Da cujem Hrvate,jel se prekrstio kako treba?

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Samo oni "srcem" igraju, i niko više. Ne vole ni oni nas. Ostalo je "šuplja" priča.Juventinisimo je napisao/la:I?? Cijeli zivot tako..mrzi, navijaj samo da oni "anamo" zijane...i naravno, na kraju GLASAJ za iste na izborima..nemoj da se omane kojim slucajem..Mancini je napisao/la:Kojekakve!?Juventinisimo je napisao/la:Finale : Belgija - Hrvatska...Kroejsa uzima..mi treba da im se divimo i pokusamo kopirati...umjesto sto neki navijaju za kojekakve engleze, ruse i ostalu buraniju..
HRVATSKA SAMPION!!!Eto trebaju svi navijati za Hrvatsku!? Za njih ili herceg bosnu, ista stvar.
Prodje vise od 20 godina, proci ce i vise od 200...mi na istom tapkamo..k'o da marke prodajemo...a maraka vise nema...
Da, treba da im se divimo...sa kojim SRCEM igraju za svoju repku..MODRIC preruje teren...k'o da je neki poljoprivrednik...ljudi izgidose za Hrvatsku...da, da, treba da ih kopiramo...a ne da cekamo 5 minuta da ispadnu i da se "radujemo"...
Nisu ni oni nista bolji od nas...svi smo mi napaceni balkanci..
Kakvi crni pobjednici, imaš Englesku u polufinalu SP, Englesku koju si i ranije ponižavao, od koje imaš za klasu bolji vezni red, utakmica života za jednu sjajnu generaciju...brzi je napisao/la:Ma ovi momci su već pobjednici za svakog Hrvatskog navijača. Ovo će biti novi snažni vjetar u leđa HR nogometa. Sportski je se nadati i težiti najvišem ali i ovo je vrh...

Pa sve do finalaaaa
  Pa sve do finalaaaa   

Znaš šta je najcrnje? Što su ti oni pokazatelj kuda ide novinarstvomessilla je napisao/la:Ovi sa kurira su bogovi, ali ne zaostaje puno ni informer.

Engleska nikad u historiji nije bila agresor na našu domovinu, logicno da cemo navijati za englezeFikret1946 je napisao/la:
ajmo engleska navijam za vas jer imam famelije u londonu

Ma ljudi nisu iskreni. Ono ne mogu mogu da navijam u hrvatsku u fudbalu pa ga yebi. Jedino mi bude drago kad u košarci dobiju npr Španiju.Fikret1946 je napisao/la:ne znam samo cemu potreba da se objasnjava zbog cega navijate ili ne navijate za hrvatsku koga boli krasni qrac
zato sto si nacionalista i pun mrznje ..LAZARUS2000 je napisao/la:Ma ljudi nisu iskreni. Ono ne mogu mogu da navijam u hrvatsku u fudbalu pa ga yebi. Jedino mi bude drago kad u košarci dobiju npr Španiju.Fikret1946 je napisao/la:ne znam samo cemu potreba da se objasnjava zbog cega navijate ili ne navijate za hrvatsku koga boli krasni qrac

Gle ovoga. Pa zar imaš obraza? Đe ti je Dojč?Vijadukt je napisao/la: Strpi se jos 8 godina

Nije bio ofsajd protiv Nigerije!bhfanatic14 je napisao/la:Kakva mrtva ekipa nemogu dobit ruse i Dance u 90minuta igre. Englezi ce pojest ovu nejac !
Pa i mi smo zapad. Ali ono jbg njegov najistočniji dio.MortemHz je napisao/la:Otkad je Crna Gora zapad?

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.