Sada na Hrvate.
Četvrtfinale SP-a
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
- Fikret1946
- Kontakt:
Re: Četvrtfinale SP-a
Happy and glorious 
zamisli engleske panjine osvoje sp, plac
Sa Rusima u polufinalu, Hrvati imaju luzer mentalitet 
Dajte im trofej
Antienglezi na aparatima
Antienglezi na aparatima
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.
- MikeToreno
- Kontakt:
Kako će tek biti mrziteljima kad se nogobal vrati kući. 
It's coming home. 
- muhamedhulk
- Kontakt:
Ooooj ko ide medju 4 prvenstva
Hajde nocas da kroati izbace ruse pa da posalju eng kuci. Ionako cijeli turnir govore da idu kuci 
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Jesu dobro Brazilci odigrali sinoć drugo poluvrijeme, dosta napadali i imali još par prilika pored gola, al' sveukupno gledajući nisu me oduševili, al' eto to je opet moje mišljenje. Isto kao što su Hrvati zgazili Argentince u svakom segmentu igre u drugom poluvremenu, pa opet ne možeš samo na osnovu tog poluvremena davati neke zaključke.rio_Ferdy88 je napisao/la:Meni je ono drugo pol Brazilaca sinoć najbolje pol neke repke na ovom prvenstvu dosad bez obzira na rezultat. Šteta samo što Costa i Firminho nisu igrali od početka, tek tada je do izražaja došla njihova prava moć, ovako će ostat upamćeni kao luzeri jer nisu ispunili očekivanja.Raonffa je napisao/la:@Rio @ASD
Brazilci su igrali pametno, na rezultat, al' nisu me nešto specijalno oduševili, valjda zato što ih je raja dosta hajpovala. Al' ni za njih ne bih rekao da su bili bolji od Hrvatske, pogotovo zbog razlike u hajpu i očekivanja od dvije spomenute repke.
Hrvatima je osmina finala ili četvrtfinale (uz dobar ždrijeb) bio neki max prije početka prvestva, po mojoj slobodnoj procjeni, polufinale bi bilo već strašan rezultat za ovu generaciju jer bi ih stavilo u rang one generacije ih 98, iako po talentu to nisu, jer su oni za protivnika u četvrtfinalu imali Švabe.
Ja sam mislio da će Hrvati proći grupu, kao drugi, iako sam znao da su Argentinci karine očekivao sam da će nekako biti prvi u grupi (i možda bi i bili da su dobili Island u prvom kolu, izašli bi rasterećenije protiv Hrvata, al' to je već šbbkbb priča), i da će Hrvatima biti kraj u osmini finala protiv Francuza. Tako da je meni prvo mjesto u grupi bilo baš pozitivno iznenađenje, uz lijepu igru, onda rovovska bitka protiv Danske gdje su pokazali mentalnu snagu i čvrstinu vračajući se par puta iz "psihološkog minusa", to me je također fino iznenadilo i nakon toga mislim da će riješiti Ruse i da idu u polufinale što je samo po sebi vanserijski rezultat za tako malu državu bez obzira na kvalitet koji oni posjeduju.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Švabe i Talijani na aparatima.
Hajmo Džuba ruši Mamicevu prciju.
Hajmo Džuba ruši Mamicevu prciju.
Nesto mi tesko povjerovat da ce 1/4 proci bez iznenadjenja. Ni Urugvaj ni Svedska. Mogli bi Rusi. 
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Engleska u polufinalu
Joj lošeg prvenstva u pm... Još samo fali da Rusi izbace Hrvate večeras.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
- Fikret1946
- Kontakt:
Da onaj nije forsirao Realove igrace i da je pozvao Villu umjesto Aspasa gledali bi Spance veceras 
- alan_kardec
- Kontakt:

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Its coming home
Ali nazalost nista od toga, jednostavno protuprirodno bi bilo vidjeti bukve ala Henderson, Sterling i Lingard kako postaju svjetski prvaci...
Inace mnogi su osporavali cak i na ovom svjetskom Stonesa i Maguirea a ljudi igraju vrhunski...PIckford odlican
Ali nazalost nista od toga, jednostavno protuprirodno bi bilo vidjeti bukve ala Henderson, Sterling i Lingard kako postaju svjetski prvaci...
Inace mnogi su osporavali cak i na ovom svjetskom Stonesa i Maguirea a ljudi igraju vrhunski...PIckford odlican
K'o neka sprdnja sa Englezima a Špance izbacili yebeni Rusi, dok su Nijemci ispali od nekakvih žutalja. 
A ko je trebao ići u polufinale? Merkelovci? Ako su trebali, što nisu u polufinalu? Kakve sve viceve pišete.
Sve goli kultizam i kojekakve monumentalističke priče.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Lingard. 
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
- Fikret1946
- Kontakt:
Lingaard je engleski Thomas Muller iz perioda 2010-2014. Mnogo koristan i inteligentan igrac.
Za parmaka Allia je klasa.
Za parmaka Allia je klasa.
- anonymousHD
- Kontakt:
J3bo te, it's coming home.
Upadam na ovaj hype train.
Upadam na ovaj hype train.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.