Četvrtfinale SP-a
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
- anonymousHD
- Kontakt:
Re: Četvrtfinale SP-a
Svako iole normalan bi trebao podržati Hrvatsku.
Hajde!

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Svako iole normalan bi trebao konačno da prestane da brine ko koga podržava i ko za koga navija.
Mogla bi ovo biti vrlo iscrpljujuća tekma za Engleze. Bolje im je da napadnu od prve minute, što duže budu čekali na pogodak, to će ih Švedi lakše rješavati. Daj produžetke, da vidimo pritisak još jednom.
Mogla bi ovo biti vrlo iscrpljujuća tekma za Engleze. Bolje im je da napadnu od prve minute, što duže budu čekali na pogodak, to će ih Švedi lakše rješavati. Daj produžetke, da vidimo pritisak još jednom.
41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Konačno da ovako nešta pročitam.S-Y-L-A-R je napisao/la:Svako iole normalan bi trebao konačno da prestane da brine ko koga podržava i ko za koga navija.
Engleska nema ideju u igri, nema plan B, oni bacaju lopte Kaneu i čekaju da se on snađe. Švedska je organizovana u odbrani, igraju čvrsto i timski, neće ni Kaneu bit lahko.
Očekujem RLCa u sredini, s njim Englezi lepršavije igraju, kad su Henderson i Dier tu nema nikakve ideje prema naprijed, obojica čuvaju pozicije i ne usuđuju se da krenu naprijed.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Ja sam večeras uz Vatrene i prave original Hrvate iz Hrvatske.
Karay srpsku baku o Luka veliki si!!!!!!!!
Karay srpsku baku o Luka veliki si!!!!!!!!
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Ja navijam za Hvatsku, jev mi je Hvatska dvaga, pvavi Hvati iz Hvatske su nam bvaca i komsije 
The Nobles ⚔
Dobro je da imalo ima ljudi koji malo misle i o fudbalu.....
Ja pomislih sve otišlo do vraga (iako nažalost na ovom forumu odavno već jeste...
).
Obje će biti vrlo tijesne utakmice. Onako po kvalitetu bi rekli da bi dalje trebali Englezi i Hrvati. Švedska je jako kompaktna i onda ova prva utakmica ne bi me čudilo da ode do penala. Mogu li onda Englezi definitivno pokazati da su vremena lošeg izvođenja istih totalna prošlost za njih?
Ali daleko je do toga, samo što bi tu utakmicu zaista mogao odlučiti jedan gol.
A i druga bi utakmica mogla biti tvrda, samo tu se možda sve i otvori. Bit će jako knap utakmica. Hrvati imaju napokon ponovo šansu ponoviti veliki uspjeh iz 1998. godine, to su i zaslužili, s tim da ovaj put mogu otići do kraja. Možda je njima ova utakmica teža, nego polufinale. Igraju protiv napaljenih, naoštreni Rusa koji će opet ostaviti srce na terenu. I Rusija nekako podsjeća na Južnu Koreju iz 2002. godine, kada su i oni ko domaćini daleko dogurali, čak do polufinala, a pomalo se i provlačili protiv velikih reprezentacija, tada su im baš jedna žrtva bili Španci, kao Rusima sada.
Obje će biti vrlo tijesne utakmice. Onako po kvalitetu bi rekli da bi dalje trebali Englezi i Hrvati. Švedska je jako kompaktna i onda ova prva utakmica ne bi me čudilo da ode do penala. Mogu li onda Englezi definitivno pokazati da su vremena lošeg izvođenja istih totalna prošlost za njih?
A i druga bi utakmica mogla biti tvrda, samo tu se možda sve i otvori. Bit će jako knap utakmica. Hrvati imaju napokon ponovo šansu ponoviti veliki uspjeh iz 1998. godine, to su i zaslužili, s tim da ovaj put mogu otići do kraja. Možda je njima ova utakmica teža, nego polufinale. Igraju protiv napaljenih, naoštreni Rusa koji će opet ostaviti srce na terenu. I Rusija nekako podsjeća na Južnu Koreju iz 2002. godine, kada su i oni ko domaćini daleko dogurali, čak do polufinala, a pomalo se i provlačili protiv velikih reprezentacija, tada su im baš jedna žrtva bili Španci, kao Rusima sada.
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- LAZARUS2000
- Kontakt:
To progovara Srbin iz tebeOsim13 je napisao/la:Navijam za Švecku da osvoji ovo smiješno takmičenje
Kapije moćne na putu nek stoje,
sve kazne na glavu nek mi se sruše,
ja sam gospodar sudbine svoje
- jedini kapetan svoje duše.
sve kazne na glavu nek mi se sruše,
ja sam gospodar sudbine svoje
- jedini kapetan svoje duše.
Samo što su Koreanci žestoko provučeni do finala, prvo protiv Italije kad nije sviran čist penal na Tottiju, plus crveni karton, i poništen čist gol Tommasija. Pa onda protiv Španaca kad su poništili Morientesov zlatni gol, svirali gol aut a cijela lopta ostala u terenu. Pljačka stoljeća, najgore prvenstvo što se tiče suđenja.effe_sa je napisao/la:Dobro je da imalo ima ljudi koji malo misle i o fudbalu.....Ja pomislih sve otišlo do vraga (iako nažalost na ovom forumu odavno već jeste...
).
Obje će biti vrlo tijesne utakmice. Onako po kvalitetu bi rekli da bi dalje trebali Englezi i Hrvati. Švedska je jako kompaktna i onda ova prva utakmica ne bi me čudilo da ode do penala. Mogu li onda Englezi definitivno pokazati da su vremena lošeg izvođenja istih totalna prošlost za njih?Ali daleko je do toga, samo što bi tu utakmicu zaista mogao odlučiti jedan gol.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Valjda Anel ne bude prenosio Engleze, ocekujem ga veceras pa da se proslavi polufinale 
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
I ja bi volio uživati u Anelovom komentaru večerasKaunas je napisao/la:Valjda Anel ne bude prenosio Engleze, ocekujem ga veceras pa da se proslavi polufinale
Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Prohrvatski Bosnjaci su veceras za Hrvatsku prosrpski za Rusiju

A normalni ljudi prate fudbal...
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
Kakav Martinez znaju bolje ovi sa foruma sta je dobro za Belgijubavariapivo je napisao/la:I još na to sve belgijanci 23 utakmice bez poraza...harry_90 je napisao/la:Martinez poklapa forumske strucnjake![]()
Sto nije zvao Naingolana,cuj protiv Japana Chadli i Felaini ulaze,ljudi donose preokret.. i jos dosta toga .. trenutno jede Brazil
Ali Martinez nema pojma
Danas prolaz Engleske
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Granqvist će pojesti Kanea.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Smrad ni kartona za simuliranje da dobije, valjda ga neko jednom polomi momački pa nek se valja.
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
- bavariapivo
- Kontakt:
24. utakmica bez porazaharry_90 je napisao/la:Kakav Martinez znaju bolje ovi sa foruma sta je dobro za Belgijubavariapivo je napisao/la:I još na to sve belgijanci 23 utakmice bez poraza...harry_90 je napisao/la:Martinez poklapa forumske strucnjake![]()
Sto nije zvao Naingolana,cuj protiv Japana Chadli i Felaini ulaze,ljudi donose preokret.. i jos dosta toga .. trenutno jede Brazil
Ali Martinez nema pojmaako popusi od Francuske ide prica kako se ovo znalo,sta ce mu Felaini,Witsle i Chadli,hoce to kad ne pozoves Naingolana itd itd...
Danas prolaz Engleske
ta ce ovaj martinez, veze sa vezom nema
I zaboravio sam napisat ocekujem prolaz i Hrvatske,jer realno njima Rusija ne moze nista ako budu hrvati pravi na terenu i bez muljaze kakve.. ocekujem tvrdu tekmu i prolaz komsija.. 0:1 ili 1:2 za komsije 
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.