Ma nisam ja rekao da je on bio dobar, bio je los ali nista vise od ostalih. Jedino Miranda i Thiago Silva mogu reci da su dobro odigrali, ja iskreno u Brazilu ne vidim nikakav potencijal i u grupi nisu briljirali i ne znam samo kako je nekome Brazil bio favorit protiv Belgije, ne kazem da mi je Belgija bila zicer ovdje ali nije ni Brazil sigurno...Kajzer10 je napisao/la:I pored autogola je bio smijesan. Kao i Coutinho, Neymar i Jesus. A opet su kao ekipa bili beton. Strasan potencijal ima ekipa.japa je napisao/la:A sta je kriv Fernandinho sto je glupi Jesus stao uz njega skocio i prmasio loptu jer je metar i frtalj i ovaj nije ni mogao reagovati jbg klasicna nesreca...Po meni su najlosiji brazilci bili Neymar i Jesus...JEsus fol ubber napadac ovo ono, pet utakmica frajer prvi spic nula golova. Neymar izgubi 10 lopti dok jednom nekoga uspije da predribla a i kad predribla jednom spetlja se u vecini slucajeva jos vise, smijesan igrac.
Ko sto sam rekao njihove finte i folovi sa plaze vise ne prolaze u fudbalu, oni nisu velesila vec su sad samo jedni od jacih reprezentacija i tako je vec vise od decenije ali stalno ih se na racun starih uspjeha gura medju velesile, isto ko sto se Neymara vjestacki gura u poredjenja sa Messijem, oba Ronalda itd. a liku je nivo Hazarda nedostizan.