Ronaldo u JuventusuBuffonGigi je napisao/la:Melo u Spursima!
2018-19 NBA Preseason
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: 2018 NBA Offseason
Treba ga trejdat pa makar za kakvog 2nd roundera, sta god
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi
puške pucaju lete duhovi
A tako smo mu se obradovaliSarmelino je napisao/la:Treba ga trejdat pa makar za kakvog 2nd roundera, sta god
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Rokoko87 je napisao/la:A tako smo mu se obradovaliSarmelino je napisao/la:Treba ga trejdat pa makar za kakvog 2nd roundera, sta god
Kako sam naivan bio misleci da mu je napokon do kosarke bilo.
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
dirkules je napisao/la:Nadam se da ce ovaj odlazak Tonya zadrzat Kawhija u Spursima.
Je li moguće da neko još uvijek vjeruje da je Tony razlog nezadovoljstva Mr.Šutljivog.
Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog.
(Alergije): licemjerje, nacionalizam i nepravda.
" Tih 206 koraka dužinom tog sokaka, nikad', ja nisam brojao . . . "
Uvijek su najgori ti sto sute. Takvi u SAD po skolama pucaju.
puške pucaju lete duhovi
puške pucaju lete duhovi
Niko to nije rekao. On je samo dodao so na ranu, dovoljno od njega.LeSa1892 je napisao/la:dirkules je napisao/la:Nadam se da ce ovaj odlazak Tonya zadrzat Kawhija u Spursima.
Je li moguće da neko još uvijek vjeruje da je Tony razlog nezadovoljstva Mr.Šutljivog.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
Dobar[Skip Bayless] Sure looks like LeBron has given up chasing chips and Michael Jordan. Now he's more interested in chasing Michael B. Jordan.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
dirkules je napisao/la:Niko to nije rekao. On je samo dodao so na ranu, dovoljno od njega.LeSa1892 je napisao/la:dirkules je napisao/la:Nadam se da ce ovaj odlazak Tonya zadrzat Kawhija u Spursima.
To ti ga je ono, žena te vara, ti joj yebeš zbog toga sve živo, a ona ti kaže, eto vidiš kako si bezobrazan, zato sam te i varala.
Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog.
RFA Zach LaVine has agreed to a four-year, $80M offer sheet with the Sacramento Kings, league **** tell Yahoo. The Chicago Bulls have 48 hours to match.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Clutch je napisao/la:RFA Zach LaVine has agreed to a four-year, $80M offer sheet with the Sacramento Kings, league **** tell Yahoo. The Chicago Bulls have 48 hours to match.
Mislim da nece Bullsi matchirat,da su pametniji od Kingsa ipak.Zach LaVine had more missed shots (219) last season than assists, rebounds, steals, and blocks combined (194).
Related: The Kings just signed him to an $80M offer sheet.
Fali nam SF?! draftuj Bagleya i potpisi Lavina za 80 miliona , koji nije pokazao za 4 godine da je uopste plus igrac a kamoli sta vise.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
A Recent History of Kings SG's:
Trade DeMarcus Cousins and the centerpiece is Buddy Hield, a shooting guard.
Trade down in a draft and the centerpiece is Bogdan Bogdanovic, a shooting guard.
Pass on Donovan Mitchell, because you're set at shooting guard.
Sign Zach Lavine.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Nadam se da GarPax nisu ludi da ovo machiraju, 24 utakmice srednje zalosti nisu dovoljne za 20 miliona po godini wtf
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Bogdan, Buddy, Lavine 3 SGa gdje nijedan ne moze ozbiljne minute igrati na 3. Bilo je nekih prica da planiraju Bagleya tu oprobat, a ono..sretno s tim.
Luda fransiza.
Mada imam osjecaj da ce Bullsi ovo mecirat. High su na Lavinu, naglasavaju taj All Star potencijal, al sad je preplacen debelo. Ne znam moze li se pronaci rezon uopste da se ovo mecira.
Luda fransiza.
Mada imam osjecaj da ce Bullsi ovo mecirat. High su na Lavinu, naglasavaju taj All Star potencijal, al sad je preplacen debelo. Ne znam moze li se pronaci rezon uopste da se ovo mecira.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
9.3 miliona godisnjeSan Antonio Spurs restricted free agent Kyle Anderson has signed a four-year, $37.2 million offer sheet with the Memphis Grizzlies, league **** told ESPN.
Malo nije.
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
aaa sta pushe ovi u memfisu za kosarkaskog andre gomesa dati 9 m po sezoni
Adrian Wojnarowski: Restricted free agent center Jusuf Nurkic has agreed to a 4-year, $48M deal to stay with Portland, league **** tells ESPN.
Restricted free agent Jusuf Nurkic has agreed to a four-year, $53M deal with Portland, league **** tell Yahoo.

Restricted free agent Jusuf Nurkic has agreed to a four-year, $53M deal with Portland, league **** tell Yahoo.
Garavi Zeko M-84, Sultan M-84, Plavi Princ T-55, T-55, Transporter BVP-80
NBA je kosarkaska verzija WWE. Masa stvari je namjestena od trejdova, drafta pa do samih utakmica. Malo stvari se prepusta slucaju.
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
Prvi je Cleveland pomogao da se vjestacki ozive Lakersi tako sto im je oslobodio prostor za place. Nije prvi put da Liga i vlasnici drugih klubova poklanjaju Lakersima igrace, od Kobea, Shaqa pa do Gasola i Brona. SVE SE RADI ZBOG TV REJTINGA I PARA!
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House
- majestic24
- Kontakt:
Cris PaulDRHAUSE je napisao/la:Prvi je Cleveland pomogao da se vjestacki ozive Lakersi tako sto im je oslobodio prostor za place. Nije prvi put da Liga i vlasnici drugih klubova poklanjaju Lakersima igrace, od Kobea, Shaqa pa do Gasola i Brona. SVE SE RADI ZBOG TV REJTINGA I PARA!
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.