Četvrtfinale SP-a
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Četvrtfinale SP-a
Kako ovaj covjek zaradjuje pare od fudbala?
neviđeno glup igrač. 
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
S kakvim igracima je Pep osvojio ligu svaka mu cast
Jesus i Sterling ne zna se koji je veca prevara
Jesus i Sterling ne zna se koji je veca prevara
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT
Ljubitelj ponedjeljka, vruce pive, loseg centarsuta i hladne zene.
Daj RashfordA, da imamo dvojicu muflona
Sterling je krampa, čemu ovakvo iznenađenje invalidskim potezima?
Smor tekma, malo se Englezi trgnuli pred kraj poluvremena. Šveđani nula ofanzivno, ljudi preskaču sredinu i nabijaju k'o kakvi amateri.
Smor tekma, malo se Englezi trgnuli pred kraj poluvremena. Šveđani nula ofanzivno, ljudi preskaču sredinu i nabijaju k'o kakvi amateri.
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
Putinom protivu UZP-ovcaavenija je napisao/la:
Don't hate what you don't understand.
- LAZARUS2000
- Kontakt:
A ruse. Ne mogu ja da se kurvam i lažem pošten forumski narod. Samo mislim da nemaju neke šanse.Penaltiky je napisao/la:Za koga navijaš večeras?LAZARUS2000 je napisao/la:Ma ne laži. Pa mudo bi dao da igrate sa Švedskom umjesto sa njima.Lillard je napisao/la:Čak i meni koji ih gotivim, počinjem hejtat, ne radi igrača, već radi euforije. Nedo Bog nešto loše reć o Southgateu yebo majku šta je ovo![]()
Isto ko da su razbijali dosad, a ne na krilima Kanea ošli otud. Oigrali 2 dobre utakmice, jednu prosječnu i Southgate bog. Ne mogu lika očima.
U velikoj sam dilemi
Kapije moćne na putu nek stoje,
sve kazne na glavu nek mi se sruše,
ja sam gospodar sudbine svoje
- jedini kapetan svoje duše.
sve kazne na glavu nek mi se sruše,
ja sam gospodar sudbine svoje
- jedini kapetan svoje duše.
Veći antitalent nije igrao za Englesku kakva panjina. 
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ima ja mislim ugao jedne kamere... kad je kleknuo lopta poal metra od njega prosla... no golman uopste nije los ali je ondje sigurno mogao bolje....Raonffa je napisao/la:Teško brate, predaleko je lopta bila, brza, a ovaj je bio ukopan na krivoj nozi.Kompromis je napisao/la:Reakcija golmana je za haga.... nije se ni bacio... samo kleknuo a mogao je odbraniti...
Ajmo svedjani uzimajte ovo imam rodbine kod vas... sa englezima nemam veze...
Tako što trci ko bezglava kokoš. Pravo pitanje šta radi Sterling u prvih 11 Engleske. Southgate na klupi ima tri bolje opcije od njega (Vardy, Rashford i Welbeck) koju god opciju da izabere ispred bezglave kokoši - ne može pogriješiti...al on ga i dalje guraBelmin6 je napisao/la:Kako ovaj covjek zaradjuje pare od fudbala?
- Fikret1946
- Kontakt:
Da se ne lazemo i Rashfordu je inteligencija u minusu, Vardy je povrijedjen i Welbeck 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Pa povrijedjeni Vardy opet najbolja opcija da igraFikret1946 je napisao/la:Da se ne lazemo i Rashfordu je inteligencija u minusu, Vardy je povrijedjen i Welbeck
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT
- MikeToreno
- Kontakt:
nanana
england are in russia
nanana
drinking all the vodka
nanana
england's going all the waaaaaay

england are in russia
nanana
drinking all the vodka
nanana
england's going all the waaaaaay
Rash bi ovo zabio bez po muke.Fikret1946 je napisao/la:Da se ne lazemo i Rashfordu je inteligencija u minusu, Vardy je povrijedjen i Welbeck
Igra Engleske je poprilično bezidejna. Henderson i ostali što samo napad geldaju, ako budu išli na nas, morat će stavit Diera jer ovo nema smisla forsirat više. Ne kreiraju ništa jbt.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- Fikret1946
- Kontakt:
Da nije Englez nikad ne bi bio smatran talentom brat bratu al haj.Poligon10 je napisao/la:Rash bi ovo zabio bez po muke.Fikret1946 je napisao/la:Da se ne lazemo i Rashfordu je inteligencija u minusu, Vardy je povrijedjen i Welbeck
Henderson djeluje tehnički izbrušen igrač naspram Šveđana
-
bordobijeli
- Kontakt:
Meni Engleska odusevila ,nemaju kreativaca i talenta al sve ostalo jako dobro . fizicki mocni ,prekidi bas bas opasni , takticki jako dobri igraju 3-5-2 koja se transformise u razne varijante . jos jedan veliki plus za njih je sto su ih prije prvenstva svi prezalili ,igraju opusteno iz inata .
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.