Četvrtfinale SP-a

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88

Rokoko87
Kontakt:

Re: Četvrtfinale SP-a

Post Postao/la Rokoko87 » 08 jul 2018, 10:42

Eto vidiš, majmune, što nikad neću navijati za komšije.
Nije to do komšija, to je više do domaćih pušiqraca koji bi sve radili za dvojno državljanstvo i zbog toga ispadaju veće Rvatine od domaćih.
Kako god, vamos England. :opaopa:
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

mire96
Kontakt:

Post Postao/la mire96 » 08 jul 2018, 10:43

Moraju ljudi praviti razliku izmedju onih koji su granatirali i one koji igrom slucaja dijele drzavljanstvo sa onima sto su granatirali. Kad neko navija za Hrvatsku fudbalsku repku, navija za Modrica i Rakitica, a ne za Tudjmana i Praljka. Kad neko navija za Rusku fudbalsku repku, navija za Chernysheva i Golovina, a ne za Aleksandra Skrabova ili Vladlena Pigarjova. Kad neko navija za njemacku ili austrijsku repku, navija za Kroosa ili Alabu, a ne za Goebelsa ili Hitlera. Sta bi sad neko trebao reci gdje cu navijati za one muslimane, jesi li vidio sta radi isil? A fudbaleri na terenu blage veze nemaju sa isilom. Dzeko se jarani sa Kolarovom, sa Modricem se grli kad se vide, a ovdje te prozivaju drzavnim izdajnikom ako navijas za Hrvatsku. Bas se pitam za koga je Dzeko navijao sinoc.. :think:

LAZARUS2000
Kontakt:

Post Postao/la LAZARUS2000 » 08 jul 2018, 10:44

tuzlak1987 je napisao/la:
LAZARUS2000 je napisao/la: Svi mi, koji ćemo da navijamo za Englesku bi dali oba muda da budemo na vašem mjestu. Zavidimo vam vi srećni gadovi. :mrgreen:
Sta je to sada simpaticno u ridjavih pjegavih kolonizatora da se za njih navija? :kafa:
Doctor Who
Kapije moćne na putu nek stoje,
sve kazne na glavu nek mi se sruše,
ja sam gospodar sudbine svoje
- jedini kapetan svoje duše.

Dena94
Kontakt:

Post Postao/la Dena94 » 08 jul 2018, 10:49

Ma BiH je ekstra drzava, ja kao Hrvat iz Mostara volim je iz dna duse :bih: P.S. nije trol mjkm.
The Nobles ⚔

leorey
Kontakt:

Post Postao/la leorey » 08 jul 2018, 10:54

mire96 je napisao/la:Moraju ljudi praviti razliku izmedju onih koji su granatirali i one koji igrom slucaja dijele drzavljanstvo sa onima sto su granatirali. Kad neko navija za Hrvatsku fudbalsku repku, navija za Modrica i Rakitica, a ne za Tudjmana i Praljka. Kad neko navija za Rusku fudbalsku repku, navija za Chernysheva i Golovina, a ne za Aleksandra Skrabova ili Vladlena Pigarjova. Kad neko navija za njemacku ili austrijsku repku, navija za Kroosa ili Alabu, a ne za Goebelsa ili Hitlera. Sta bi sad neko trebao reci gdje cu navijati za one muslimane, jesi li vidio sta radi isil? A fudbaleri na terenu blage veze nemaju sa isilom. Dzeko se jarani sa Kolarovom, sa Modricem se grli kad se vide, a ovdje te prozivaju drzavnim izdajnikom ako navijas za Hrvatsku. Bas se pitam za koga je Dzeko navijao sinoc.. :think:
Pa tako zatucani Balkan citav razmislja nazalost. Pa pola ovih nogometasa nije bilo niti rodjeno tih godina.

Ali evo ja licno ne navijam za njih. Ja navijam za lijep nogomet, oni su fino igrali u grupi, ali sad realno se provlace i ne igraju nista posebno.

I gdje pise da ja moram navijat za komsije? Navija li mozda Svedska za Finsku i obranuto? Ukrajina za Rusiju? Ili mozda Englezi za Irsku? Daj nemoj da me zayebavas. Jos im drago kad izgube.

Ne navijam, a u Splitu sam rodjen i zivio tamo 5 godina, i vise sam Hrvatsku vidio nego 90 % ovih Hercegovaca.
27.10.2020

LAZARUS2000
Kontakt:

Post Postao/la LAZARUS2000 » 08 jul 2018, 10:58

Koristimo priliku da se najebemo majke sledećim personama i grupama ljudi, a i svim ostalima koji se tako osećaju:

Milojku Pantiću koji sve koji su navijali za Rusiju naziva klerofašistima.

Poslaniku SNS Đukanoviću koji sve koji su navijali za Hrvatsku naziva umobolnim.

Poslaniku (ex DJB) Stevanoviću koji premišlja da li u polufinalu da navija za slovensku braću Hrvate ili "kolevku demokratije" Englesku. Posebno ga pozdravljaju svi narodi koje je ta "kolevka" trebila po svetu.

Gariju Kasparovu koji navija protiv svoje zemlje.

Draganu J. Vučićeviću jer je moron i inače.

Hrvatima koji slave uz Tompsona.

Fašistima svih vrsta i Feliksu Brihu premda ne znamo za kog je sinoć navijao.

Svima koji tako malo cene fudbal da moraju političkim razlozima da racionalizuju za koga navijaju, a prevelike su sise da jednostavno priznaju da ne vole fudbal i da se ne prave kao da ih zanima.
Tarzanija

Ferdo
Kontakt:

Post Postao/la Ferdo » 08 jul 2018, 10:59

Kurir.rs

Šta li njih žulja Danijel u ovoj mjeri? :plac: :plac: :plac:

slika

LAZARUS2000
Kontakt:

Post Postao/la LAZARUS2000 » 08 jul 2018, 11:02

Ferdo je napisao/la:Kurir.rs

slika
A šta misliš koliko si imali klikova, lajkova, i dijeljenja? Pa svi ih kliču. Srbi, Hrvati, Bošnjaci. Jare to im je smisao postojanja.

mire96
Kontakt:

Post Postao/la mire96 » 08 jul 2018, 11:03

leorey je napisao/la:
mire96 je napisao/la:Moraju ljudi praviti razliku izmedju onih koji su granatirali i one koji igrom slucaja dijele drzavljanstvo sa onima sto su granatirali. Kad neko navija za Hrvatsku fudbalsku repku, navija za Modrica i Rakitica, a ne za Tudjmana i Praljka. Kad neko navija za Rusku fudbalsku repku, navija za Chernysheva i Golovina, a ne za Aleksandra Skrabova ili Vladlena Pigarjova. Kad neko navija za njemacku ili austrijsku repku, navija za Kroosa ili Alabu, a ne za Goebelsa ili Hitlera. Sta bi sad neko trebao reci gdje cu navijati za one muslimane, jesi li vidio sta radi isil? A fudbaleri na terenu blage veze nemaju sa isilom. Dzeko se jarani sa Kolarovom, sa Modricem se grli kad se vide, a ovdje te prozivaju drzavnim izdajnikom ako navijas za Hrvatsku. Bas se pitam za koga je Dzeko navijao sinoc.. :think:
I gdje pise da ja moram navijat za komsije? Navija li mozda Svedska za Finsku i obranuto? Ukrajina za Rusiju? Ili mozda Englezi za Irsku? Daj nemoj da me zayebavas. Jos im drago kad izgube.
Kako kad, na redditu sam primjetio cesto komsijska navijanja. Ali rekoh nekad prije, meni je to ok sve dok se ne navija protiv sa argumentom 'oni su UZP, ustase, zlocinci ha hu'. Meni su Francuzi i dalje favoriti, jer po meni djeluju najsigurniji. Hrvatska je najbolje igrala grupu, ali u KO se vec vidi da nije to taj nivo, i Dalic pokazuje sve svoje slabosti u ovoj fazi. Cistom kvalitetom igraca (ponajvise Subasica) su dosli do polufinala.

Mexico
Kontakt:

Post Postao/la Mexico » 08 jul 2018, 11:05

Brato Alaba je austrijanac gdje njega nađe od toliko švaba :lol: za ostalo bi se složio iako nemam nekih simpatija osim Veleza i reprezentacije. Boli me racku i za hrvate i za ruse i za jermene
Zadnja izmjena: Mexico, dana/u 08 jul 2018, 11:08, ukupno mijenjano 1 put.
DOĐEM
SKOČIM
ZABIJEM

NUSMIR FAJIĆ <3

VolimTz
Kontakt:

Post Postao/la VolimTz » 08 jul 2018, 11:07

LAZARUS2000 je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:
LAZARUS2000 je napisao/la: Svi mi, koji ćemo da navijamo za Englesku bi dali oba muda da budemo na vašem mjestu. Zavidimo vam vi srećni gadovi. :mrgreen:
Sta je to sada simpaticno u ridjavih pjegavih kolonizatora da se za njih navija? :kafa:
Doctor Who
Nemoj da se svađaš s njim, kad igraju Bosna Srbija on bude neutralan da ne uvrijedi osjećanja komšija. To ti je prijatelj. :mrgreen:
Zadnja izmjena: VolimTz, dana/u 08 jul 2018, 11:08, ukupno mijenjano 1 put.
"Brate, danas kad čuješ hardcore znaš da je begovska familija brate, begovska familija, Tvrtka kralja loza brate."

LAZARUS2000
Kontakt:

Post Postao/la LAZARUS2000 » 08 jul 2018, 11:07

slika
Zadnja izmjena: LAZARUS2000, dana/u 08 jul 2018, 11:10, ukupno mijenjano 1 put.

LAZARUS2000
Kontakt:

Post Postao/la LAZARUS2000 » 08 jul 2018, 11:09

VolimTz je napisao/la: Nemoj da te se svađaš s njim, kad igraju Bosna Srbija on bude neutralan da ne uvrijedi osjećanja komšija. To ti je prijatelj. :mrgreen:
A duša. :beba:

Elddar
Kontakt:

Post Postao/la Elddar » 08 jul 2018, 11:26

jasmin10 je napisao/la:Naravno da ću uvijek navijati protiv agresora.
To samo naš narod konta da se uvuče u supak komsijama pa ih podržavaju. Eto taman još negdje neko navija za komsijske države.
Onda nisi pravi bosančeros i susjed, ako ne navijaš za rvate. Dobro je, bar te nisu proglasili za bakirovca dok ne navijas za "susjede".
Sutra da se igra Srbija-Hrvatska, navijao bih za Srbe. S njima znaš na čemu si. S ovim dole kamenjarima nikad ne znaš.
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 08 jul 2018, 11:31

Mexico je napisao/la:
Brato Alaba je austrijanac gdje njega nađe od toliko švaba :lol: za ostalo bi se složio iako nemam nekih simpatija osim Veleza i reprezentacije. Boli me racku i za hrvate i za ruse i za jermene
I Hitler je Austrijanac
Šit bi loš, a sudžuk žilav...

Dex
Kontakt:

Post Postao/la Dex » 08 jul 2018, 11:31

Mexico je napisao/la:
i hitler je austrijanac
I had an appointment with you tonight… in Samarra.

Kelner69
Kontakt:

Post Postao/la Kelner69 » 08 jul 2018, 11:36

Boze sacuvaj koji komentari. Znaci ako neko nesto radi nema veze sto je pogresno i ja cu. Jelena Karleusa ne jede meso pa sto bi ga ja jeo. Bear Gyrlls jede **** od kamile evo i ja cu. Uvijek su izgovori da je neko drugi uzrok toga. Oni "anamo" agresori dje cu za njih navijat. Koliko su ljudi zatrovani mrznjom majko moja.
Aj da vi navijate za Rusiju,Dansku nego navijate protiv Hrvatske.

DenchiNL
Kontakt:

Post Postao/la DenchiNL » 08 jul 2018, 11:37

slika
čovjek turčin što je najgore :rol: :rol: :rol:
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 08 jul 2018, 11:40

DenchiNL je napisao/la:

slika
čovjek turčin što je najgore :rol: :rol: :rol:
Pa to su i napisali :mrgreen:

Penaltiky
Kontakt:

Post Postao/la Penaltiky » 08 jul 2018, 11:43

Elddar je napisao/la:
jasmin10 je napisao/la:Naravno da ću uvijek navijati protiv agresora.
To samo naš narod konta da se uvuče u supak komsijama pa ih podržavaju. Eto taman još negdje neko navija za komsijske države.
Onda nisi pravi bosančeros i susjed, ako ne navijaš za rvate. Dobro je, bar te nisu proglasili za bakirovca dok ne navijas za "susjede".
Sutra da se igra Srbija-Hrvatska, navijao bih za Srbe. S njima znaš na čemu si. S ovim dole kamenjarima nikad ne znaš.
Ovi dole su Bosna i Hercegovina. :wave:

Zaključano

Natrag na “Reprezentacije i utakmice”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.