Četvrtfinale SP-a

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88

LAZARUS2000
Kontakt:

Re: Četvrtfinale SP-a

Post Postao/la LAZARUS2000 » 07 jul 2018, 19:01

let3 je napisao/la:
Torres_9 je napisao/la:zamisli engleske panjine osvoje sp, plac
Panjine idu po titulu :P a nek place ko hoce :mrgreen:
Al fakat, ko je kriv ostalim levatim što su ispali dosta ranije :salut: ...englezima je ovo historijska prilika da se domognu drugog naslova SP, pitanje je hoce li im se ikad ovako otvoriti šansa. Vec su u polufinalu, zasluženo sasvim :thumbup:

Konacno su dobili normalnog golmana i solidan stoperski par, koji nisu skloni nekim težim kiksevima....još da izbace onog kloca Sterlinga :mrgreen:
Osvojiće jedino ako bude Belgija u finalu. Protiv francuza teško
Kapije moćne na putu nek stoje,
sve kazne na glavu nek mi se sruše,
ja sam gospodar sudbine svoje
- jedini kapetan svoje duše.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 07 jul 2018, 19:04

Da hoce osvojiti Hrvatska da zapjeni pola Balkana :mrgreen:

Prvo veceras da Rusofile posalju na aparate, ista vera, slicno pismo, nismo ratovali, cak nam je i jezik slican :rol:

LAZARUS2000
Kontakt:

Post Postao/la LAZARUS2000 » 07 jul 2018, 19:06

tuzlak1987 je napisao/la:Da hoce osvojiti Hrvatska da zapjeni pola Balkana :mrgreen:

Prvo veceras da Rusofile posalju na aparate, ista vera, slicno pismo, nismo ratovali :rol:
Čudi me da ti ne drkaš na ruse. Ono crvena prošlost, gulag, otimačina imovine, strijelanje ne samo onih koji drugačije misle već što uopšte misle. Mnogo je sličnosti. To je sve ono na šta se ložiš.
Zadnja izmjena: LAZARUS2000, dana/u 07 jul 2018, 19:07, ukupno mijenjano 1 put.

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 07 jul 2018, 19:06

Sto tesko protiv Francuza? Oni su uspjeli izgubiti finale na svom terenu od Portugala koji ej bio bez Ronalda skoro citav mec plus produzetke, a Deshamp je u karijeri vec ispusio dva finala tako da ne bi ni oni bili za Engleze nepremostiva prepreka.

legenda reala
Kontakt:

Post Postao/la legenda reala » 07 jul 2018, 19:08

Hrvati večeras pravo ofanzivni, Velid komentarise očekivati je spektakl
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.

LAZARUS2000
Kontakt:

Post Postao/la LAZARUS2000 » 07 jul 2018, 19:08

japa je napisao/la:Sto tesko protiv Francuza? Oni su uspjeli izgubiti finale na svom terenu od Portugala koji ej bio bez Ronalda skoro citav mec plus produzetke, a Deshamp je u karijeri vec ispusio dva finala tako da ne bi ni oni bili za Engleze nepremostiva prepreka.
Nikako im ne leže. Fizički su im jednaki, a fudbalski daleko iznad i eto problema.

Fikret1946
Kontakt:

Post Postao/la Fikret1946 » 07 jul 2018, 19:09

legenda reala je napisao/la:Hrvati večeras pravo ofanzivni, Velid komentarise očekivati je spektakl
konacno se sjetio da modrica malo povuce nazad ovaj trenerski mag :lol:

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 07 jul 2018, 19:11

legenda reala je napisao/la:Hrvati večeras pravo ofanzivni, Velid komentarise očekivati je spektakl
Goražde večeras gori, Vatreni idu dalje :kafa:
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Moggi
Kontakt:

Post Postao/la Moggi » 07 jul 2018, 19:11

hoce li mi iko objasniti ko je ovaj barthez na bht i cime je zaslužio da se ovde u studiju nalazi, osim sto je branio u man utd
Zarathustra

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 07 jul 2018, 19:14

U Banjoj Luci vec preko 10 000 se okupilo ispred Boske, aj RUSIJA !
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 07 jul 2018, 19:15

LAZARUS2000 je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Da hoce osvojiti Hrvatska da zapjeni pola Balkana :mrgreen:

Prvo veceras da Rusofile posalju na aparate, ista vera, slicno pismo, nismo ratovali :rol:
Čudi me da ti ne drkaš na ruse. Ono crvena prošlost, gulag, otimačina imovine, strijelanje ne samo onih koji drugačije misle već što uopšte misle. Mnogo je sličnosti. To je sve ono na šta se ložiš.
Drazi su mi od Spanaca svakako. Ali izmedju Rusije i Hrvatske ipak Hrvatska bolje sve ostalo je zloba, prepustam ovima sto svrsavaju na drugi period historije i oplakuju tuznu sudbinu Nikija II da navijaju za Ruse veceras. :wave:

Chandrian
Kontakt:

Post Postao/la Chandrian » 07 jul 2018, 19:15

Englezi polako, iz drugog plana do polufinala. Golemo. Svaka im čast. E sad problem može da bude što će njihovi mediji da im stvore toliku pritisak da me ne bi iznenadilo da u polufinalu odu na pogrešan stadion.

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 07 jul 2018, 19:17

Francuska mi se čini dobro posložena u svim linijama a i kad igraju loše pobjeđuju što govori da bi mogli otići do kraja, dok sa druge strane Engleska se još nije susrela sa nekom jakom ekipom doduše jest sa Belgijom i tu su izgubili.U 1/2 došli preko timova koji i nisu baš neka krema svjetskog fudbala.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Chandrian
Kontakt:

Post Postao/la Chandrian » 07 jul 2018, 19:18

Saurman je napisao/la:Francuska mi se čini dobro posložena u svim linijama a i kad igraju loše pobjeđuju što govori da bi mogli otići do kraja, dok sa druge strane Engleska se još nije susrela sa nekom jakom ekipom doduše jest sa Belgijom i tu su izgubili.U 1/2 došli preko timova koji i nisu baš neka krema svjetskog fudbala.
S tim mora se istaći i to da su se povukli protiv Kolumbije koja je igrala bez Hamesa. Sa njim to bi bio potpuno drugi meč

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 07 jul 2018, 19:19

Saurman je napisao/la:Francuska mi se čini dobro posložena u svim linijama a i kad igraju loše pobjeđuju što govori da bi mogli otići do kraja, dok sa druge strane Engleska se još nije susrela sa nekom jakom ekipom doduše jest sa Belgijom i tu su izgubili.U 1/2 došli preko timova koji i nisu baš neka krema svjetskog fudbala.
A kako god okreneš neće se ni u polufinalu sresti sa takvom ekipom, tako da bi mogli ni krivi ni dužni doći do finala.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

Fikret1946
Kontakt:

Post Postao/la Fikret1946 » 07 jul 2018, 19:22

Englezi su krivi jer je Spanija ispala od Rusije, logika ovog lobotomca iznad mene :lol:
krivi su jer i Njemacka ispala u grupi, a Argentina zavrsila druga, Englezi izvinite se ovim drzavama :lol:

japa
Kontakt:

Post Postao/la japa » 07 jul 2018, 19:24

japa je napisao/la:Sto tesko protiv Francuza? Oni su uspjeli izgubiti finale na svom terenu od Portugala koji ej bio bez Ronalda skoro citav mec plus produzetke, a Deshamp je u karijeri vec ispusio dva finala tako da ne bi ni oni bili za Engleze nepremostiva prepreka.
Nikako im ne leže. Fizički su im jednaki, a fudbalski daleko iznad i eto problema.
Opet cu ponoviti ljudi su izgubili finale na svom terenu od Portugala bez Cristiana Ronalda, za takvu ekipu nikad ne mozes reci da su nepremostiva prepreka u finalu, pa nisu spanci iz perioda dominacije...I u toj potencijalnoj utakmici bi bilo 50-50 bez nekog favorita.

mire96
Kontakt:

Post Postao/la mire96 » 07 jul 2018, 19:24

Chandrian je napisao/la:
S tim mora se istaći i to da su se povukli protiv Kolumbije koja je igrala bez Hamesa. Sa njim to bi bio potpuno drugi meč
Veci dio turnira su bili neuvjerljivi. Protiv Tunisa dobili u nadoknadi, protiv Belgije izgubili, protiv Kolumbije bez Jamesa morali na penale. Jedino su Panamu rasuli. I bili su dosta bolji od Svedske danas, a i na to im treba skinuti kapu, jer iako su i oni bezveze odigrali danas, to je i dalje ekipa koja je preko Holandije, Italije i Njemacke stigla do QF. Ja mislim da Hrvatska njih moze dobiti ako budu igrali u 100% kapacitetu i dovedu glavu u red, sto je ipak upitno. Ali ako to ne urade, nece ni doci do polufinala.

LAZARUS2000
Kontakt:

Post Postao/la LAZARUS2000 » 07 jul 2018, 19:27

japa je napisao/la:
Opet cu ponoviti ljudi su izgubili finale na svom terenu od Portugala bez Cristiana Ronalda, za takvu ekipu nikad ne mozes reci da su nepremostiva prepreka u finalu, pa nisu spanci iz perioda dominacije...I u toj potencijalnoj utakmici bi bilo 50-50 bez nekog favorita.
A englezi su se naosvajali trofeja u pm :rol:
Sinonim za luzere jbt

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 07 jul 2018, 19:29

Fikret1946 je napisao/la:Englezi su krivi jer je Spanija ispala od Rusije, logika ovog lobotomca iznad mene :lol:
krivi su jer i Njemacka ispala u grupi, a Argentina zavrsila druga, Englezi izvinite se ovim drzavama :lol:
Balvane, ko je spomenuo bilo koju od tih reprezentacija? Hoću da kažem da su Englezi imali dosta sreće. Dobili jedva yebeni Tunis, natrpali Panamu koja ni sama ne zna kako je došla do SP-a, izgubili od Belgije koja je jedina ozbiljna ekipa (pored Kolumbije) sa kojom su igrali.
I onda ta utakmica sa Kolumbijom koja je igrala bez Jamesa ali je i kao takva opet skoro izbacila Englesku.
Švedsku koja je pored Rusije najlošija ekipa u 1/4 da i ne spominjem.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

Zaključano

Natrag na “Reprezentacije i utakmice”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.