Arsenal - Transferi

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Artetitis

Koga biste doveli u prelaznom roku?

Anketa je završila: 14 avg 2021, 23:26.

Nekoliko jeftinijih mladih igrača sa potencijalom (White, Lakonga)
3
16%
Nekog sa rasprodaje u Cityju (Jesus, Mahrez, Sterling, B.Silva)
11
58%
Napokon Zahu iako nam ne treba!
2
11%
Locatellija
3
16%

Ukupno glasova: 19

japa
Kontakt:

Re: Arsenal - Transferi

Post Postao/la japa » 06 jul 2018, 13:47

Nadam se i ja da ostaje u Juventusu jer u tvoje subjektivno misljenje o njemu ne vjerujem ni sekunde jer sam ga puno puta gledao i uvjerio se kakav je to balvan. Juve je sakupljac istrosenih igraca jer su kokuzi a rezutate prave zbog dobrog trenera tj. u evropi a domace prvenstvo je svakako tesko sranje dje i nema konkurencije pa ti su ti tamo dovoljni likovi ala Benatia, Cuardado, Sczesny, Higuain i sl. koji su iz Spanije, Njemacke i Engleske potjerani **** motikom.

Jedino mjesto odakle Juve dovodi neistrosene igrace koji su kvalitet je Seria A jer su superiorni medju lokalnim kokuzima pa su im najbolji igraci oni koje su uzeli iz drugih klubova dole (Dybala, Pjanic itd...)

Kompromis
Kontakt:

Post Postao/la Kompromis » 06 jul 2018, 14:22

Onda ti majstore osim revansa u madridu nisi pogledao tekmu juventusa... toliko od mene...
Szesney je levat ali je tom istom szesney npr jedan alisson becker bio rezerva 2 godine...
Higuain je levat ali je najbolji strijelac Serie A u jednoj sezoni svih vremena, i bolji je igrac od tih sto ih hvalis iz Serie A... itd...

Juventus je super-sposoban klub koji pravi rezultate sa "otpadom"..., sta onda reci za ostale...

Artetitis
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Artetitis » 06 jul 2018, 14:57

Benatia je, recimo, dao gol protiv Rome za 1-0, a onda na kraju utakmice bespotrebno skuhao 100-postotni zicer Shicku koji je ovaj nekako uspio promašiti (Szczesny skinuo).

Protiv Reala lik pusti Lucasa da mu uđe između njega i lopte pa je morao riskantnim startom napasti loptu (i napravio penal). Takvu glupost kod postavljanja je Koscielny uradio sa Torresom 2012. na Emiratima i većina ga je tad htjela poslati nazad u fudbalsku školu.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 06 jul 2018, 17:28

Eh sad ozvaničit i Torreiru u narednim danima :kafa:
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 06 jul 2018, 17:44

Marsal je napisao/la:Eh sad ozvaničit i Torreiru u narednim danima :kafa:
Ružan je lik da Bog sačuva :mrgreen: kvari vam prosjek, niste više gay :kafa:
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Ramiy
Kontakt:

Post Postao/la Ramiy » 06 jul 2018, 18:03

Osim13 je napisao/la:
Marsal je napisao/la:Eh sad ozvaničit i Torreiru u narednim danima :kafa:
Ružan je lik da Bog sačuva :mrgreen: kvari vam prosjek, niste više gay :kafa:
Prosjek nam je pokvaren kad je Giroud otisao
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT

Ljubitelj ponedjeljka, vruce pive, loseg centarsuta i hladne zene.

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 06 jul 2018, 19:07

David Ornstein

Arsenal hope to complete Lucas Torreira deal next week. Agreed with Sampdoria & 22yo. Medical + signing imminent - depends if he flies straight from #WorldCup to London or via #URU Finishes 1st team recruitment but a younger player for future also likely before window shuts #AFC
Pld W D L
38 26 12 0

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 06 jul 2018, 19:09

Torreira je zadnje pojačanje što se tiče prve ekipe, Ornstein reče.

Stići će još neki mladi igrač (Soyuncu?) i to je to.

Na Pereza Emery računa, tako da će on biti to neko krilo u zavisnosti od formacije. Iwobi je tu također, Mkhitarijan isto.

Sokratis i Mustafi, Chambers, Holding i Mavropanos će se boriti za startnu ekipu, Leno i Cech za no.1.

Bellerin će imati finu konkurenciju na desnom beku, Lichsteiner je kvalitetan bek, nadam se da će ga i izbaciti sa obzirom kako je grozan Hector postao.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 06 jul 2018, 19:45

Da budem iskren, očekivao sam još jedno ili dva pojačanja, ali i ovo je dobro.

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 06 jul 2018, 19:58

SSN understand talks are ongoing b/w #AFC and Sevilla over N’zonzi.
https://t.co/g5H49J7IYC https://t.co/zq0dp5isKz

Može i N'Zonzi, ali ne znam iskreno šta će Elneny ovdje raditi, svakako N'Zonzi ispred Xhake uvijek.

anell
Kontakt:

Post Postao/la anell » 06 jul 2018, 20:03

Pa jesmo li zavrsili sa pojacanjima ili nismo?
Pld W D L
38 26 12 0

AshburtonG
Kontakt:

Post Postao/la AshburtonG » 06 jul 2018, 20:10

Ako dovede i Nzonzija, to moze samo znacit da ce igrat sa tipicnim DMom formaciju ili cak i dva povucenija.

Torreira-Xhaka/Nzonzi
------Ramsey-------

ili

Torreira
Ramsey------Xhaka/Nzonzi

U tom slucaju je neminovno da Özil ide na krilo ili na klupu. Vezni red bi bio definitivno mnogo stabilniji, samim tim i odbrana, ali pitanje je koliko se gore moze kvalitetno iskreirat sa ostatkom ofanzive. Vjerovatno Auba, Lac i Özil. :hmmmmm:

AA23
Kontakt:

Post Postao/la AA23 » 06 jul 2018, 20:31

To drugo ja mislim, onda bi napad činili Ozil (cener) a ispred Laca i Auba, sa time da Auba ide na krilo povremeno, a Ozil malo ulazi više unutra.

Naravno, biće sve dobro ako Ramsey ne bude treći špic, a možda su tu zato Torreira i (N'Zonzi?).

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 06 jul 2018, 22:15

........N'Zonzi

....Xhaka....Torreira....

Mkhi...Ramsey...Laca...

.........Auba..............

:ljepota:

AshburtonG
Kontakt:

Post Postao/la AshburtonG » 06 jul 2018, 22:16

Marsal je napisao/la:........N'Zonzi

....Xhaka....Torreira....

Mkhi...Ramsey...Laca...

.........Auba..............

:ljepota:
Sa 12 igraca bi to super izgledalo :mrgreen:

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 06 jul 2018, 22:20

U odbrani još četvorica, ako je Cech i dalje prvi golman bolje bez njega :D

AshburtonG
Kontakt:

Post Postao/la AshburtonG » 06 jul 2018, 22:25

Marsal je napisao/la:U odbrani još četvorica, ako je Cech i dalje prvi golman bolje bez njega :D
:lol:

A vala pao je kur.cu za usi, nema govora. Ali ova rola tutora Lenu je fantasticna za Svabu. Cech prica i njemacki, ima pregrst iskustva. Jest da je 100k za taj posao previse, al jeb.iga. Potencijalno mozemo dobit top3 golmana lige za narednih 10 godina.

Btw. Ovaj mali Terijer iz Urugvaja je bas igrac kakav nam fali. Baca se na glavu bukvalno i na kopacku ako treba. A nije operisan ni od tehnike i fudbala. Da je visi 10ak CM bio bi perfektan, ali i ovako mi izgleda jako stabilno i u duelima. Nanjusili su ga dobro i kako stvari stoje na vrijeme ugovorili posao. Ja sam zadovoljan za sad. Ocekivao sam boljeg stopera, i neko pravo krilo, ali kad covjek pogleda, mi gore imamo tonu igraca koji to mogu pokrit. Özil, Miki, Iwobi, Perez, Welbeck, ne znam sta je s Campbellom da li se na njega racuna uopce.
Zadnja izmjena: AshburtonG, dana/u 06 jul 2018, 22:31, ukupno mijenjano 1 put.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 06 jul 2018, 22:28

Ma istrpit ga još godinu dana, trpili smo i ljude koji nisu bili ni upola korisni kao on. Ipak za njega kažu da je pravi vođa, smiren i veoma inteligentan, neka profesionalca u ekipi, nije frka... samo se nadam da je Leno ipak prvi izbor, ali nemma ništa protiv da i Cech dobije nekoliko utakmica pa da još više Švabu natjera da se trudi.

Spreman sam skoro svakom igraču dat novu priliku pod Emerikom, ali ipak nema smisla Cecha gurati dalje jer on više nema budućnosti, a Lenu je tek koliko, 26 ili 25?

AshburtonG
Kontakt:

Post Postao/la AshburtonG » 06 jul 2018, 22:34

Ma nema smisla Cecha forsirat vise. Treba maksimalno iskoristit njegovo znanje i prenijet na Lena, koji sa 26 godina, tek ulazi u najbolje golmanske godine. Cecha drzat do kraja karijere tu, a poslije mu dati posao trenera, jer je covjek profesionalac od glave do pete.

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 07 jul 2018, 14:56

Kompromis je napisao/la:Onda ti majstore osim revansa u madridu nisi pogledao tekmu juventusa... toliko od mene...
Szesney je levat ali je tom istom szesney npr jedan alisson becker bio rezerva 2 godine...
Higuain je levat ali je najbolji strijelac Serie A u jednoj sezoni svih vremena, i bolji je igrac od tih sto ih hvalis iz Serie A... itd...

Juventus je super-sposoban klub koji pravi rezultate sa "otpadom"..., sta onda reci za ostale...
Onda je Alison Becker debele precijenjen golman jer ne znam kakav kloc moras biti pa da budes klupa poljskog dvorskoj ludi ili taj trener veze sa mozgom nema, treci razlog ne postoji..

Naravno Higuain je dokazani levat, choker, koji se specijalizovao da trpa visestruko slabije protivnike i ubleha koja u bitnim i jacim utakmicama ne samo da nestaje sa terena nego i u crno zavija ekipe za koje igra, tako je taj dokazani panj kostao Argentinu i Messija bar dvije titule od cega je jedna svjetsko prvenstvo, da sam bio Messi pametno bi onda dok to jos nije bilo kasno ulozio milione koje sam zaradio i platio nekome da polomi noge ovom klocu zbog kojeg isti nema trofej sa nacionalnim timom.

Da sposobnisu da prave rezultate u nikakvoj konkurenciji ali u Evropi koliko god da dobro igraju uvijek na kraju kostaju ti polovnjaci bilo u cetvrtfinalu bilo u finalu, ybg puno toga ti se treba poklopiti pa da sa toliko otpadaka uzmes LP.

Odgovori

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], eaglebvb09, Invincibles14, J1897, Wilshere10, Zyzm i 26 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []