Četvrtfinale SP-a
Moderatori/ce: insider,ribery,rio_Ferdy88
Re: Četvrtfinale SP-a
Belgija je imala i sudijsku pomoc, cist penal nad Jesusom je bio. Ali neka im, uspjeli su bunkerom proci i obradovati svojih stotinjak navijaca na trbinama.
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne bi ja rekao da su igrali lose ali cinjenica je da su dramaticno opali i povukli se u drugom poluvremenu. U prvom poluvremenu su perfektno odigrali i sravnili su Brazil sa zemljom. Moja jedina zamjerka je ta sto su se bukvalno poceli braniti u 46. minuti sto nikada nije dobro ali eto normala je zavrsilo uz dominaciju Brazila na kraju ali to ocito nije bilo dovoljno jer je Belgija igrala vise i takticki.Fikret1946 je napisao/la:DRHAUSE je napisao/la:Dobro je Amar rekao fudbal je jedini sport gdje losiji tim svako malo dobije, u kosarci, rukometu i sl. toga nema. JBG zato ga neka volis a nekad mrzis.Belgija veceras nije bila losija, imali su svojih prilika iz kontri nisu iskoristili, igrali su koliko im treba
Brazil je vise jalovo napadao nego sto je imao nekih sansi, ovo mi izgleda ko kad miljenici guardiole prizivaju neku dominaciju celavca i njegove ekipe kad izgube a imaju posjed od 80 % 20 kornera a bez prave sanse budu
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Fikret1946
- Kontakt:
Ali kad se okupi ekipica.
I na euru likovali kako je Belgija kar.na koju je Wels satrao i ibretili se kako su prvi na fifinoj listi, onda ovdje ih nazivali luzercinama i sta sve ne do izjednacenja s Japanom, a sada su klase.
I na euru likovali kako je Belgija kar.na koju je Wels satrao i ibretili se kako su prvi na fifinoj listi, onda ovdje ih nazivali luzercinama i sta sve ne do izjednacenja s Japanom, a sada su klase.
Zadnja izmjena: Pogba, dana/u 06 jul 2018, 23:06, ukupno mijenjano 1 put.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT

I jel moguce da ima likova kojima je zao sto su ispali ovi padavicari veceras
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Fikret1946 je napisao/la:
![]()
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Fikret1946 je napisao/la:
![]()

Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 06 jul 2018, 23:08, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Lopta je vec bila metar izvan igre u trenutku udaranja po nogama Jesusa pa prema tome nema penala.DRHAUSE je napisao/la:Belgija je imala i sudijsku pomoc, cist penal nad Jesusom je bio. Ali neka im, uspjeli su bunkerom proci i obradovati svojih stotinjak navijaca na trbinama.
- Fikret1946
- Kontakt:
pa samo ova njegova faca je vrijedna ispadanjalet3 je napisao/la:Fikret1946 je napisao/la:
![]()
![]()
a yebi se
![]()
koja faca
moram priznati usrecio me poraz Brazila iako i nisu toliko mrski kad im izbacis ovog zonglera
cuj ovog zaziva penal, a lopta otisla 3 metra u gol aut vec
Milorad Mazic je najbolji sudija na svijetu tocka .
Fikret1946 je napisao/la:DRHAUSE je napisao/la:Dobro je Amar rekao fudbal je jedini sport gdje losiji tim svako malo dobije, u kosarci, rukometu i sl. toga nema. JBG zato ga neka volis a nekad mrzis.Belgija veceras nije bila losija, imali su svojih prilika iz kontri nisu iskoristili, igrali su koliko im treba
Brazil je vise jalovo napadao nego sto je imao nekih sansi, ovo mi izgleda ko kad miljenici guardiole prizivaju neku dominaciju celavca i njegove ekipe kad izgube a imaju posjed od 80 % 20 kornera a bez prave sanse budu
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
- Fikret1946
- Kontakt:
najjaca mi je ta prica '' da su ''
da je bilo VAR-a 86 e Argentina ne bi bila prvak svijeta vjerovatno
otprilike ta logika
da je bilo VAR-a 86 e Argentina ne bi bila prvak svijeta vjerovatno
-
BrainofheGame
- Kontakt:
Sad nesto kontam, je li ovo najduza pauza od posljednjeg osvajanja SP za reprezentacije iz Juzne Amerike prije svega!? 
Gdje si ti vidio penal? Belgija zasluzeno prosla i padavicare salju kuci.DRHAUSE je napisao/la:Belgija je imala i sudijsku pomoc, cist penal nad Jesusom je bio. Ali neka im, uspjeli su bunkerom proci i obradovati svojih stotinjak navijaca na trbinama.
Kada jaz između ideala i stvarnosti postane preširok, sistem se urušava!
Argentina tad nebi prosla Englesku!Fikret1946 je napisao/la:najjaca mi je ta prica '' da su ''![]()
da je bilo VAR-a 86 e Argentina ne bi bila prvak svijeta vjerovatnootprilike ta logika
Cinjenica.Derdiyok je napisao/la:Jbg, lopta je okrugla.
Neymar je pic.ka neviđena.
Nastavite niz
- Fikret1946
- Kontakt:
222 miliona
najbolji posao Barcelone ikad
najbolji posao Barcelone ikad
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Ja sam očekivao da ispadnu od Brazila. Iskreno. Zbog Martineza. Ovako kad pogledam, Japan je Martinezu pomogao da prođe u polufinale. Izbacio je Carrasca koji bi večeras bukvalno bio igrač manje (nije ni Chadli klasa, ali je korisniji igrač od "Kineza"), a ne bi bilo ni Fellainija da nije onakvog meča kontra Japana. Da je Belgija prošla Vahinu (Pogba je napisao/la:Ali kad se okupi ekipica.![]()
Što se tiče Titea, po meni je griješio samo prilikom forsiranja Jesusa spram Firmina. Sve ostalo je bilo rezonski. Brazil nije izgubio kukavički, nije pokraden, nije čak ni nadigran od Belgije.
Jbt, kad ovako pogledam - Deschamps ili Martinez će voditi ekipu u finalu.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Idealan trenutak za prisjetiti se dajvanja Cristiana.let3 je napisao/la:Cinjenica.Derdiyok je napisao/la:Jbg, lopta je okrugla.
Neymar je pic.ka neviđena.
Nastavite niz
Čovjek koji je ne tako davno vodio Wigan do titule FA Cup-aMonolog je napisao/la:
Jbt, kad ovako pogledam - Deschamsp ili Martinez će voditi ekipu u finalu.Tačno da popyzdiš.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
Vrhunac gluposti na temi je upis "gdje je Brazil najbolja ekipa, ljudi jedva pobijedili Kostariku".
Stari dobri leorey, promasi Boga oca, 49 prognoza i ubode onu 50-tu i smara sa "jesam vam rekao."
Brazil je najbolja ekipa ovdje ali lopta je okrugla, sta da se radi.
Brazil je najbolja ekipa ovdje ali lopta je okrugla, sta da se radi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.