Sta znaci ovo gori mostar 94 da znam sta me pitas?Dena94 je napisao/la:Gori Mostar 94. Dze je Avenija, kakva je situacija u Bajnoj luci?
Četvrtfinale SP-a
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Četvrtfinale SP-a
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
						02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Mislim da je Shved najplaceniji sportista u Rusiji, koji je RusASD je napisao/la:Po kom kriteriju?Penaltiky je napisao/la:ko da je zdubravacoelho41 je napisao/la:Kolinda je ispala seljanka mrtva
sto posto sam siguran da je to košarkaASD je napisao/la:
Ne, fudbal im je No.1, pa zatim hokej.
Ali im je problem sto imaju previse sportova koje se forsira, dok se u nasem regionu forsira uglavnom fudbal, nesto manje kosarka, i malo rukomet, ostali sportovi su na par ljudi, to u Rusiji nije slucaj.
Da se najvise ljudi bavi tim sportom, da imaju najvise registrovanih clanova, da se najvise ulaze novaca, da najvise gledalaca to gleda???
Sve su to kriteriji koji idu u prilog fudbalu.

Zadnja izmjena: Penaltiky, dana/u 08 jul 2018, 00:12, ukupno mijenjano 1 put.

Šit bi loš, a sudžuk žilav...
Samo da nabijem na neku stvar ove balije.
Cuj drago mu sto je prosla zemlja koja mu gradi most i zatvara jedini izlaz na otvoreno more, kad god ima priliku blokira izvoz iz BiH, pokrala milijarde imovine po jadranu i sl.

Cuj drago mu sto je prosla zemlja koja mu gradi most i zatvara jedini izlaz na otvoreno more, kad god ima priliku blokira izvoz iz BiH, pokrala milijarde imovine po jadranu i sl.
					Zadnja izmjena: tale07, dana/u 08 jul 2018, 00:11, ukupno mijenjano 1 put.

ne moze Bosnjo skontati da mu je Bakir veci dusman od tih koje mrzi ....dzaba takav ti je bosnjo to mu je u krvi ...zato i 20 godina stojimo u mjestu....Juventinisimo je napisao/la:I?? Cijeli zivot tako..mrzi, navijaj samo da oni "anamo" zijane...i naravno, na kraju GLASAJ za iste na izborima..nemoj da se omane kojim slucajem..Mancini je napisao/la:Kojekakve!?Juventinisimo je napisao/la:Finale : Belgija - Hrvatska...Kroejsa uzima..mi treba da im se divimo i pokusamo kopirati...umjesto sto neki navijaju za kojekakve engleze, ruse i ostalu buraniju..
HRVATSKA SAMPION!!!Eto trebaju svi navijati za Hrvatsku!? Za njih ili herceg bosnu, ista stvar.
Prodje vise od 20 godina, proci ce i vise od 200...mi na istom tapkamo..k'o da marke prodajemo...a maraka vise nema...
Da, treba da im se divimo...sa kojim SRCEM igraju za svoju repku..MODRIC preruje teren...k'o da je neki poljoprivrednik...ljudi izgidose za Hrvatsku...da, da, treba da ih kopiramo...a ne da cekamo 5 minuta da ispadnu i da se "radujemo"...
Nisu ni oni nista bolji od nas...svi smo mi napaceni balkanci..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
						VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
- CROtorious
- Kontakt:
Ove utakmice kad igramo sa samo 2 vezna su uzasne. Modric i Rakitic u klubu imaju zadnjeg veznog i puno vise daju nego ovako. Treba Badelj ili Broz krenit s njima otpocetka pa kasnije ubacivat igrace ovisno o stanju na terenu.exorciiist je napisao/la:Od one utakmice protiv Argentine, Hrvati sve losiji i losiji, strmoglavo padaju..
Vezni red je danas bio uzasan.. Englezi su nahypeani, mogli bi ih u 90 min dobit lagano
Zadnja Klupa
Everyday it seems we're wasting away
						Everyday it seems we're wasting away
tale07 je napisao/la:Samo da nabijem na neku stvar ove balije.
 al hajd ti to objasni bolidima.
  al hajd ti to objasni bolidima.- 
				jolicnikola
- Kontakt:
opet se tu uvlaci politika u ovu temu, dajte imate CHAT pa se vi tamo raspravljajte, ovde se pise o fudbalskim temama

" moj Isak i bla bla  pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj  dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Slazem se da trebaju hrvati igrati s 3 u vezi ovako modric i raketa ne nude svoj maxjolicnikola je napisao/la:opet se tu uvlaci politika u ovu temu, dajte imate CHAT pa se vi tamo raspravljajte, ovde se pise o fudbalskim temama
Pardon replicirao sam post koji nema veze sa fudbalom
VICTORIA CONCORDIA CRESCIT
Ljubitelj ponedjeljka, vruce pive, loseg centarsuta i hladne zene.
						Ljubitelj ponedjeljka, vruce pive, loseg centarsuta i hladne zene.
- Fikret1946
- Kontakt:
harden je napisao/la:
osvetili su se za to

- exorciiist
- Kontakt:
Sta je sa onim Perisicevim i Rebicevim trkovima prema golu sa krila? Hocemo li ih vidjeti protiv Engleske 

Ovo sam ja više zbog Bahe postavio, rezultat manje višeFikret1946 je napisao/la: osvetili su se za to

" moj Isak i bla bla  pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj  dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Čestitke Hrvatima. Pomalo srećno, ali ko te pita.

Ma ovi momci su već pobjednici za svakog Hrvatskog navijača. Ovo će biti novi snažni vjetar u leđa HR nogometa. Sportski je se nadati i težiti najvišem ali i ovo je vrh...exorciiist je napisao/la:Od one utakmice protiv Argentine, Hrvati sve losiji i losiji, strmoglavo padaju..
Vezni red je danas bio uzasan.. Englezi su nahypeani, mogli bi ih u 90 min dobit lagano
- exorciiist
- Kontakt:
Nije vam dugo trebalo da pricu okrenete na Peljeski most, rat i SDA   

Kako ljudima vise ne dosadi ublehu pricati, kao da ce 500 godina zivjeti

- Ugrovacaboy
- Kontakt:
Citiram: "**** sam Vam majku svima"
Brovo Hrvatska!

Brovo Hrvatska!

- LAZARUS2000
- Kontakt:
Konačno. Ovo čekam čitav danexorciiist je napisao/la:Nije vam dugo trebalo da pricu okrenete na Peljeski most, rat i SDA

Kapije moćne na putu nek stoje, 
sve kazne na glavu nek mi se sruše,
ja sam gospodar sudbine svoje
- jedini kapetan svoje duše.
						sve kazne na glavu nek mi se sruše,
ja sam gospodar sudbine svoje
- jedini kapetan svoje duše.
- ASD
- Kontakt:
To je zato sto se budzet na igrace dijeli na 15 igraca, a kosarka je najindividualniji timski sport gdje su najvece razlike u platama.Penaltiky je napisao/la:[
Mislim da je Shved najplaceniji sportista u Rusiji
Tako su recimo NBA igraci bolje placeni nego recimo football igraci.
Budzeti kosarkaskih klubova VTB lige su puno nizi od KHL-a i Superlige.
A ni to ne znam koliko je istina jer znam da Kovalchuk masno zaradjuje.
Bujrum na Kurir, Informer i Blic da se skupa svi zajedno smijemo

MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Vrijeme je nakon dugih godina provedenih na ovom sajtu i forumu reci dosta. Kakve objave, ko da je BiH veceras igrala.
"Spektakularna atmosfera, gori Mostar, gori Hercegovina."
Ugasio se portal dabogda do sutra.
Svako dobro dobrim ljudima.

"Spektakularna atmosfera, gori Mostar, gori Hercegovina."
Ugasio se portal dabogda do sutra.
Svako dobro dobrim ljudima.
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.