Ko ni vi nikoga iz velike petorkerio_Ferdy88 je napisao/la:Opet Fultza ne date
Al kazem jer se taj paket fakat spominjao, a sad su solidno nadomjestili eventualni gubitak Sarica u tom trejdu.
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Ko ni vi nikoga iz velike petorkerio_Ferdy88 je napisao/la:Opet Fultza ne date
Ja bih dao Browna i pick Kingsa za produženje Kawhia. Za rent ne bih ništa dao.Clutch je napisao/la:Ko ni vi nikoga iz velike petorkerio_Ferdy88 je napisao/la:Opet Fultza ne date
Al kazem jer se taj paket fakat spominjao, a sad su solidno nadomjestili eventualni gubitak Sarica u tom trejdu.
Vi ste ga mogli preplatiti jedino, a precijenjen je onako, kada se sjetim komentara ovdje, i po srpskim forumima.Clutch je napisao/la:Baš smo ga precijenili, dobio room exceptionRollsRoyce je napisao/la:Vjerovatno najprecjenjeniji igrač u historiji košarke.
Limitirano je on koristen kod Thibsadscile je napisao/la:Super spoj su Bjelica i Philly. Bice odlican dodatak sa klupe, a nemam dilemu da ce nastaviti sa proslosezonskim partijama.
Ma znam i to je stvarno steta jer je igrao svoju najbolju sezonu u NBA. Kao starter je bio odlican za svoju ulogu i broj suteva.Clutch je napisao/la:Limitirano je on koristen kod Thibsadscile je napisao/la:Super spoj su Bjelica i Philly. Bice odlican dodatak sa klupe, a nemam dilemu da ce nastaviti sa proslosezonskim partijama.
Mislim da ce mu Brown dati i nesto lopte u rukama, pick and rolla sa visokim i slicne stvari u kojima moze biti dobar.
I ja mislim da je to razlog.miki_92 je napisao/la:steta za Philu sto ne pokupise KOQ umjesto Amira, ali mislim da je to vise do samog KOQ koji vjerojatno ne zeli ugovor na jednu godinu
[Wojnarowski] "The restricted free agent market is just decimated. I don’t know where these guys are going to get their money. The one hope is Zach LaVine and Sacramento – they’ve been pretty serious about doing that and maybe he can get an offer sheet from them.”
[Michael C. Wright] They [the Spurs] gave his [Kawhi's] camp control of rehab process on Aug. 8 last year & he never made it back.
Eto ga u Lakersedirkules je napisao/la:Woj:ESPN **** with @Royce Young: Oklahoma City, Carmelo Anthony will part ways this summer, likely saving team over $100M. Thunder working with 'Melo's reps on exits that include trade, stretch provision.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.