FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
vjeran1987
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Zaista je podrska potrebnija nego ikad ove sezone,u narednim utakmicama koje su nam jako bitne na grbavici protiv celika,sarajeva,borca moramo napuniti dolinu svi doci kao da je pitanje grupne faze lige prvaka,pa onda otici u sto vecem broju u lukavicu,banjaluku i mostar jer su su nam i to vrlo bitne utakmice BUDIMO U OVIM UTAKMICAMA SVI ZELJO,DODIMO I POMOZIMO MOMCIMA NA TERENU,VESELIMO SE SAMO ONAKO KAKO MI TO ZNAMO I UMIJEMO,A MI TO RADIMO SIGURNO NAJB0LJE
http://img20.imageshack.us/img20/2848/30203687rq8.jpg
http://img389.imageshack.us/img389/6505/33356835jz8.jpg
http://img389.imageshack.us/img389/6505/33356835jz8.jpg
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
-
vjeran1987
- Kontakt:
ovo bi trebali svi da procitaju i svaka ti cast na ovom
-
Edvin_manijak
- Kontakt:
Legenda
sad nam ide mozda i najvaznijih mjesec dana u ovoj sezoni , ovaj period ce pokazati koliko i sta mozemo da postignemo ove sezone , al treba razmisljat od utakmice do utakmice , protiv celika ocekujem pobjedu jer oni nisu ni priblizno pokazali onaj kvalitet kakav su najavljivali pocetkom sezone , pokazalo se da je moje misljenje da je ibrakovic prodavac magle ispravno , ocekujem uzarenu naelektrisanu atmosferu iako ce biti radni dan , i da momci sa pristupom kakav su pokazali u poslednje dvije utakmice , noseni nasim navijanjem ostvare veoma vaznu pobjedu
- Mirko Vucinic
- Kontakt:
Jedva cekam da nam dodjete

Baklje gore za tebe, naša pesma ori se, plavo-bela boja krvi venama nam protiče...
Oko mene suzavac, Lukavica gori, uvek ćete voleti Sokolovi tvoji !
Oko mene suzavac, Lukavica gori, uvek ćete voleti Sokolovi tvoji !
- Stole iz Bora
- Kontakt:
- Zeljovac_1921
- Kontakt:
Da se prisjetimo:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
"Just to be a part of this, it's just special man, cause you can feel the buzz around the entire city, and you know Houston has a lotta love for you, when u win it"- #23 Arian Foster
Jbt i ova politika svugdje, kako Vas nije stid ubacivati ove debile iz SDA na sportsport, uzasno sam se razocarao ! Ima li negdje adekvatniji topic da im sugerisem na to, fuuuuuuuj, zar i vi pomjesaste politiku i sport a mislio sam da ste ozbiljan sajt :S:S:S:S
Može li mi neko ko se razumije poslati na pm jednu listu naših kandidata i pitarskih da se gdje ne zaje.bem. Dakle, isključivo na pm da ne krene sad ovdje priča o politici koja me nešto posebno ne zanima, ali me zanima da dam glas našim. Unaprijed hvala.
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
Ako neko zna , zasto je Visca usao tek sa klupe protiv Borca ?
Zar on nije standardan ? ili je izgubio taj status ?
ili mozda nedovoljno oporavljen?
Zar on nije standardan ? ili je izgubio taj status ?
ili mozda nedovoljno oporavljen?
-
titula2010
- Kontakt:
Nedovoljno oporavljen!
- Stole iz Bora
- Kontakt:
Utakmica Željezničar-Čelik se igra u utorak u 17.00h.
Valjda oni "dusebriznici" sto su kovali teoriju zavjere kako je Zeljo preko MUP-a KS sredio odgodu da odmori igrace sad konacno mogu skontati da je odgadjanje utakmice Zelji donijelo vise stete nego dobra. Subotnji termin u 19:30 je zamjenjen za termin u radnom danu i to u 17:00 dok je jos dosta ljudi na poslu.
Koja li je sljedeca teorija zavjere na redu ..
Valjda oni "dusebriznici" sto su kovali teoriju zavjere kako je Zeljo preko MUP-a KS sredio odgodu da odmori igrace sad konacno mogu skontati da je odgadjanje utakmice Zelji donijelo vise stete nego dobra. Subotnji termin u 19:30 je zamjenjen za termin u radnom danu i to u 17:00 dok je jos dosta ljudi na poslu.
AMAR OSIM
1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!
Sacekajmo napacene pitare, lešinare, robijaše i ostale da se dogovore šta je slijedeca teorija zavjere.Stole iz Bora je napisao/la:Utakmica Željezničar-Čelik se igra u utorak u 17.00h.
Samo prati pacijente šta pišu...juce su jedva docekali onu prvu vijest i odmah potrcali da optuže i okrive Želju da je u stanju da i MUP-u naređuje.
Samo prati bolesnike, sad ce se oni javiti.
Zadnja izmjena: Mandrak, dana/u 01 okt 2010, 11:03, ukupno mijenjano 2 puta.
-
titula2010
- Kontakt:
Sljedeca je kad osvojimo nesto!Stole iz Bora je napisao/la:Utakmica Željezničar-Čelik se igra u utorak u 17.00h.
Ko je namjeravao doci,taj ce biti dole pa makar se igralo ujutru u 5:00...Uglavnom bit ce mnogo toplije nego u pola 8 navece...
- Stole iz Bora
- Kontakt:
A sta je sa onima koji su namjeravali doci u subotu a utorak u ta doba rade i ne mogu izaci nikako? Ima i onih koje posao obaveze da radnim danima napuste Sarajevo i odu na teren. Nije to bas tako kako ti pises.WeLLy je napisao/la:Ko je namjeravao doci,taj ce biti dole pa makar se igralo ujutru u 5:00...Uglavnom bit ce mnogo toplije nego u pola 8 navece...
Da se razumijemo, nisam jedan od takvih ali znam vec njih nekoliko koji jednostavno ne mogu doci.
AMAR OSIM
mnogo si naivančamac je napisao/la:Ko nam našteli ovog Borca u kupu
-
titula2010
- Kontakt:
Jes,al da se jos uvijek svi skolujemo!WeLLy je napisao/la:Ko je namjeravao doci,taj ce biti dole pa makar se igralo ujutru u 5:00...Uglavnom bit ce mnogo toplije nego u pola 8 navece...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.