Nemoj zaboraviti reci Miretu da je ckapi ako ga vidis.Gefufna je napisao/la:Dobro vece iz kisovitog Torina.![]()
Ne dodje li sutra, napravit cu belaj, vozio sam 13 sati.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Puma
Nemoj zaboraviti reci Miretu da je ckapi ako ga vidis.Gefufna je napisao/la:Dobro vece iz kisovitog Torina.![]()
E koji si ti jinx. Sad nema nista od Rune.Gefufna je napisao/la:Dobro vece iz kisovitog Torina.![]()
Reci cu mu to direktno u klitoris.harden je napisao/la:Nemoj zaboraviti reci Miretu da je ckapi ako ga vidis.Gefufna je napisao/la:Dobro vece iz kisovitog Torina.![]()
Vidis, u pravu si. On ako ode tamo pisi propalo. Udine(tu cak ni dinoo nije pomogao) pa Cardiff mi ovako na prvu padaju na pamet....Pogba je napisao/la:E koji si ti jinx. Sad nema nista od Rune.Gefufna je napisao/la:Dobro vece iz kisovitog Torina.![]()
? Mislis, bilo je lijepo dok je trajalo iliIlCapitano je napisao/la:http://www.lasexta.com/programas/jugone ... 6eae3.html
Ovi kažu da je Ronaldo prihvatio uvjete Pereza...
Mi fanovi reala mrzimo aguirrea kojinje robaldov personal friend i kad ronaldo hoce da nesto mediji znaju plasira preko njegaakisarajevo92 je napisao/la:La Sexta je mozda i prva pisala o ovom transferu, a Edu Aguirre koji radi za njih je veoma blizak Ronaldu
Pa da, o tome pricamMElloo je napisao/la:Mi fanovi reala mrzimo aguirrea kojinje robaldov personal friend i kad ronaldo hoce da nesto mediji znaju plasira preko njegaakisarajevo92 je napisao/la:La Sexta je mozda i prva pisala o ovom transferu, a Edu Aguirre koji radi za njih je veoma blizak Ronaldu
Moze Cristiano i za 60 miliona samo da povede Edua sa sobomakisarajevo92 je napisao/la:Pa da, o tome pricamMElloo je napisao/la:Mi fanovi reala mrzimo aguirrea kojinje robaldov personal friend i kad ronaldo hoce da nesto mediji znaju plasira preko njegaakisarajevo92 je napisao/la:La Sexta je mozda i prva pisala o ovom transferu, a Edu Aguirre koji radi za njih je veoma blizak Ronaldu![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.