Ne znam, ja sam baš gledao iz dva ugla (iz gola, i iza igrača) i baš se čini kako lopta bježi od golmana koji je ostao ukopan. Da je ono uspio odbraniti bila bi to vrhunska odbrana, nešto slično kao što je Lloris jučer spasio čist gol Caceresa.Kompromis je napisao/la:Ima ja mislim ugao jedne kamere... kad je kleknuo lopta poal metra od njega prosla... no golman uopste nije los ali je ondje sigurno mogao bolje....Raonffa je napisao/la:Teško brate, predaleko je lopta bila, brza, a ovaj je bio ukopan na krivoj nozi.Kompromis je napisao/la:Reakcija golmana je za haga.... nije se ni bacio... samo kleknuo a mogao je odbraniti...
Ajmo svedjani uzimajte ovo imam rodbine kod vas... sa englezima nemam veze...
Četvrtfinale SP-a
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Četvrtfinale SP-a
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Šveđani ušli sa previše respekta mogu ovo okrenuti.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
- Fikret1946
- Kontakt:
Ma kakvi Svedjani pa njih je i Njemacka uzela jbtSaurman je napisao/la:Šveđani ušli sa previše respekta mogu ovo okrenuti.
Fikret1946 je napisao/la:Ma kakvi Svedjani pa njih je i Njemacka uzela jbtSaurman je napisao/la:Šveđani ušli sa previše respekta mogu ovo okrenuti.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Eto Hrvati su pravo "idejni". Sa onakvim veznjacima bezidejniji su od ovih Engleza, a tekma protiv Danske je sve pokazala.Lillard je napisao/la:Igra Engleske je poprilično bezidejna. Henderson i ostali što samo napad geldaju, ako budu išli na nas, morat će stavit Diera jer ovo nema smisla forsirat više. Ne kreiraju ništa jbt.
Englezi su odigrali dosta dobro poluvrijeme. Imali su inicijativu i kontrolisali tekmu. Čist zicer promašen da već riješe sve.
- Bazinga12345
- Kontakt:
Teško, dobri su jedino kada se brane.Saurman je napisao/la:Šveđani ušli sa previše respekta mogu ovo okrenuti.
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Daj bola', Hrvatska igrala sa daleko ozbiljnijim protivnicima u grupi. Protiv Danske 20+ šuteva, 9 u prvom poluvremenu di je realno trebalo bit bar 2:0, 3:0.Poligon10 je napisao/la:Eto Hrvati su pravo "idejni". Sa onakvim veznjacima bezidejniji su od ovih Engleza, a tekma protiv Danske je sve pokazala.Lillard je napisao/la:Igra Engleske je poprilično bezidejna. Henderson i ostali što samo napad geldaju, ako budu išli na nas, morat će stavit Diera jer ovo nema smisla forsirat više. Ne kreiraju ništa jbt.
Englezi su odigrali dosta dobro poluvrijeme. Imali su inicijativu i kontrolisali tekmu. Čist zicer promašen da već riješe sve.
Engleska zabila 3 gola iz igre. o čemu pričamo, igra osim Tunisa i Paname očajna.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
- Fikret1946
- Kontakt:
Sta sam ocekivao od Hendersona po meni igra iznad svih ocekivanja,eto bas bi Dier nesto promjenio u kreaciji
ljudi moji mozete li vi slusati ovog skicavog dzankovica?
unisti me lik evo za minut samo prije pocetka drugog poluvremena, al sto lik melje u pm.
yebi fudbal kad njeg moras slusati.
unisti me lik evo za minut samo prije pocetka drugog poluvremena, al sto lik melje u pm.
yebi fudbal kad njeg moras slusati.
Cuj trebalo biti 2-3:0 a primili gol u prvoj drugoj minuti odmah
Daj ba budi realan
Daj ba budi realan
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT
Ljubitelj ponedjeljka, vruce pive, loseg centarsuta i hladne zene.
Ljubitelj ponedjeljka, vruce pive, loseg centarsuta i hladne zene.
- Fikret1946
- Kontakt:
Ramiy je napisao/la:Cuj trebalo biti 2-3:0 a primili gol u prvoj drugoj minuti odmah![]()
Daj ba budi realan
Hrvati jesu dominirali prvo poluvrijeme te utakmice, ali ne znam da su imali neku gol sansu vala.
- ASD
- Kontakt:
Vecina bezvezni sutevi, bolje prilike Danska stvorila.
-
bordobijeli
- Kontakt:
Ne znam sta vi gledate englezi su takticki fizicki monogo dovar tim , nemaju kreaciju al jako dobri su.
Neki samo gledaju fudbal kroz prizmu barce - reala i ronalda i mesija . ne mogu svi tako igrati ima i drugi stvari u fudbalu .
Neki samo gledaju fudbal kroz prizmu barce - reala i ronalda i mesija . ne mogu svi tako igrati ima i drugi stvari u fudbalu .
Jes' eto 5-0 trebalo biti za Hrvatsku.

Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
Grupu su dobro odradili, ali i tu im ide u prilog katastrofalna Argentina. A ček', tebi ono protiv Danske izgledalo dobro? Hrvatska u većini tekme visila a Danska imala puno više od igre. Danska koja je barem duplo slabijeg kadra od "vašeg". Znam da ste optimistična nacija, ali ovako nerealna...Daj bola', Hrvatska igrala sa daleko ozbiljnijim protivnicima u grupi. Protiv Danske 20+ šuteva, 9 u prvom poluvremenu di je realno trebalo bit bar 2:0, 3:0.
Engleska zabila 3 gola iz igre. o čemu pričamo, igra osim Tunisa i Paname očajna.
Redovno navijam za Hrvatsku, na svim takmičenjima, u svim sportovima, i onda vidim ove škutore na forumu pa preispitam svoje odluke.LjumanM95 je napisao/la:Jes' eto 5-0 trebalo biti za Hrvatsku.![]()
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Zbog njih uvijek navijam kontra susjeda.Virtu4l je napisao/la:Redovno navijam za Hrvatsku, na svim takmičenjima, u svim sportovima, i onda vidim ove škutore na forumu pa preispitam svoje odluke.LjumanM95 je napisao/la:Jes' eto 5-0 trebalo biti za Hrvatsku.![]()
Kakvi slijepci.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Uz popularni 'fish 'n chips'

Perišić fula cijelu loptu, za 3 sekunde nabija preko gola sa 7 metara, Rakitić sa 16 metara sam, golman brani, Lovren glavom da je okrznuo jače gol bi bio siguran. Eto onako iz glave 3 dobre šanse.Ramiy je napisao/la:Cuj trebalo biti 2-3:0 a primili gol u prvoj drugoj minuti odmah![]()
Daj ba budi realan
Prvo poluvrijeme je bilo jako dobro, drugo je bilo očajno.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"
Isti sam buraz, bukvalno.Virtu4l je napisao/la:Redovno navijam za Hrvatsku, na svim takmičenjima, u svim sportovima, i onda vidim ove škutore na forumu pa preispitam svoje odluke.LjumanM95 je napisao/la:Jes' eto 5-0 trebalo biti za Hrvatsku.![]()
Ja pogođen nisam, ni umro ni pao, samo sam morao skočiti dole, nastaviću tačno tamo gdje sam stao, izroniće stari za one što ga vole... FKBB 1947
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.