HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA
- hskzmostar
- Kontakt:
Re: HŠK Zrinjski
Novi golman
Stojkic
Galic
Jakovljevic
Barisic
Cirjak
Pezer ili Rustemovic
Todorovic
Filipovic
Bilbija
Acimovic ili Bekic ili Jovic
Ekipa identicna kao i prosle sezone, mislim da ce imati motiva momci da se dokazu u europi i siguran sam da ce ostaviti srce na terenu no pitanje ako transferi propadnu Bilbiji, Jakovu i Fici tko ce vise naci motivacije za ovu ligu, ukinuti stranci, domaci kvalitet nikakav, Bog nek spasi ovaj nas nogomet u BiH.
Stojkic
Galic
Jakovljevic
Barisic
Cirjak
Pezer ili Rustemovic
Todorovic
Filipovic
Bilbija
Acimovic ili Bekic ili Jovic
Ekipa identicna kao i prosle sezone, mislim da ce imati motiva momci da se dokazu u europi i siguran sam da ce ostaviti srce na terenu no pitanje ako transferi propadnu Bilbiji, Jakovu i Fici tko ce vise naci motivacije za ovu ligu, ukinuti stranci, domaci kvalitet nikakav, Bog nek spasi ovaj nas nogomet u BiH.
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic
Ne može se adaptirati neko ko nema kvalitetu.. već sam piso on, džijan i kokorović su dokaz da ne trebamo dovoditi nepoznate igrače iz HNLa..
Šteta ako ode S Stanić, mislim sa je mogo dati puno više[/quote]
Daj ne piši gluposti..Koliko samo imamo primjera vrhunskih igrača koji se ne snađu u određenom klubu ili ligi
[/quote]
Njih troje su svoju kvalitetu dokazali u HR ligi koja je za par koplja jača od vaše..A sad zašto nisu kod vas to ne znam.[/quote]
Ma ko je pokazo kvalitetu, pratiš li ti nogomet uopće haha. Daj čovječe kani se nas idi prati Želju i Ćurjurića aka novog Luku Modrića hahh..
Jeste HNL i Istra su toliko jaki da su Gržan i Kokorović spasili sebe i svoju egzistenciju dolaskom u nas..
Šteta ako ode S Stanić, mislim sa je mogo dati puno više[/quote]
Daj ne piši gluposti..Koliko samo imamo primjera vrhunskih igrača koji se ne snađu u određenom klubu ili ligi
Njih troje su svoju kvalitetu dokazali u HR ligi koja je za par koplja jača od vaše..A sad zašto nisu kod vas to ne znam.[/quote]
Ma ko je pokazo kvalitetu, pratiš li ti nogomet uopće haha. Daj čovječe kani se nas idi prati Želju i Ćurjurića aka novog Luku Modrića hahh..
Jeste HNL i Istra su toliko jaki da su Gržan i Kokorović spasili sebe i svoju egzistenciju dolaskom u nas..
HŠKZ!
- hskzmostar
- Kontakt:
Srijeda dan nogometa u Mostaru, povijesne utakmice kako Zrinjskog tako i reprezentacije Hrvatske, prvo na Areni bih Trnava- Zrinjski u 18h pa Hrvatska- Engleska u 20h.
Ako pobjedimo obe utakmice ima da me nema par dana zbog alkoholizma
Ako izgubimo to ce biti jedan tuzan ali ponosan dan, povijest je opet ispisana a nas Zrinjski ce imati popravni ispit stoga samo jako i svi skupa do pobjede.
Ako pobjedimo obe utakmice ima da me nema par dana zbog alkoholizma
Ako izgubimo to ce biti jedan tuzan ali ponosan dan, povijest je opet ispisana a nas Zrinjski ce imati popravni ispit stoga samo jako i svi skupa do pobjede.
-
helemnejse11
- Kontakt:
Šteta što ode Pirić, ali svakako će napredovati u karijeri nadam se:
- tutankamon1905
- Kontakt:
Hahahahaahha Sta je s Rodinom bilo? Nezadovoljan statusom u ekipi nakon mjesec dana? Sinko dragi
Govore treba platit neke trening naknade za njeg. Ali platio bi to Zrinjski, nego je on doveden kao zamjena za Slobu, kako je Slobi propo transfer, propala i njemu pozicija u prvih 11.tutankamon1905 je napisao/la:Hahahahaahha Sta je s Rodinom bilo? Nezadovoljan statusom u ekipi nakon mjesec dana? Sinko dragi
The Nobles ⚔
-
GradKamena2
- Kontakt:
Smijesno je da decko nakon mjesec dana izjavi da nije zadovoljan pozicijom u klubu,pa ko da je Lovren pa mora odma igrat,nemoze on da ceka neki red,nek ide ocito neka lujka u glavi imali smo takvih.
Ocito je to bila obostrana korist, inace bi ga tesko Zrinjski otjero. Jer ne moze igrac svojom odlukom napustat klub mimo ugovora, naravno moze, ali u tom slucaju placa ostetu klubu, ako je tako odredjeno u ugovoru.GradKamena2 je napisao/la:Smijesno je da decko nakon mjesec dana izjavi da nije zadovoljan pozicijom u klubu,pa ko da je Lovren pa mora odma igrat,nemoze on da ceka neki red,nek ide ocito neka lujka u glavi imali smo takvih.
The Nobles ⚔
-
GradKamena2
- Kontakt:
Pa nisu ludi da drze nezadovoljnog igraca u kadru i da igra preko kurca kad dobije priliku,ocito je ova jabuka odma u startu trula bila ,a nisu dobro pogledali
Slazem se.I do sada je Sula one koji su kvarili atmosferu slao na tribine ili kuci.Deni Simeunovic,Mate Pehar itd pa Filip Arezina je dva puta letio iz kluba zbog svoje svojeglavosti i nesportskog zivota a mogao je biti glavni igrac i prodati se u lige petice.Zao mi je sto je Rodin otisao jer sigurno ima potencijala ali yebiga nitko ne smije i nemoze biti iznad kluba.GradKamena2 je napisao/la:Pa nisu ludi da drze nezadovoljnog igraca u kadru i da igra preko kurca kad dobije priliku,ocito je ova jabuka odma u startu trula bila ,a nisu dobro pogledali
OŠ MI TO TI NEŠTO BRKO
-
PiazzaGrande
Forza Zrinja
Po pobjedu
Samo jako
Na našem putu
Nista nece proci lako
Ponosni smo
Na taj plemicki grb na dresu
Mostar
Stajanje pod bijelim brijegom
Znaš mi adresu!
Sutra igramo prvu utakmicu dvomeca, možda najvažnije dvije utakmice u novijoj povijesti, koje ce odrediti mnogo stvari u budućnosti...
Uvjeren sam da su momci spremni i da su svjesni sto nam ovaj dvomec donosi.
Sretno!
Forza Zrinja!
Forza Hrvatska!
P.S. Yebo ovoga debila koji nam dva-tri dana pred utakmicu svih utakmica pravi problem...
Nije dostojan ni ime da mu se spomene!

Po pobjedu
Samo jako
Na našem putu
Nista nece proci lako
Ponosni smo
Na taj plemicki grb na dresu
Mostar
Stajanje pod bijelim brijegom
Znaš mi adresu!
Sutra igramo prvu utakmicu dvomeca, možda najvažnije dvije utakmice u novijoj povijesti, koje ce odrediti mnogo stvari u budućnosti...
Uvjeren sam da su momci spremni i da su svjesni sto nam ovaj dvomec donosi.
Sretno!
Forza Zrinja!
Forza Hrvatska!
P.S. Yebo ovoga debila koji nam dva-tri dana pred utakmicu svih utakmica pravi problem...
Nije dostojan ni ime da mu se spomene!
Volim te bola'!
Ocito on je dosao sa stavom da mora igrati kao da je Ramos ili Lovren.Sretan mu put a sretno i Zrinji sutra i nadam se da cemo zabit gore a u uzvratu rijesiti prolazak dalje.Koji gust sutra prvo Zrinja a onda repka

OŠ MI TO TI NEŠTO BRKO
- hskzmostar
- Kontakt:
Rodin ako citas... Nabijem te na kur...
Ima li gdje prenos
-
GradKamena2
- Kontakt:
Arenasport
-
PiazzaGrande
18:00 Spartak-Zrinja
20:00 Hrvatska-Engleska
Pa 'ko moze ovo platit'!
20:00 Hrvatska-Engleska
Pa 'ko moze ovo platit'!
Volim te bola'!
Sretno Zrinjskom
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.