Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
- IlCapitano
- Kontakt:
Re: Juventus FC
Stvarno mislim da nema povratka. Moralo bi se nešto baš veliko desiti, tipa da mu Real ponudi još veću platu ili da Perez nabije 50 miliona na cijenu i sl. Moraju se sad malo cimati, ne možeš zlatnu loptu dovesti za dva dana, ali vjerujem da na kraju dolazi.
Ako i ne dođe meni vala neće teško pasti. Nisam nikad ni očekivao da se može desiti tako da se nisam ni primio puno.
Ako i ne dođe meni vala neće teško pasti. Nisam nikad ni očekivao da se može desiti tako da se nisam ni primio puno.
★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★★★ ★★★★★★★★
Ja kad vidim ovakvog Costu, bude mi svejedno.IlCapitano je napisao/la:Stvarno mislim da nema povratka. Moralo bi se nešto baš veliko desiti, tipa da mu Real ponudi još veću platu ili da Perez nabije 50 miliona na cijenu i sl. Moraju se sad malo cimati, ne možeš zlatnu loptu dovesti za dva dana, ali vjerujem da na kraju dolazi.
Max Allegri
Costa je kod nas rezervni igrac,ako ste zaboravili:)
Sta je sa price man utd ronaldo? Oni to mogu platiti i duplo toliko?!?
-
- Kontakt:
Pratim i volim Juve jos od finala sa Ajaxom u Rimu, i ova prica sa Ronaldom na prvu zvuci sjajno.Na drugu, i ne bas.Ronaldno je nekako samo svoj igrac, a u Italiji je timski fudbal no.1. Koliko se on zaista moze uklopiti u sve to!?
Otkada to? Zadnja 3 mjeseca sigurno ne. Neizostavan prvotimac i u novoj sezoni kada je zdrav. Uz to naravno ce biti rotiranja jer je i s klupe smrtonosan, a kvalitet u ekipi jos veci.dinoo je napisao/la:Costa je kod nas rezervni igrac,ako ste zaboravili:)
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- Burberry46
- Kontakt:
Sta kazete za Gigija i PSG.
Svaka cast Gigiju i sto je sve uradio za Juve i sto je ostao u Serie B ali mislim da mu ovo nije trebalo. Haj da je otisao u Kinu ili MLS ali PSG vala bezveze ali eto
Svaka cast Gigiju i sto je sve uradio za Juve i sto je ostao u Serie B ali mislim da mu ovo nije trebalo. Haj da je otisao u Kinu ili MLS ali PSG vala bezveze ali eto
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Nista protiv. Bavi se sportom kojeg je odabrao, uzima milione i najveći je golman ikada, zasto da ne? Fudbalske karijere su kratke, zeli jos da uziva u drugacijem okruzenju za sto nije imao priliku ili zelju prije.
Jedno je biti lupam pravnik i biti vrhunski dok te mozak sluzi, a drugo fudbaler gdje ti karijera traje 18 godina ako si sretan, od toga si 4/5 anonimus, zadnje 2/3 si u opadanju i ono ostalo ako si klasa i bez povreda = super.
I ja da sam fudbaler trazio bi da me puskom tjeraju.
Jedno je biti lupam pravnik i biti vrhunski dok te mozak sluzi, a drugo fudbaler gdje ti karijera traje 18 godina ako si sretan, od toga si 4/5 anonimus, zadnje 2/3 si u opadanju i ono ostalo ako si klasa i bez povreda = super.
I ja da sam fudbaler trazio bi da me puskom tjeraju.

░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
- IlCapitano
- Kontakt:
Hajde molim vas, nemoj da odugovlačimo više...Only the formalities of the release of #CR7 from Real are missing. [Di Marzio]
Bitno je da je on rekao Da. Ostalo cemo sredit.IlCapitano je napisao/la:Hajde molim vas, nemoj da odugovlačimo više...Only the formalities of the release of #CR7 from Real are missing. [Di Marzio]
Max Allegri
- akisarajevo92
- Kontakt:
Marotta & Paratici are waiting for documents from Jorge Mendes to close the deal. Perez will honour his verbal agreement to allow Ronaldo to leave for €100m. Ronaldo is currently in Greece, plane on standby to bring him to Turin.

Don't believe the hype.
Pretpostavljam formalnosti su cifra za porez od nekih 20mil vezanih za transfer, kao i 20mil peri na poklon sto ga je pustio....nbas me interesuje sto gmaz mendes ovoliko gine da se desi transfer.... ne bi se iznenadio da su mu agnelli i elkan ispod ruke dali 20tak milioncica....
Taj most cemo morati preci i to ce biti problem. Ronaldo jeste profesionalac ali predugo je u drugacijem sistemu igrao da ce mu tek tako lako pasti naguravanje sa stoperima protivnickih ekipa dok mu se ostatak saigraca brani. A i egomanijak je. Ukoliko Dybala,Costa i ostali ne budu na nivou bit ce sukoba na relaciji Max-Ronaldo.BrainofheGame je napisao/la:Pratim i volim Juve jos od finala sa Ajaxom u Rimu, i ova prica sa Ronaldom na prvu zvuci sjajno.Na drugu, i ne bas.Ronaldno je nekako samo svoj igrac, a u Italiji je timski fudbal no.1. Koliko se on zaista moze uklopiti u sve to!?
To je jedina negativna stvar koju ja vidim u tom transferu. Ronaldo vec neko vrijeme nije igrac koji pretjerano ucestvuje u gradjenju igre,vise je u ulozi egzekutora iz sjene dok Benzema odradjuje dio "prljavog" posla.
Mi se mozemo praviti budalama i negirati cinjenicu da smo vise licili na obezglavljenu kokos protekle sezone nego na uigranu ekipu. Sta ce Ronaldo tu raditi? Realno,koju ulogu ce imati?
Zabijati se sam iznova tamo lijevo ili nedaj Boze ako tu Mario bude a on umjesto Higuaina izolovan gore bude gledao onu muku kako ce odreagovati? Raditi za ekipu? Dolaziti po loptu? Pomagati odbrani?

Biti ce isfrustriran ko i mi dok to gledamo.
To je jedan scenarij,drugi je da ce Dybala i ostali dobiti krila jer na papiru mi smo i protekle sezone mogli letiti po terenu a igrali smo najruzniji fudbal ikad.
Ne osudjujem ga zato sto zeli jos da igra. Svi ti velikani se teze oprastaju nego placenici. Izbor ekipe mi je nejasan.PSGBurberry46 je napisao/la:Sta kazete za Gigija i PSG.

- BuffonGigi
- Kontakt:
Pa sta te ima cuditi to, sa Pogbom i Canom vidis da je postala praksa gladit muda menadzerima. Dok god pije vode ja sam sretan. Mada bojim se da ce uskoro FIFA i UEFA stati u kraj tome.Kompromis je napisao/la:Pretpostavljam formalnosti su cifra za porez od nekih 20mil vezanih za transfer, kao i 20mil peri na poklon sto ga je pustio....nbas me interesuje sto gmaz mendes ovoliko gine da se desi transfer.... ne bi se iznenadio da su mu agnelli i elkan ispod ruke dali 20tak milioncica....
Allegri mozda nema igru, ali zato ima uzasne rezultate ;)
Ja sam se nekako nadao da bi Gigi mogao otići u Parmu. Razloge nema potrebe da navodim.
Nego, šta se piše po italijanskoj štampi u vezi Pjanića ?
® GONGASHI POWERHOUSE ®
- IlCapitano
- Kontakt:
To je bukvalno praksa u svakom transferu, uvijek bilo, nema to veze posebno sa nekim agentom, igračem itd.
Ostaje i produžuje ugovor.Derdiyok je napisao/la:Ja sam se nekako nadao da bi Gigi mogao otići u Parmu. Razloge nema potrebe da navodim.
Woy
Cancelo-Chello-Barza-Sandro?
Can-Pjanic
Berna-Dybala-Costa
CR
Valja li ovo ?
Can-Pjanic
Berna-Dybala-Costa
CR
Valja li ovo ?
Naprotiv, zadnjih par sezona upravo zbog godina je prekomandovan s lijevog krila na mjesto spica a kako se ne bi previse trosio, tako da komotno moze odraditi jos 2,3 sezone na visokom nivou!Saurman je napisao/la:Puno je keširati taj novac koji se spominje za igrača sa 33 g na leđima pa makar se zvao i Ronaldo, on jest jedan od najspremnijih igrača al' godine čine svoje a igra takvu poziciju gdje se uveliko troši.
Simpatisao sam (ipak nikako nisam) Juve jos od bla bla, ali otkako je Pjanic tu njihov sam navijac (dok je Mire tu, naravno), a Ronaldov dolazak bi bio BOOM u svakom smislu, kako za klub tako i za ligu.
Ne mislim da ce Ronaldu trebati navikavanje, navikao je s Portugalom igrati Juventusovu igru, uz to Juve dominira u Seriji A tako da je logicniji potez doci u Torino i uzeti domacu titulu, plus mozda u LP i postati kraljem svih vremena, nego u Manchester gdje je titula itekako upitna na svim frontovima!
Zadnja izmjena: hurem, dana/u 06 jul 2018, 23:41, ukupno mijenjano 1 put.
Dobro za cana je normalno... slobodni igraci traze tzv signing on fee.... i on je dosta veci kod njih nego kod ovih sa ugovorom.... i da mu nije dato 16mil on bi otisao u city ili bayern jer je vjerovatno dobio jacu ponudu za platu od njih.... ovako si dobio igraca koji na danasnjem trzistu vrijedi 50, 60 mil prakticno za 16mil....BuffonGigi je napisao/la:Pa sta te ima cuditi to, sa Pogbom i Canom vidis da je postala praksa gladit muda menadzerima. Dok god pije vode ja sam sretan. Mada bojim se da ce uskoro FIFA i UEFA stati u kraj tome.Kompromis je napisao/la:Pretpostavljam formalnosti su cifra za porez od nekih 20mil vezanih za transfer, kao i 20mil peri na poklon sto ga je pustio....nbas me interesuje sto gmaz mendes ovoliko gine da se desi transfer.... ne bi se iznenadio da su mu agnelli i elkan ispod ruke dali 20tak milioncica....
I za pogbu isto tako.... jbg ne bi ga ni dobili da prasac nije dobio 20% od narednog transfera.... i vjerovatno jos par miliona na ruke...
Nece nikad se tome stati u kraj.... mala je to bara a puno krokodila....
Vidis i sam da je to na papiru sex cisti. U praxi ostaje da vidimo.Belmin6 je napisao/la:Woy
Can-Pjanic
Berna-Dybala-Costa
CR
Valja li ovo ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.