Dobro je kako siLAZARUS2000 je napisao/la:Gle ovoga. Pa zar imaš obraza? Đe ti je Dojč?Vijadukt je napisao/la: Strpi se jos 8 godina
Znaš šta je tužno? Konačno igrao Rojs, moj omiljeni Njemac i prc.
Četvrtfinale SP-a
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: Četvrtfinale SP-a
"Der Schlüssel zum Erfolg ist Kameradschaft und der Wille, alles für den anderen zu geben!"
1980 je trebalo bjezat odavde cim je Joza ukopan. Ovo je bolest. Nema lijeka.
- LAZARUS2000
- Kontakt:
Loše. Sad moram da navijam za Englesku. Na šta me sve ćeraju ovi hrvati.Vijadukt je napisao/la:Dobro je kako siLAZARUS2000 je napisao/la:Gle ovoga. Pa zar imaš obraza? Đe ti je Dojč?Vijadukt je napisao/la: Strpi se jos 8 godina
Znaš šta je tužno? Konačno igrao Rojs, moj omiljeni Njemac i prc.
Kapije moćne na putu nek stoje,
sve kazne na glavu nek mi se sruše,
ja sam gospodar sudbine svoje
- jedini kapetan svoje duše.
sve kazne na glavu nek mi se sruše,
ja sam gospodar sudbine svoje
- jedini kapetan svoje duše.
Puca mi kur.ac i za jedne i za druge, a nisam nacionalista, nego klasican liberal.... sto moram navijati za Hrvatsku ili Rusiju... sto moram uopce navijati za bilo koga na ovom SP.... kad vec nema Bosne ili barem Italije kad vec pratim njihov fudbal detaljnije.... ne navijam ni za koga i ne radujem se nicijem uspjehu kad vec nije uspjeh moje selekcije....
Dakle od ove 4 koje su ostale mi je potpuno svejedno ko uzima.... nek samo budu dobre i gledljive utakmice....
Citanje Informera i kurira može buti efikasno za unistavanje celija raka na mozgu...
Dakle od ove 4 koje su ostale mi je potpuno svejedno ko uzima.... nek samo budu dobre i gledljive utakmice....
Citanje Informera i kurira može buti efikasno za unistavanje celija raka na mozgu...
Isti portal o Srbima koji navijaju za Hrvatsku
Tako nešto samo u Srbiji postoji..Hrvati bi to po kratkom postupku...Već smo videli..kako.
Bolji život je imao Robinson Crusoe i onaj iz Wilsona nego što mi imamo na ovom Balkanu, bar nisu imali oko sebe ljude i sve ostalo, kao što mi imamo ovdje.AlemC85 je napisao/la:1980 je trebalo bjezat odavde cim je Joza ukopan. Ovo je bolest. Nema lijeka.
- legenda reala
- Kontakt:
Engleska na krovu svijeta
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ode i ti u 23%, ko bi rekao.LAZARUS2000 je napisao/la: Loše. Sad moram da navijam za Englesku. Na šta me sve ćeraju ovi hrvati.
"Der Schlüssel zum Erfolg ist Kameradschaft und der Wille, alles für den anderen zu geben!"
Ljubim nazad.Rigoletto je napisao/la:Samo da prođem da vidim kapaju li infuzije i rade li haparati. Ljubim vas, lahku noć
Ok, this is epic.
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- exorciiist
- Kontakt:
Zamisli Srbija dobije neku utakmicu i na klixu, sportsport.ba objavljuju 'Musliman odveo Srbe do pobjede' i sliku Ljajica kako uci neke sure 
Yebo vas dan pa najmanje se o fudbalu piše. 
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Upravo to, sad navijam po potrebi, ono za ekipu koja mi je simpatična kad je već Njemačka ispala koju tradicionalno gotivim. Samo me ovi naši moralisti ubijaju, eto oni bi određivali ko će za koga navijati. Ono, Hrvatska ne valja, a Rusi su nam inače naklonjeni... Bošnjo - Level 10.Kompromis je napisao/la:Puca mi kur.ac i za jedne i za druge, a nisam nacionalista, nego klasican liberal.... sto moram navijati za Hrvatsku ili Rusiju... sto moram uopce navijati za bilo koga na ovom SP.... kad vec nema Bosne ili barem Italije kad vec pratim njihov fudbal detaljnije.... ne navijam ni za koga i ne radujem se nicijem uspjehu kad vec nije uspjeh moje selekcije....
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Šta je slađe od igrati dobro i biti u polufinalu Svjetskog? Ne igrati dobro i biti u polufinalu Svjetskog.
Ljubimo i mi tebe.Rigoletto je napisao/la:Samo da prođem da vidim kapaju li infuzije i rade li haparati. Ljubim vas, lahku noć
Zavisi šta gotiviš više, Barcelonu ili Real, Pepuna ili Mourinha...Drape je napisao/la:Šta je slađe od igrati dobro i biti u polufinalu Svjetskog? Ne igrati dobro i biti u polufinalu Svjetskog.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Pitanje "Kakva je situacija u Banja luci" nema nikakve veze s tim sto gori Mostar.avenija je napisao/la:Sta znaci ovo gori mostar 94 da znam sta me pitas?Dena94 je napisao/la:Gori Mostar 94. Dze je Avenija, kakva je situacija u Bajnoj luci?
The Nobles ⚔
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Vidi Virte što se fgr-ovao, kad se sjetim šta je pisao do prije koju god za Hrvate, meščini baš na nekom velikom takmičenju, jesu'l bile OI ili neko prvenstvo ne sjećam se. 
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Hahahahahharden je napisao/la:Kako je gledaju, onaj brat snima da može šlajfati kasnije.![]()
Negdje procitah komentar-kad poce da igra cekali smo evricima da je caste
Al ova zena iznad sto gleda u nju
Zadnja izmjena: soccerfan, dana/u 08 jul 2018, 00:53, ukupno mijenjano 1 put.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
- legenda reala
- Kontakt:
Ma ne treba navijati ni za jedne isto je to sve.Virtu4l je napisao/la: Upravo to, sad navijam po potrebi, ono za ekipu koja mi je simpatična kad je već Njemačka ispala koju tradicionalno gotivim. Samo me ovi naši moralisti ubijaju, eto oni bi određivali ko će za koga navijati. Ono, Hrvatska ne valja, a Rusi su nam inače naklonjeni... Bošnjo - Level 10.
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.