Na pocetku sezone su mu bila jako dobra slobodna bacanja sad pred kraj se pokvario neznam sto?nerminh74 je napisao/la: Post Postao/la kobe24 » 12 apr 2018, 19:06
nerminh74 WroteColon

Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Na pocetku sezone su mu bila jako dobra slobodna bacanja sad pred kraj se pokvario neznam sto?nerminh74 je napisao/la: Post Postao/la kobe24 » 12 apr 2018, 19:06
nerminh74 WroteColon
Pa i ja ocekujem da se izbori za 14 suteva po mecu i za 5-6 slobodnih bacanja. Sad ima oko 12 suteva iz igre i 4 s penala. Dogodine bi trebao igrati vise, 30 minuta je valjda neka mjera. Iz 14 suteva ce izvuci 14 poena, a iz 6 bacanja 4 poena i to je ukupno 18ppg. On je i ove sezone bacanja izvodio oko 67%, dok pred kraj nije dodatno pogorsao taj procenat. Problem je sto se on mnogo trosi na obje strane parketa i onda kad tako umoran stane na liniju za slobodna bacanja, nije u stanju da se maksimalno skoncentrise. Sigurno u rukama ima 75%, ali taj umor ga sputava da procenat prebaci preko 70. Samo nek nauci nekoliko finti na niskom postu, nek ne zuri s onim frljokama i ja sam ubijedjen da ce aBd biti na oko 18ppg.Pip je napisao/la:.
Eselamu alejkum Kobe. Kako si, kako zdravje, porodIca? Ako Bog da, idemo dalje još bolje i jače.kobe24 je napisao/la:Pa i ja ocekujem da se izbori za 14 suteva po mecu i za 5-6 slobodnih bacanja. Sad ima oko 12 suteva iz igre i 4 s penala. Dogodine bi trebao igrati vise, 30 minuta je valjda neka mjera. Iz 14 suteva ce izvuci 14 poena, a iz 6 bacanja 4 poena i to je ukupno 18ppg. On je i ove sezone bacanja izvodio oko 67%, dok pred kraj nije dodatno pogorsao taj procenat. Problem je sto se on mnogo trosi na obje strane parketa i onda kad tako umoran stane na liniju za slobodna bacanja, nije u stanju da se maksimalno skoncentrise. Sigurno u rukama ima 75%, ali taj umor ga sputava da procenat prebaci preko 70. Samo nek nauci nekoliko finti na niskom postu, nek ne zuri s onim frljokama i ja sam ubijedjen da ce aBd biti na oko 18ppg.Pip je napisao/la:.
Ja nemogu da vjerujem da je izgurao sezonu bez ozbiljne povrede. Da u drvo kucnem da ne bude sta ni u PO. *kucam u drvo*kobe24 je napisao/la:Pa i ja ocekujem da se izbori za 14 suteva po mecu i za 5-6 slobodnih bacanja. Sad ima oko 12 suteva iz igre i 4 s penala. Dogodine bi trebao igrati vise, 30 minuta je valjda neka mjera. Iz 14 suteva ce izvuci 14 poena, a iz 6 bacanja 4 poena i to je ukupno 18ppg. On je i ove sezone bacanja izvodio oko 67%, dok pred kraj nije dodatno pogorsao taj procenat. Problem je sto se on mnogo trosi na obje strane parketa i onda kad tako umoran stane na liniju za slobodna bacanja, nije u stanju da se maksimalno skoncentrise. Sigurno u rukama ima 75%, ali taj umor ga sputava da procenat prebaci preko 70. Samo nek nauci nekoliko finti na niskom postu, nek ne zuri s onim frljokama i ja sam ubijedjen da ce aBd biti na oko 18ppg.Pip je napisao/la:.
Alejkumusselam, brate. Dobro je sve, elhamdulillah. Sta ima kod tebe, kako si? Jesi Mirzu pozelio gledati?mirzateletovicc je napisao/la: Eselamu alejkum Kobe. Kako si, kako zdravje, porodIca? Ako Bog da, idemo dalje još bolje i jače.
Terry Stotts said there is no update on the status of Moe Harkless, who was scheduled to have his left knee reevaluated today.