvari. Ono veliki novinari,a 99% informacija o NKSB pokupe odavde
HRHB
HRHB